Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım her geldiğimde hayırlısı ile doğurmuş olmanı temenni etsemde gördüğüm kadarıyla hala doğurmamışsın. :) topikte en son sen doğuracaksın sanırım...:)

Canım her geldiğimde hayırlısı ile doğurmuş olmanı temenni etsemde gördüğüm kadarıyla hala doğurmamışsın. :) topikte en son sen doğuracaksın sanırım...:)

Aynen oyle gokcecim diyorum ya klimali bekleme salonu benimki.. sen nasilsin ne olur iyiyim de... canim...

Herasera..
Tatlim onu dr. Sormak lazim. Benim dr.um deformasyondan korktugumu biliyor ( deformasyindan kastim kesik atilma durumu ve kusumun zedelenmesi vs .. ) kendi prensiplerine gorede onermedigi soyluyor ayrica dr.uma cok fazlasi ilw guveniyorum.
Arkadaslarinin Sezaryan I tercih etmemen gerektigini ve durumlarinin kotu oldunu yazmismis ama sekerim benim arkadaslarim tam tersi Sezaryan dan cok memnunlar ve dehset derece oneriyorlar. Dwdigin gibi herkesin vucudu farkli.. ve kimseyi korkutmamak lazim.
Bana fikrimi soracak olur isen son ana kadar bekleme taraftariyim .. Rabbim nasil ister ise oyke dogum yapacagim.
Hepimiz icin hayirlisi olsun..

Kendinizi tam olarak kac gunde toparladiniz.. yani kimseye ihtiyac duymadan wc. Dus a gitme bebeginiz ile ilgilenme vs. Baktim netten genelde 10 gun demisler merak ettim

Gunaydin Kizlar bugun 12de dogumum var. Dualarinizi eksik etmeyin... Cok ihtiyacim var. Heyecan var Cok... Hepinize Cok dua edicem insallah dogumda. Opuldunuz.

son haftadasın her an gelebilir artık. doğum şeklin için hangisi hayırlıysa o olsun. bende normal doğum çok istiyorum ama sezeryan ihtmalinede çok uzak olmamak lazım çünkü son anda ne olacağnı bilemeyiz.
benim için zaman geçmiyo sanki. günler çok sıkıcı geliyo, bir an önce o gün gelsin istiyorum. eşim bayramda yanımızda olamıcak. inşallah doğuma yetişir.

ah canım inşallah yetişir eşin. insan çok güç alıyor eşinden.
çok dogru soylüyorsun bende hiç soguk bakmıyorum ama kararı ben vermek istemiyorum. dr.um dese tamam lili sezaryan yapacaz hemen ok. dicem artık bebeğime sarılmak istiyorum.
diıdumki bebeğimi ağlarsa kucama almıcam alısmasın v.s bırak Allah askına yawrumu kucamdan indirmicem ya :))
bu arada kendi dr.uma sonsuz güvenim var fakat hala bebeğim kanala girmediği için tedirginim başka bir dr.a da görünmeye karar verdim.
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Gunaydin Kizlar bugun 12de dogumum var. Dualarinizi eksik etmeyin... Cok ihtiyacim var. Heyecan var Cok... Hepinize Cok dua edicem insallah dogumda. Opuldunuz.

cnm benimm..Kurtulmususndur simdi sen :) Mimigin yanindadir insallahh.. :) Hayirli ugurlu olsunn , hayirli evlat olsun insallahh :)

Cennet kokulun yaninda artik yaa gozun aydin :)

cnm senin esin hala gelemedi mi yanina

Siz cicek le tlf.lasiyordunuz herhalde di mi cnm ? Senin hastane haberlerini vermisti bzie cicek..Haberin var mi ? Pamapam ile ayni gun ( cars ) doguma gireceklerdi..Ne yaptilar ? Hala haber yok .. Merak ve telas son safada benim

cnm senin esin hala gelemedi mi yanina

geldi tekrar gitti canım. annem yanımda şimdi. ama ona çok ihtiyaç duyuyorum
neyse halimize şükür yinede.

senin durumun nasıl? benim karnımda sertleşmeler sıklaştı ama sancı yok. bebek bazen vajinaya baskı yapıyo erken mi gelcek acaba?

Kızlar ne kadar sessiz buraları doğum yapan pampam çiçek çok merak ediyorum 2 gün oldu inş herşey yolundadır

Topic baya sessizlesmis..dogum yapanlar bebislerle ilgilenmekten vakit bulamıyor sanırım.ben bazen okumaya giriyorum ama ona bile cok vakit olmuyor.henuz dogum yapmayan arkadaslar iyi uyuyun :) cok ihtiyacınız olacak :) dogum yapan arkadaslara hayırlı olsun beklemede olanlara da Rabbim agrısız telassız kolay dogumlar nasip etsin.

Aynen canim ya uykusuzluk cok fena oturdugum yerde gozler kapaniyor söyle 5 dk uyusam diye firsat bekliyorum desem yalan olmaz, kizlar bol bol bol boool uyuyun...

Cnm benim tas gibi sertleşmeler oluyo ve bicak gibi saplanmalar falan bende de var Dr. 13 unde gel catina bakkalım doğumda 20 sine kalmaz dedi bana ama bilmiyorum artik ne zaman olacak. Sanki hiç doğmayacak gibi geliyor bazen de .. Ne zaman gelecekler acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…