Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ben haslanmis değilde tavada yiyorum farklı var midir ??

evet canım çok fark ediyor bana istanbul tüp bebek merkezindeki dr.um söylemişti. yiyebiliyorsan haşlanamış en iyisi diye.. o gün bugünüdr toplasan 5-6 kere yağda yemişimdir malesef gerisi hep haşlanmış. sende dene bence.

canım bnmkide öyleydi hep önden gidiyordu sonra hep haftada 100 gr aldı. çok üzülmüştüm. beslenmene dikkat et dedi hatta dr. ama internetten araştırdım kuruyemiş fındık ceviz badem süt yoğurt haşlanmış yumurta. menü buydu 1 hafta boyunca inanamazsın 400 gr. aldı. hiç sıkma canını zaten kötü bir durum olsa allah korusun tedavi falan uygularlardı yada almak isterlerdi bebeğini..

oh maşşallah ya. ne imreniyorum şu doğum yapanlaara ya.. Allah analı babalı büyütsün sanki ben hiç kucağım alamıycam gibi vakit geçmiyor.. zaman azaldıkça yavaşlıyor işte.. kilosuna da boyuna da sana da 41 kere maşallah canım. resim istiyoruz diyorum ama kimse oralı olmuyor nedense:) umarım uygun bi zamanda bir fotocuk alırız bebiş ve senden..

Selam kızlar. Bayadır giremedim malum çok büyük uğraşlardayım:)
Paşalarımın dünyaya gelişinin 6. Günü evimize gelişin 4.günündeyiz. Günlerim gecelerim onlarla geçiyor, besle gaz çıkar kaka temizle :) dünyanın en güzel uğraşıSı uykusuz geceler de malumunuz. Dün ilk kontrolümüz vardı genel anlamda 2 bebeğimizide iyi gördü. Fakat bir bebeğimizde sarılık başlangıcı gördü iyi beslenmeli pazar tekrar bakalım dedi.
İşte benimde tek sıkıntım bu sütüm çok çok az. Mama veriyorum ki doktor da öyle dedi.
Napcam bu süt olayını bilmiyorum pek umutlu değilim bebelerimi mamayla beslicez.
Diğer ikiz anneleri napıyormuş bu konu ile fikirlerinizi beklerim?

Topik de doğuran Arkadsşlar tebrikler Rabbim sağlıkla analı Babalı büyütmek nasip etsin .
Başka ne gelişmeler var bilemedim. Ağustos ta geliyor tek tek bekleriz haberleri.
Bide benim göbişim kaldı napcaz bilmiyorum?
Hadi ben bebişlere gidiyorum öptük sizleri.

Umarim ise yarar canim.. neden azaldiki senin suyun sebebi varmiymis..

inşallah canım dua edin suyum galiba şekerden dolayı geriledi akıntım normal çünkü

gelir gelir merak etme cnm. dr ilaç falan vveriyormu böyle bir duruma

inşallah canım ilaç vermiyorlar daha önce olsaydı serumla hastanede tedavi görecektik ama son haftalar olduğu için evde suyla idare ettiriyorlar yerine gelirse ne ala 1 2 hafta daha tutuyor olmadı alıyorlar bebeği artık

kızlar minik paşa ve abileri

allahım nazarlardan saklasın üçüde birbirinden güzel maşallah

canım öp kuzuları bizim için

Canım bnmki doğum pozisyonunda hıckırıkları sol tarafımda hissediyorum genelde.. hıckırınca butun vucudu tepki veriyor ztn :)

Canım şuanki kilosu nedir? Canını sıkma ztn sona geldik bi problem olacağını sanmıyorum..

MaşAllahh subhanAllahhh :) gözün aydın.. Hakikatn kocamanmış iki aylık yenidoğan bebek doğurmuşsun tatlım.. Güle güle büyütmeye devam et cnm bnm... :)

kızlarrr 2 3 gündür o kadar çok su içtim ki yerine gelsin suyum diye zehirlenicem artık sudan

Cnm bnm yengeminde son zamanlarında suyu azalmış doktoru cok su icmen suyunu yerine getirmez demiş ne kadar doğru bilemicem.. Bi faydası olmuyormuşş.. Ztn az kaldı tatlm canını sıkma...

kızlar minik paşa ve abileri

Oy maşallahhh 3 oğlunada canımm.Miniğinde pamuk gibiymiş grckten.. Hayırlı evlat olmalarını Rabbim nasip etsn ücüde birbirinden güzel.. :).. Hepsini öp bizim yerimize..

Sağolun kızlar darısı sizin başınıza inşallah sağ salim kucaklayın yavrularınızı

Kızlar lohusasepetinden dün akşam üstüne doğru sipariş verdim biraz önce geldi.. İlk kez internet alışverişi yaptım kalitesi fln fiuyatına göre beklediğimin üstünde cıktı.. tercih edilebilir yani ihtiyacınız olursa :)

oooyyyyy içim gitti valla maşallah. diğer yakışıklılarda abilerimi? maşallah hepsine Allah bağışlasın.....
ayy bende istiyorum bir an önce yaaaa....

Allah razı olsun canım evet biri 8 diğeri 5 yaşında abileri . Sana da nasip olsun inşallah

kızlar hepinize ve de bebişlerinize merhabaaaa

oğlumun keyfi yerinde sanırım az günümüz kaldı ama pek bi gelesi yok sanırım

buarada ben iki üç gündür anormal şekilde uyuyorum ya hiç böyle olmamıştım. sabah 8 de kalkıyorum 9.30 da geri yatıyorum aralıklarla 13.00 e kadar hatta 15:00 e kadar... ve üstüne gece de uyuyorum galiba vücut enerji depoluyor dedikleri böyle bişey

Cnm bugün 35+2 oluyoruz kilo olarak her hafta 250gr alirken bu hafta sabit kalmış hatta boyu da ayni .. Benim boyum 1.74 esim 1.82 cocuk 43 cm Dr 48-49 cnm doğar dedi plesanta yaslanmasi baslayinca kilo âlimi duruyormuş ve tam büyümesi gereken zamanlar ...ve suyuda azaltiormus plesanta yaslanmasi ben deli gibi su iciyorum ama bilmiyorum yaa haftaya bi daha gitmez bakkalım ne olacak

Cnm günde 4 Lt iciyorum ama plesanta yaslanmasi suyunda azaltiormus Dr o yuzden erken gelebilir dedi biz daha 35+2 yiz kilomuzda 2350 boyumuzda 43 cm bide ultrasonda kilo fazla görünüyor yaa +-390 gr yaziyo .. - ise cocuk 2 kg mu olacak ( ben 15 kg ladim sadece 2 kg mu kuzum

Cnm benim maşallah size çok sevindim senin için :) kuzucuk yaninda ohh :)

Haftaya gideceğiz cnm Perşembe gunü Dr su iç ki suyunu azaltmasin dedi inşallah devam eder gelişimi minikimin

Cnm maşallah size .. Çok sevindim pasajların iyi sen iyisin inşallah hep böyle güzel geçer günleriniz sariligida takma cnm geçer inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…