Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

var da yok:) yardım eden yok yani. neyse fazla konuşmak istemiyorum sinirlerim bozuluyor:) eşim yapacak bgn işten gelince. zaten bir mutfak dolaplarım kaldı.

canım tüp bebek olduğu için devlet hastanesi bile sezeryanla alıyoruz riske hiç atmıyoruz dedi. ama normal doğuma uygunsun bebeğin pozisyonuda uygun dediler. 6-7 dr.a gitmişimdir rahat. ama hepsi ameliyat tarihi verip yolladı. benim seçimim değil yani. hoş, ben şimdi tuttursam illa normal doğacak diye kimse zorlayamaz ama birşey olursa kendimi de ömür boyu affetmem yani..o yüzden vardır bir bildiği diyerek dr.uma bıraktım. bir yandan heyecanlıyım çarşambaya bişey kalmadı, beklemeye sabredemiyorum artık.. beni anladığınızı biliyorum:) ama bir yandan da normal doğum yapacaklara imreniyorum biraz korku başladı tarih yaklaşınca. ameliyat sonrası için.. buarada epi sez. çıkan arkadaşlar iyi şeyler yazmış okuyunca rahatlıyorum ne biliyim lilicim ya değişik duygular içindeyim Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

sağolasın amin teyzesi. benden başka bir de çiçekdemeti vardı bu çarşamba. buarada cumaya da birşey kalmadı 4 gün bile demiyorum 3 gün sayılır. senin de sezeryandı değilmi? tüp bebekmi seninkide, yoksa bebekmi iri yada?

canım valla iş konusunda haklısın. benim kendi annem yanımda ama omu bana bakıyor benmi ona belli değil. sadece yanımda arkadaş, ayağı biraz rahatsız yormak istemiyorum ama yani evimi kendim süpürüyorum, mutfak işlerim kendim yapıyorum, bugün banyomu yıkıcam dedim hiç sen kayarsın düşersin ben yapayım falan demedi.... neyse kafama takmıyorum artık, doğum sırasında yanımda biri olsun yeter bana.. birde bebek için alıp kenara koyduğumuz dalin ıslak mendilini çocuk gibi gizli gizli açıp kullanmasın mı? neyse al sen artık onu kullan dedim, zaten son zamanlarda çok sinirli oluyorum herşey batıyo, düşünmemeye çalışıyorum.

hhaha iyiymişş :).. Anladım cnm prima beyaz olanlardan alıyoruz o zmn.. bide ben erken doğum die premature bez almıştım onları napıcam şimdi bilmiyorum 2,5 kilo altı diyo 3,5 kiloysa kullanamazmıyız canım.. hemde 2 paket :S

Bende 1 paket prima premium care aldim cnm..Yaramazsa yada Allah gostermesin kucukolursa diye sadece 1 paket 1 numara ( 2.5-5 kg) aldim.Sonrasina bakacagim.Hastane icinde yine prima premium care in ıslak mendilini aldim..Ev icinde pamuk..

kızlar buarada bnm çarşamba sabhı allah nasip ederse doğumum. bgn evin mutfak dolapları ve banyo dolapları hariç her yerini sildim süpürdüm yerleştirdim. yarn da eşim kalanları yapacak. ama varya bir haftadır çok kötüyüm ve her geçen gün daha da kötüleşiyorum. ağrılarım böyle bıçak saplanması gibi aniden giren kramplarım giderek artıyor. düzenli değil ama sıklaştı. çok uykusuz ve yorgunum. bu yüzden çok gerginim barut gibi. kim ne yapsa batıyor. bnm lohusalık zor geçicek sanırım..

Cnm benimm yormasaydin keske kendini..Birak mutfak toz icinde kalsin ? Senden evladindan kiymetli mi ? Allah son zamanlarinda hamilelere inanilmaz bir guc veriyormus , sonrasinda da dogum oluyo yaa , dogumda kullansinlar diye..ama tum dr. lar diyo ki bizim tuum annelerimiz o enerjiyi temizlikte kullaiyo :) Haklilarda..

Gelen pis derse desin naapalim ? Yaptiracakkimsen yoksa , temizlikci tutamiyorsun kalsinn..Yavas yavas olacak hersey..
O sancilar canini cok yakiyordur..Ondan bu stresin sıkıntın..Lohusaligin guzel gecer belkide..Minigini ali bi kucagina onu kokla soyle oohh..Ne dert kalir ne tasa :)

Hepsi mi aynı bu bebislerin :) biz de yeni beze yapıyoruz.tabi erkek oldugumuz icin her alt acmada annenin ustune iseme huyumuz da var :)

:) O kadar bekledi annesi iceride seni.. Ondan sana yapiyo nazini .. biliyo sen neler cektin onun icin , ancak sana gecer onun nazi ondan :)

Slm kızlar. Dogum yapanlar hayrli olsun. Rabbim bebislerinize uzun ömür versin... Çarşmba doguma giden arkadaşmzda rabbim sağsaglim kurtarsin sizi.. benimde dogum cuma günü. Hem Cok uzak hem yakin geliyor.. cok tuhaf bir heyecan sardi beni .. ama artik bebegimi görmek istiyorummmmmm. :)

Ayy boyle tarihiniz belli olunca cok imreniyorum size..Ne guzell ne kadar az kaldi ama zamanda gecmez artik sizin icin ... Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin tuuuumm hamilelere ve bebegi olanalra da sabir ve bol bol sut nasip etsin insallahh :)

cnm bastan boyle olsa uzulmezdim zaten..Bir anda durdu yaa ona canim sıkılıyo..Yoksa saglikli olsun da kucuk olsun onemli degil ..Ya saglikli da olmazssa , gelisimi durursa diye endiseliyim..Buarada beni goren herkes doguma coka z kalmis karnin iyice inmis asagi diyo..Sende durum nasil ? Seninle tarihlermiz ve cinsiyetlerimiz ayni ya :)

aynı canım aşağıda benimkide, gören herkeste söylüyo iyice inmiş artık doğum yakın diye, bu arada bana sanki dönmüş gibi geliyo inşallah yanılmıyorumdur...

aynı canım aşağıda benimkide, gören herkeste söylüyo iyice inmiş artık doğum yakın diye, bu arada bana sanki dönmüş gibi geliyo inşallah yanılmıyorumdur...

Sengecenlerde hickiriklarini asagida sol yada sagda hissediyorum demistin yaa , donmus ki asagida hissediyorsun , yoksa yukarilarda olurdu..Bence dondu senin sipacan da :)

Canım sakın canını sıkma benim bebişim 3 hafta hiç kilo almadı gelişimi durdu kaç doktora gittik o bebeğin zayıf olacağını gösterir dedi hepsi 2li 3lü testlerin güzel çıktıysa korkma dediler benim teyzem 40. Haftada 1800 gr doğurmuş kuzenimi eskidende varmış ama ultrason falan yok diye haberi yokmuş insanların ki 40. Haftalarda 2 kilo doğum yapan çok bende çok üzüldüm biliyosun şimdi iyiki doğmuş diyorum 10 günde 400 gr aldım hemde gözümün önünde yok bişey oldu mu olacak mı düşünmeden inşallah bebişin kilo alır öncelikle dileğim bu ama sakın canını sıkma inan doğurunca stresin bitiyo

Yarın 37 haftayı dolduruyoruz kızlar cok sükür.. şuan bebek dolabı karyolası falan geldi akşama kurulacakmış gec olsun güc olmasın :)..
yarında kontrolumuz var umarım 3 kilonun üzerine cıkmıştır :KK43:.. bu hafta hic beslenemedim..
Bide ben acaip takıntılı depresyonlu gibiyim.. herşeyi takıp üzülüyorum..lohusalığım nasıl gecicek bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun..
Kzmrl canımcım bnm annemde biliyosun gelmiyo doğru duzgun bu hafta ici gelicek inşşllhh.. kynvalidem herşeyi yapıyo evde ama keşke yapmasa ben kendim yapsam.. ruhsal cöküntü yaşıyorum sankii kafamı dagıtamıyorum tıkılıp kaldım kimsem yok :KK43:..eşim gelip akşamları hep işi oluyo bilmem nee bide erken yatıyo.. sürekli yalnız gibiyim evde.. Allah yardımcımız olsun :KK43:

Bende 1 paket prima premium care aldim cnm..Yaramazsa yada Allah gostermesin kucukolursa diye sadece 1 paket 1 numara ( 2.5-5 kg) aldim.Sonrasina bakacagim.Hastane icinde yine prima premium care in ıslak mendilini aldim..Ev icinde pamuk..

iyi yapmışsın cnm.. ben hastaneye yattığımda 31 haftalıktım gidip ne olur ne olmaz her an doğum olabilir diye iki paket premature almışlar.. napıcam smdi onları bilemiyorum :).. bende senin aldığından aldırıcam smdi..:) unibaby nin pamuk ıslak mendilinden almayı düsünüyorum inşllhh..

Slm kızlar. Dogum yapanlar hayrli olsun. Rabbim bebislerinize uzun ömür versin... Çarşmba doguma giden arkadaşmzda rabbim sağsaglim kurtarsin sizi.. benimde dogum cuma günü. Hem Cok uzak hem yakin geliyor.. cok tuhaf bir heyecan sardi beni .. ama artik bebegimi görmek istiyorummmmmm. :)

Ne mutlu sana canim 4 gun kalmis neki.. hemen gecer bide benim gibi zamansizlari dusunki moral olsun sana ; (

Slm kızlar. Bizde bugün tam 1 haftalığız.1 hafta nasıl geçti gece gündüz birbirine karıştı.düzenleri oturuncaya kadar öyle olacak. Beni zorlayan uykusuzluk ki herkeste öyledir. Birde sütüm halen yok damla damla o da zaten doyurmaz. Mecburen mama ağırlıklı besleniyoruz. Gelir mi onuda bilmyorum . Gelmessede ys

Ay ne guzel masallahhh.. darisi basimizaaa..
Sut gelir insallah merak edip strese sokma canim kendini..

iyi yapmışsın cnm.. ben hastaneye yattığımda 31 haftalıktım gidip ne olur ne olmaz her an doğum olabilir diye iki paket premature almışlar.. napıcam smdi onları bilemiyorum :).. bende senin aldığından aldırıcam smdi..:) unibaby nin pamuk ıslak mendilinden almayı düsünüyorum inşllhh..

Bende unibaby islak mendili aldim cok onerdiler memnun kaliriz umarim.

Pampam
Tatlim epidural Sezaryan dan hic korkma benimde bircok yakinim bu sekikde dogum yapti ve ikinciyi hemen yapacaz diolar.. cok memnunlar. Insallah hayirlisi olsun senin icinde hepimiz icinde canim..

evet cnm sezeryan olucak. Ama korkudan. Aslında normal dogum cok istiyordum ilk başlarda ama cevre su bu derken iyice korktum. Rabbim hayrlisni etsin.diyorum artk.. bebisim iri degil pek 3300 dü ama normal doğumu beklersem.4u bulur gibi..... Cumaya da az kaldi ne yapcam bilmyrum.. cok heyecanliyim....

kızlar kalça ağrısı çeken ver mı?
iki gündür sağ kalçam çok ağrıyor.bacağımın üzerine basamıyorum topallıyorum

evet cnm sezeryan olucak. Ama korkudan. Aslında normal dogum cok istiyordum ilk başlarda ama cevre su bu derken iyice korktum. Rabbim hayrlisni etsin.diyorum artk.. bebisim iri degil pek 3300 dü ama normal doğumu beklersem.4u bulur gibi..... Cumaya da az kaldi ne yapcam bilmyrum.. cok heyecanliyim....

slm cnm benimde bebeğin pek gelesi yok sanırım daha önceki kontrolümde bebek 1 haftada 67 gr almıştı bugün kontrole gittim 1 haftada 390 gr almış ama sancı falan hiç yok bu hafta çok adapte etmiştim kendimi gün verir diye ama vermedi normal istediğin için bekliyoruz dedi bu haftada gelmesse söylicem sezeryanla alsınlar

Mrblarrrr :))... Doğum yapmış anneerimize danışmak istiyorum.. hangi bezi kullanıyorsunuz şuan memnunmusunuz, tavsiyeleriniz neler.. Henuz bez almadım ne alayım diye .. Prima, huggies iyi diyorlar ama hangisi alıyım bilemedim.. :)

huggies prima punpers dan memnun kaldım.

X