Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar hepinize ve de bebişlerinize merhabaaaa :KK3::KK3::KK3::KK3:

oğlumun keyfi yerinde sanırım az günümüz kaldı ama pek bi gelesi yok sanırım :KK1::KK1::KK1:

buarada ben iki üç gündür anormal şekilde uyuyorum ya hiç böyle olmamıştım. sabah 8 de kalkıyorum 9.30 da geri yatıyorum aralıklarla 13.00 e kadar hatta 15:00 e kadar... ve üstüne gece de uyuyorum galiba vücut enerji depoluyor dedikleri böyle bişey :KK1::KK1::KK1::KK1:

Dogum yakindir belki ondandir cnm ? Saglicakla gelinlerde :KK43:

Kızlar lohusasepetinden dün akşam üstüne doğru sipariş verdim biraz önce geldi.. İlk kez internet alışverişi yaptım kalitesi fln fiuyatına göre beklediğimin üstünde cıktı.. tercih edilebilir yani ihtiyacınız olursa :)

Haklisin canim bende 1 ay kadar oluyor gecelik takimi almistim kalitesi cok guzel.. gebe int. Sitesinide Oneririm onlarinda hizmet ve kalitesi harika.

Cnm bugün 35+2 oluyoruz kilo olarak her hafta 250gr alirken bu hafta sabit kalmış hatta boyu da ayni .. Benim boyum 1.74 esim 1.82 cocuk 43 cm Dr 48-49 cnm doğar dedi :KK43: plesanta yaslanmasi baslayinca kilo âlimi duruyormuş ve tam büyümesi gereken zamanlar ...ve suyuda azaltiormus plesanta yaslanmasi ben deli gibi su iciyorum ama bilmiyorum yaa haftaya bi daha gitmez bakkalım ne olacak :KK43:

37 hf geldinde goreceksin birden fazla kilo alacak canim hic canini sikma bolca dinlen yediklerin bebegine gitsin..

2350 cnm :KK43: haftaya kadar kilo alir inşallah :KK43:

Bundan sonra haslanmis yiyeyim bari :KK43: bilmiyordum ben :KK43: oyüzden gelişimi durdu belkide :KK43:
sen yine haşlanmış yede yumurtanın tek başına çocuğun gelişimini durduracak kadar etkisi olacağını sanmıyorum. Üzme sen canını zaten çok bişey kalmadı alır o daha belkide hiç belli olmaz. sen onun için beslenmene dikkat et yine....

Selam kızlar. Bayadır giremedim malum çok büyük uğraşlardayım:)
Paşalarımın dünyaya gelişinin 6. Günü evimize gelişin 4.günündeyiz. Günlerim gecelerim onlarla geçiyor, besle gaz çıkar kaka temizle :) dünyanın en güzel uğraşıSı uykusuz geceler de malumunuz. Dün ilk kontrolümüz vardı genel anlamda 2 bebeğimizide iyi gördü. Fakat bir bebeğimizde sarılık başlangıcı gördü iyi beslenmeli pazar tekrar bakalım dedi.
İşte benimde tek sıkıntım bu sütüm çok çok az. Mama veriyorum ki doktor da öyle dedi.
Napcam bu süt olayını bilmiyorum pek umutlu değilim bebelerimi mamayla beslicez.
Diğer ikiz anneleri napıyormuş bu konu ile fikirlerinizi beklerim?

Topik de doğuran Arkadsşlar tebrikler Rabbim sağlıkla analı Babalı büyütmek nasip etsin .
Başka ne gelişmeler var bilemedim. Ağustos ta geliyor tek tek bekleriz haberleri.
Bide benim göbişim kaldı napcaz bilmiyorum?
Hadi ben bebişlere gidiyorum öptük sizleri.
Cnm benimde bastan beri cok azdi.simdi dee kesildi kesilecek,napayim benimkilerde hep mama aliyo malesef baska care yok.aman saglikli olsunlarda napim mama yesinler.elimden bsey gelmiyor.canimi sikmamaya calisiyorum.benimkiler de ikiz biliyosun...sutum olsaydi cok iyi olurdu ama yok.saglik olsun.

nbr cnım nasılsın gecen gün canın sıkkındı şimdi keyfin yerindedir inş eliz bebek nasıl büyümüştür kac günlük oldu

nbr cnım nasılsın gecen gün canın sıkkındı şimdi keyfin yerindedir inş eliz bebek nasıl büyümüştür kac günlük oldu
Canım nasıl olsun bugün 15 günlük oldu kuzum hala emmiyo sürekli süt sağıyorum sağarkende burayı okuyorum uykusuz canım ya inan 3 gün uyusam uyuru. Kalkmadan ama annelik böyleymiş ben daha iyiyim atlatıyorum lahusa psikolojisini çok zorladı beni ama kuzumla birbirimize alıştıkta daha iyi oluyo herşey hem çok keyifli hem çok yorucu bazen sütünü içmiyo kahroluyorsun yiyince dünyalar senin oluyo:KK16:

Canım nasıl olsun bugün 15 günlük oldu kuzum hala emmiyo sürekli süt sağıyorum sağarkende burayı okuyorum uykusuz canım ya inan 3 gün uyusam uyuru. Kalkmadan ama annelik böyleymiş ben daha iyiyim atlatıyorum lahusa psikolojisini çok zorladı beni ama kuzumla birbirimize alıştıkta daha iyi oluyo herşey hem çok keyifli hem çok yorucu bazen sütünü içmiyo kahroluyorsun yiyince dünyalar senin oluyo:KK16:
inş emer ya benim kızkardeşimde ilk iki ay emmemiş annem sütlerim çöpe gitti der derin dondurucumu var ozaman sonradan emmeye başlamış inş sende emzirirsin sağma olyaı çok yorucu olmalı ama sütün var hiç yoktan sağıyorsun buna şükür ancak alıışıodur annesi dünyaya kolay değil minkim erken geldi inş herşey yoluna girer ve herşey gönlünce olur dış seslere çok takılma mecbur birileri etrafımızda olucak ve konuşucak siz anneliği anlattıkça ben dahada meraklanıyorum ne hissedeceğim acaba hayırlısıyla bende kucağıma alırım inş bebişine kendine ii bak mutlu kal:KK16:

sen yine haşlanmış yede yumurtanın tek başına çocuğun gelişimini durduracak kadar etkisi olacağını sanmıyorum. Üzme sen canını zaten çok bişey kalmadı alır o daha belkide hiç belli olmaz. sen onun için beslenmene dikkat et yine....

İnsallah gelişimi devam eder cnm yaa :KK43: senin oğlun nasil en son kaç cm di ?

Haklisin canim bende 1 ay kadar oluyor gecelik takimi almistim kalitesi cok guzel.. gebe int. Sitesinide Oneririm onlarinda hizmet ve kalitesi harika.

37 hf geldinde goreceksin birden fazla kilo alacak canim hic canini sikma bolca dinlen yediklerin bebegine gitsin..

İnsallah gelişir ve Ozamana kadar bekler :KK43: dinlenme isini de yapmıyorum artık bakkalım işe yarar inşallah.

Annemin lafi geldi aklima seni okuyunca. Dediki gecen gun.. sen dogdugunda biri baksada 1 saat uyusam diodum dedi
. Tuhaf geldi yuzume soleme bari dedim :KK66:

Bakalim bizi neler bekluyor canim .. sukur bebegin yaninda hersey duzelir insallah..

oyyy oyyyy.... Son haftalar temızlık yapmak ne zormus evde-belım koptu resmen....
Bırde dogumu tetıklese iydiiiiiiiiiiiiii :KK31::KK31:

İnsallah gelişimi devam eder cnm yaa :KK43: senin oğlun nasil en son kaç cm di ?

haftaya kontrolüm var ozaman öğrenicem ama 3 hafta önce 42 cm.di. devam eder o sen üzülme şimdiki kilosuyla doğmaz o bence illaki alı. hem zayıf bile olsa zayıf doğan bebekler çabuk kilo alırmış...

Merhbalr arkdslar
bn de dgm yaptm iki gun oldu
kizim 3.400 gr 52 cm dgdu
darisi bekleyenlerin basina

X