Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Moralsizim ama genel olarak iyiyim. Psikolojim bozuk herkes lohusalıktan diyor ama lohusalık mı kaldı arkadaş yaşadıklarımdan desek daha doğru olur. İş durumu çok umurumda değil açıkçası. Eşim kendine bir yer açma hazırlığında.. Ben pek ilgilenmiyorum. Şu an ilgilendiğim tek şey çocuklarım. Ama konuşacak birini bulmam lazım.

Senin cocunu sana birakmiolar ya en sinir sey bu zaten sanane be ben dogurdum annesi benim ne karisiosun deyip azinin payini vereceksin bunlarin yoksa tepene ciktimi cikarlar.. kim olursa olsun taviz verme canim ewinede alma gerekirse gidebiliosanda biyerlere git uzaklas. Cahil insana laf anlatmak zor zor. Icine atma hic biseyi paylas bizlerle seni anlayanlarla. Hep deeimki icime atip kendimi yiceme derdim kiminle ise ona soylerim simdi sen dusun der cikarim. Kimse senden onemli degil gokce unutma sakin bunu.. kendine dikkat edesin.. saglina ozellikle..

Canım sonunda boşayacağım aşacağım gerçekten herşeyi. Ama ne anladım biliyor musunuz kızlar.. 6 yıldır yaşadığım bu evlilik hikayesinde maalesefki dış karakter benmişim. Hiç bir zaman eş olamamış hiç bir zaman güvenilmemişim. Geçen gün duydum eşimin ağzından bilmediğim herşeyi. Sonunda öğrendim ki hiç kimseymişim. Bunu 2 çocuktan sonra anlamak daha üzücüymüş maalesef..
canım çok üzüldüm şimdi neden böyle olduki aslında en mutlu günleriniz eşinde işini kaybetmiş olması psikolojisni bozmuş olmalı inş atlatırsınız iki meleğiniz var sizin yasadıklarını bilmiyorum ama inş herşey yoluna girer ve güzel mutlu günler yasarsınız canım

Kizlar bizimde dün kontrolumuz vardi herşey normal kizim 3945 olmuş masallah kuzuma 6 ağustosda sezeryana alicak bebek kilolu bide ben normalden korktugum icin hayirlisi bkalim ama ağirlastim çok allahtan annem geldi toparladi beni temizlikci geldi ev tamam halilar yikamadan geldi odamiz tamam çantalarda hazirlandi bekleyiş başladi çok heycanliyim

masallah melegine tutututtututu :)) benim dogum günümde dogacak senin kuzu desene :) hayirli dogum olsun insallah saglikla..

Kizlar ruyamda bebegimi gordum yaklasik 3 yasinda vardi oyle dogmus yami kocaman ama cok yakisikliydi.. konisuo tuvaletini bile tuvalete yaoio du oha dedim yani ... bu kadar olur.. cok kotu bi ruyaydi..

35+4 uz biz canim..senin kuzu bizden büyük..sor tabi doktora...ben sordumda söyledi..yoksa hic orali olmuyolar..hayirlisi ne ise öyle olsun dogumun insallah..benim rüyalarda abuk subuk :) seninki yine yakisikliymis :) ben karman corman kötü rüyalar görüyorum..herkes normal diyor..takma kafana

Ayyy bende dogurcam o zaman aynilari bendede var heheh :KK66: canim telden goremiomda kacinci hf. Dogum olmus oldu...
yurumegi herkes soluoama yapyapamiyorum ben yaaaa. Yalniz cikamiom disari cikmiom yani malum su geksin diye bekliom :KK66: esim aksamlari illa cikalim dio kiyamiyorum canima balkonu kapatmaya tadilata kalkistik cok yoruluo esim.. bende ayak pedali almaya yada bisiklet almaya karar verdim.. :KK66:

bisiklete boşuna para verme bizde var kullanamıyorum göbeğimden :KK1:

cnm ne kadar guzel..Saglicakla ve normal dogumla almissin yavrunu kucagina..Peki kac kilo dogdu ? Hani iri ise belki ikinma ondan zor olmustur ? Bide kesi yapildi mi ? ( Ben ondan korkuyorum biraz..)

ama masallahh rabbim saglicakla buyutmenizi nasip etsin ve darisi dogurmayan tuuum hamilelereee :)

Masallah oglum 3500 gr 52 cm dogdu, aslinda o kadarda iri degil ama ikinma bana gercen zor geldi resmen gucum yyetmedi. Kesi yapildi malesef ama ben hissetmedim sonradan oturmada biraz sıkınti okuyor birde tuvalette kucuk suyu yaparken birazcik aci oluyor :-( korkma canim rabbim oyle bir yardim ediyorki, insallah fazla sanci cekmeden rrahat bir dogum yaparsin insallahhhhh....

Masallah oglum 3500 gr 52 cm dogdu, aslinda o kadarda iri degil ama ikinma bana gercen zor geldi resmen gucum yyetmedi. Kesi yapildi malesef ama ben hissetmedim sonradan oturmada biraz sıkınti okuyor birde tuvalette kucuk suyu yaparken birazcik aci oluyor :-( korkma canim rabbim oyle bir yardim ediyorki, insallah fazla sanci cekmeden rrahat bir dogum yaparsin insallahhhhh....

allah analı babalı büyütsün sağ salim kurtuldunuz çok şükür darısı bizlere oğluşunun ömrü uzun allahın hayrı ve bereketi üstüne olsun:nazar:

kolay geçmesine çok sevindim canım. ben de bunun için bol bol dua ediyorum. bebeğin hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah. bakalım benimki nasıl olacak. benim öyle çok ağrılı sancım olmadı. adet sancısı gibi oluyo ve karnım kasılıyo akşamları. doğumdan önce çokk daha fazla mı oluyor

Benimki dogumdan once adet sancisi gibi basladi gittikce siddetlendi belimde de agri oldu,

Ayyy bende dogurcam o zaman aynilari bendede var heheh :KK66: canim telden goremiomda kacinci hf. Dogum olmus oldu...
yurumegi herkes soluoama yapyapamiyorum ben yaaaa. Yalniz cikamiom disari cikmiom yani malum su geksin diye bekliom :KK66: esim aksamlari illa cikalim dio kiyamiyorum canima balkonu kapatmaya tadilata kalkistik cok yoruluo esim.. bende ayak pedali almaya yada bisiklet almaya karar verdim.. :KK66:

38+2 de oldu dogum, bende kiyamiyordum esime ama onceki dogumum sezeryan oldugu icin dr bu seferde yine sezeryan olabilirsin diyince bende sordum ne yapabilirim diye oda merdiven cikmami ve yurumemi soyledi. Bende son hafta esimle her gece cikip en az 1 saat yurudum ve merdiven cikip indim.

38+2 de oldu dogum, bende kiyamiyordum esime ama onceki dogumum sezeryan oldugu icin dr bu seferde yine sezeryan olabilirsin diyince bende sordum ne yapabilirim diye oda merdiven cikmami ve yurumemi soyledi. Bende son hafta esimle her gece cikip en az 1 saat yurudum ve merdiven cikip indim.

ay süersin birde ilk doğumun sezaryen he.. nasıl özendim sana Rabbım hepimize rahat doğumlar nasip etsin inşallah..

günaydın kızlaaar,,
pc me kavuştum çok şükür hepinizin hf. görüyorum kendiminkinide görüyorum korkarım takvim bitene kadar görecem ve hala yazacam :)
neyse ewde tadilat var sabahın nurunda kalktım.. annem gelecek bugun..
birde oyle rahatımki ustalar gelecek diye zor cardım annemi yoksa ewde hep yalnızım bi rahatım bi rahatım sormayın..
doğumu bekledim halde hiç stres ya da korku yok Rabbim acı bir şey yasatmasın insallah kimseye..

kzmrl,
doğru sölüyorsun kendimi hala hamile gibi hissetmediğimden göbişimin farkında değilim :KK1:

mutlu bir gün olsun..
bugun pampam doğuma giriyordu degilmi ne güzel ne güzel..

kızlar kalça ağrısı çeken ver mı?
iki gündür sağ kalçam çok ağrıyor.bacağımın üzerine basamıyorum topallıyorum

kızlar doktorum beni kalp damar cerrahisine yönlendirdi. damarlardaki kan pıhtılaşması fazla oluyormuşş. bu da iyi değilmiş kan akışı olmadığı için . on tane iğne verdi. doğumda problem yaratmamsı için kan akışı sağlıklı olmalıymış. derin ven trombozu bu bile olabilirmiş

ayyyy salı gününe çok az kaldı..günler geçtikçe heyecanlanıyorum..salı günü sabah 8:30 da sezeryanım var:18::18::18:

ayyyy salı gününe çok az kaldı..günler geçtikçe heyecanlanıyorum..salı günü sabah 8:30 da sezeryanım var:18::18::18:

Hayirlisi olur ins.benimde senden bi hafta sonra sezeryan olcak.hala karar veremedim genel mi epidural mi diye.kilolu hamile kalmistim.sismanlarda epidural tutmayabiliyimus.doktorum epidural iyidir dedi ama ben genel olcam galibs.acikcasi korkuyorum.sen neye karar verdin

Hayirlisi olur ins.benimde senden bi hafta sonra sezeryan olcak.hala karar veremedim genel mi epidural mi diye.kilolu hamile kalmistim.sismanlarda epidural tutmayabiliyimus.doktorum epidural iyidir dedi ama ben genel olcam galibs.acikcasi korkuyorum.sen neye karar verdin

Canım hiç korkma kesinlikle epidural ol herşeyi görüyorsun ağrın az oluyo daha önce safrakesesinden ameliyat olmuştum uyanmam geceyi buldu ama bunda çok rahattım hiç sezeryan istemeyen ben iyiki epidural olmuşum diyorum zaten sakinleştiride veriyolar

Canım hiç korkma kesinlikle epidural ol herşeyi görüyorsun ağrın az oluyo daha önce safrakesesinden ameliyat olmuştum uyanmam geceyi buldu ama bunda çok rahattım hiç sezeryan istemeyen ben iyiki epidural olmuşum diyorum zaten sakinleştiride veriyolar

Canim bel bolgemde yogun et var katater kisa kalirsa tam uyusma olmazmis.canli olarak doguma sahit olmak sahane bisey tabi.anestezi ekibi cok iyiymis doktorum dedi.gerci son karari anestezi uzmani verecek.tek korkum anestezinin tutmamasi ve aci hissetmem.bi de epidural sonrasi bel agrisi oluyomus.Allahin takdiri ama pisman olmak istemiyorum.
Guzel yavrun nasil mis kokuyodur eminim :-)

allah analı babalı büyütsün sağ salim kurtuldunuz çok şükür darısı bizlere oğluşunun ömrü uzun allahın hayrı ve bereketi üstüne olsun:nazar:

Cook tesekkur ederim canim amin amin aminnn... insallah sizlerde rahat, az agrili ve guzel bir dogum yasarsiniz insallahhh...

X