- 7 Şubat 2011
- 850
- 7
var da yok:) yardım eden yok yani. neyse fazla konuşmak istemiyorum sinirlerim bozuluyor:) eşim yapacak bgn işten gelince. zaten bir mutfak dolaplarım kaldı.
canım tüp bebek olduğu için devlet hastanesi bile sezeryanla alıyoruz riske hiç atmıyoruz dedi. ama normal doğuma uygunsun bebeğin pozisyonuda uygun dediler. 6-7 dr.a gitmişimdir rahat. ama hepsi ameliyat tarihi verip yolladı. benim seçimim değil yani. hoş, ben şimdi tuttursam illa normal doğacak diye kimse zorlayamaz ama birşey olursa kendimi de ömür boyu affetmem yani..o yüzden vardır bir bildiği diyerek dr.uma bıraktım. bir yandan heyecanlıyım çarşambaya bişey kalmadı, beklemeye sabredemiyorum artık.. beni anladığınızı biliyorum:) ama bir yandan da normal doğum yapacaklara imreniyorum biraz korku başladı tarih yaklaşınca. ameliyat sonrası için.. buarada epi sez. çıkan arkadaşlar iyi şeyler yazmış okuyunca rahatlıyorum ne biliyim lilicim ya değişik duygular içindeyim Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
sağolasın amin teyzesi. benden başka bir de çiçekdemeti vardı bu çarşamba. buarada cumaya da birşey kalmadı 4 gün bile demiyorum 3 gün sayılır. senin de sezeryandı değilmi? tüp bebekmi seninkide, yoksa bebekmi iri yada?
canım valla iş konusunda haklısın. benim kendi annem yanımda ama omu bana bakıyor benmi ona belli değil. sadece yanımda arkadaş, ayağı biraz rahatsız yormak istemiyorum ama yani evimi kendim süpürüyorum, mutfak işlerim kendim yapıyorum, bugün banyomu yıkıcam dedim hiç sen kayarsın düşersin ben yapayım falan demedi.... neyse kafama takmıyorum artık, doğum sırasında yanımda biri olsun yeter bana.. birde bebek için alıp kenara koyduğumuz dalin ıslak mendilini çocuk gibi gizli gizli açıp kullanmasın mı? neyse al sen artık onu kullan dedim, zaten son zamanlarda çok sinirli oluyorum herşey batıyo, düşünmemeye çalışıyorum.