Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Cnm işte insanların yüzünü ancak kötü günde anlıyoruz naaparsın önemlisi olgusların ii esinle aran iyi , cocukların şansına işte bulur en kısa zamanda bosveerrrr
Çok özendim koynumda yatıyor dediğinde maşallah size ... Sız çok beklediniz bu güneleri keyfini cikartin şimdi

Kocaman kocaman öpüyoruz üçünüzde

Cnmm esinde heyecandan yapiyordur çok beklediniz ikinizde nede olsa ama bence eşin dışındakileri biraz uzak tut karistirma moralin bozulmasin ... Anneden daha çok kim düşünebilir ki bebeğini sallama ve uzak tut hiçbirşeyi bebeğinden önemli değil ...

Ben haslanmis değilde tavada yiyorum farklı var midir ??

Dr una tlf edip sorsana cnm belki sancidir belki yalanci sancidir ??

Cnm benimde hickiriklari bi sagda bi solda hissediyorum bence kafasi aşağıda vücudunu döndürüyordu çünkü bazen sirti sol tarafimdan abonede sag tarafimdan oluyo

Ya dün kontrolumuz vardtı bebeğim bu hafta hiç kilo almamis Dr plesenteada yaşlanma başlanmış dedi Dr sorun yok dedi ama internette hep bebek artik kilo almaz diyorlar gelişim geriliği olabilirmiş anacağım bebeğim büyüsün diye ? Birde erken dogum olabilir mis zaten çok asagida benim sipam... Dogum rahatlar inşallah dedi ama bebeğimin gelişimi durdu yaa çok kotuyummmm gelişim olarak onden giden çocuk büyümüyor şimdi

Canim telden. Goremiom kacinci hf oldugunu ama benim bebeğim 35 ve 36 hf hf.da sadece 70 gr aldi sonra birden 300 gr in ustunde aldi . Dr dediki onden gittigi icin bize az geliyor ama normal dedi suan kilosu sinrada dedigim gibi yine kilo almaya basladi. Bufun gittigimde 6 gunde 170 gr almisti.. dinlenmene dikkat et. Yediklerini enerji olarak tuketme ben yaptım o hatayi. Birak bebegine gitsin yediklerin..

canım allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel kavuştunuz birbirinize sağ sağlim darısı bizim başımıza epidural iyi galiba şimdiye kadar herkes çok iyi olduğunu yazmış sevindim bende öyle düşünüyorum

herşey üst üste geldi ama iyi olacak sen zaten dirayetlisin takma kafana canım

bendim tatlım o 2800 kuzum bende bol su ve muza başladım hatta ceviz fındık badem yumurta ve yoğurt offff inşallah alırlar kilo

canım kaç kiloda kalmışsınız ki biraz daha devam et bakalım beslenmene dikkat et biraz daha suyu bol iç birdahaki kontrolünde bakalım ne olacak inşallah iyi olur devam edersiniz biraz daha ama korkma erken gelselerde artık zamanları sayılır bizimde su problemimiz var galiba çarşamba bizede sezeryan yılları görünüyor bakalım hayırlısı

Kızlarrr dün sabah yani 25 Temmuzda saat 10.13 de SARPımı kucağıma verdiler :) 4.600 kilosu 55 cm.de boyu...Kocaman bir oğlum var yani :) Spinal anestezi ile oldum ve çok güzel geçti ameliyatım...Herşey yolunda en önemlisi oğlum yanımda ve yarin sabah çıkacağız hastaneden...Babamiza benziyor Sarp...Sedacim annemden de yükselen burcunu aldık...Hepinizi opuyoruz kızlar...

oy maşallah allahım analı babalı büyütsün inşallah topiğimizin en topik bebişi oldu sarp spinal nasıl birşey cansın epidurali biliyoruz ama ne farkı var

canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik niye bu kadar sıkıyosun kendini.... az kaldı, bende bunaldım artık doğsun istiyorum ama 1 ay var daha, sabırla beklicez artık....

canım benim ya en son kilosu neydi peki?

Maşşalah tombiş bebişe
Allah hayırlı uzun ömürler versin...

Oy oy oyyy masallah pasaya ;-);-) rabbim saglikli hayirli ömur versin Sarp'a insallahhh...

cnm tebrik ederim çok doğum tarihlerimiz aynıydı ben halen bekliyorum senin adına çok sevindim darısı başıma diyorum

masalalh tosuncuğa allah uzun ömür versin analı babalı büyütsün canım darsı bize inş
36.haftadasın az kaldı zaten 37yi tamamlarsanız sıkıntı olmaz inş sonuçta yasalanmaya baslmış belki gelişimi devam eder işlevini tamamen kaybetmemeiş şuan dr sık kontrole çağırdımı peki hayırlısı olsun hakkınızda canım sağ salim kavuşursun inş

SIKMA CANINI ,INSALLAH DUZELIR,DUZELMEZ DIYE BIR SEY YOK,

gozunuz aydin canim,allah bagislasin,saglikli uzun omurler insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…