- 29 Mayıs 2012
- 356
- 1
kızlar hastanye giderken hasta bezi falan götürüyor muyuz? orkid falan mı götürüyoruz napıyoruz? eksiklerimi söylermisiniz birde, ben 3-4 adet çamaşır koydum beyaz kullan at varya onlardan.. babane işi gibi..
emzirme sütyeni
terlik
3 adet gecelik
çorap
kozmetik
roll on
hırka/şal
fotograf makinesi
bebişim içinse, 3 adet zıbın takımı hani şu eldivenli önlüklü şapkalı falan olanlardan adını hatrlayamadım, 3 adet içli dışlı zıbın..
2 adet havlu bez, 3-4 adet ağız silme bezi, 1 paket yenidoğan, pişik kremi, şampuan, bebek yağı, 0-3 ay emzik
2 adet battaniye yani ince olanlar varya onlardan.. başka ne koymalıyım kızlar
canm ben bebege;iki tane alt üst takım olan zıbın,3 tane tulum,3 ic zıbın 1 tane dış,iki battaniye,bebek losyonu, emzik, biberon, pişik kremi,7 tane fln mendil,bebe kaşık..vs
kendime;gece pedi 2 paket aldım hastane bezini bilmiyorum..2 adet pijama takım, 2 adet gecelik,emzirme atleti, corap , ayna, fırca macun ,krem,deodorant,göğüs emzirme slikonu ne olur ne olmaz die,, hatırladıklarım bu kadar..
Benim meleğim doğdu teyzeleri bugün on iki günlük olduk gerçi sabredemedi üç hafta erken geldi ama şükürler olsun sağlığımız iyi Allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Kizlar hepinize iyi aksamlar, bende bu sabah saat 06.14 dogum yaptim. Ogluşum Malik Furkan'i Pda yaptirmadan normal dogum ile kucagima aldim.
Canım gözünüz aydınn...Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin inşallahh.. darısı başımızza