Canım her geldiğimde hayırlısı ile doğurmuş olmanı temenni etsemde gördüğüm kadarıyla hala doğurmamışsın. :) topikte en son sen doğuracaksın sanırım...:)
Gunaydin Kizlar bugun 12de dogumum var. Dualarinizi eksik etmeyin... Cok ihtiyacim var. Heyecan var Cok... Hepinize Cok dua edicem insallah dogumda. Opuldunuz.
Gunaydin Kizlar bugun 12de dogumum var. Dualarinizi eksik etmeyin... Cok ihtiyacim var. Heyecan var Cok... Hepinize Cok dua edicem insallah dogumda. Opuldunuz.
son haftadasın her an gelebilir artık. doğum şeklin için hangisi hayırlıysa o olsun. bende normal doğum çok istiyorum ama sezeryan ihtmalinede çok uzak olmamak lazım çünkü son anda ne olacağnı bilemeyiz.
benim için zaman geçmiyo sanki. günler çok sıkıcı geliyo, bir an önce o gün gelsin istiyorum. eşim bayramda yanımızda olamıcak. inşallah doğuma yetişir.
son haftadasın her an gelebilir artık. doğum şeklin için hangisi hayırlıysa o olsun. bende normal doğum çok istiyorum ama sezeryan ihtmalinede çok uzak olmamak lazım çünkü son anda ne olacağnı bilemeyiz.
benim için zaman geçmiyo sanki. günler çok sıkıcı geliyo, bir an önce o gün gelsin istiyorum. eşim bayramda yanımızda olamıcak. inşallah doğuma yetişir.
cnm senin esin hala gelemedi mi yanina
Aynen canim ya uykusuzluk cok fena oturdugum yerde gozler kapaniyor söyle 5 dk uyusam diye firsat bekliyorum desem yalan olmaz, kizlar bol bol bol boool uyuyun...Topic baya sessizlesmis..dogum yapanlar bebislerle ilgilenmekten vakit bulamıyor sanırım.ben bazen okumaya giriyorum ama ona bile cok vakit olmuyor.henuz dogum yapmayan arkadaslar iyi uyuyun :) cok ihtiyacınız olacak :) dogum yapan arkadaslara hayırlı olsun beklemede olanlara da Rabbim agrısız telassız kolay dogumlar nasip etsin.
geldi tekrar gitti canım. annem yanımda şimdi. ama ona çok ihtiyaç duyuyorum
neyse halimize şükür yinede.
senin durumun nasıl? benim karnımda sertleşmeler sıklaştı ama sancı yok. bebek bazen vajinaya baskı yapıyo erken mi gelcek acaba?