Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

muz ye cnm muzda kilo yapıyor bebeğe ... benim hergün eksitmediğim ürünler süt ve muz muhakkak yerim içerim bide ayran çok tüketiyorum bebekte 3460 civarıydı en son 3.5 geçmiştir die düşünüyorum

muz ye cnm muzda kilo yapıyor bebeğe ... benim hergün eksitmediğim ürünler süt ve muz muhakkak yerim içerim bide ayran çok tüketiyorum bebekte 3460 civarıydı en son 3.5 geçmiştir die düşünüyorum

Evet cnm biliyorum muzu yiyiyorum arada sırada ztn.. Senin muh.doğumun bnm doğum tarihimle aynı.. Çok az kalmış cnm ne zmn gelicek seninki :)

allah analı babalı büyütsün canım...

ben emzirme seminerine gitmiştim orda bebeği yıkama konusunda göbeği düşünce yıkayın...düşene kadar ılık su ile silin demişti hemşire...eğer yıkayacaksanız göbeği hiç su almamalı,kuru kalmalı demişti...tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi..

banada nefret geldi yumurtadan ya.. heleki bu yaşıma kadar ağzıma haşlanmış yumurta sürmemiştim.. geceleri ayrı bir kabus.. şimdiden uykusuzum ben gözlerim yanıyo ve yorgun hissediyorum hep.. sonra nefesim kesiliyor ve sanki içimi huzursuzluk kaplamış gibi hissediyorum. değişik bir ruh hali. o sırada bir tepik moralimi yerine gtiriyor hemen

arkadaşlar dün gece boyunca belim ve sırtım ve kasıklarım ağrıdı sürekli, korktum biraz ama aralıklı ağrılar değildi sürekliydi sizce sancılarım mı başladı?vajina bölgemde baskı var kasıklarımda ağrıyor sanki öyle hissediyorum

Canım bende eve gelınce yıkadım ılk kızımı dogum yapınca-her gun devam ettım oyle rahatlıyordu ki.
Bu sıcaklarda hıc bekletme derım...

Canım bendede ıkı gun once ıkı gun aynı bu sekıl agrılar sürdü-esımde yok gurbette tekım nasıl korktum o yokken dogum olucak dıye-mecburen bol bol dınlendım ayagımı uzatıp ıkı gun sonra hafıfledı.
Sımdı gne oluyor agrılarım baskılarım kaslmalarım ama o kadar sıddetlı degıl- yarın esım gelsın dınlenmeyı bırakıp yurumeye baslayacam artıkk :26:

Bu arada kızlar bebegı dogum pozisyonu almış olanlar hıckırıkları ne taraftan hıssedıyorsunuz?????

Benım kızımda bas asagı normalde-ama hıckırınca ya sagdan hıssedıyorum genellıkle yada bugun oldugu gıbı soldan.
Anlamadım gıttı vıcudu mu saga sola donuyor da oyle hıssedıyoruz ?

Son haftalar artık yukarı donmez dımı-takıp edıp kendı mı sıkıntıya sokuyorum püüff :26:

Canım bendede ıkı gun once ıkı gun aynı bu sekıl agrılar sürdü-esımde yok gurbette tekım nasıl korktum o yokken dogum olucak dıye-mecburen bol bol dınlendım ayagımı uzatıp ıkı gun sonra hafıfledı.
Sımdı gne oluyor agrılarım baskılarım kaslmalarım ama o kadar sıddetlı degıl- yarın esım gelsın dınlenmeyı bırakıp yurumeye baslayacam artıkk :26:
[/QUOTE]

doktorum bana artık yürüme yoksa yolda doğurursun dedi 2 hafta ileriden gidiyomuş gelişimi nst de hep sancılarım çıkıyo 90 larda 100lerde kızım gelmek istiyomus yani

doktorum bana artık yürüme yoksa yolda doğurursun dedi 2 hafta ileriden gidiyomuş gelişimi nst de hep sancılarım çıkıyo 90 larda 100lerde kızım gelmek istiyomus yani

ıyıde gelısımı onde gıdıyorsa ve bır sıkıntı yoksa neden yurume dıyor ki-yanı dogmus olsa ne gibi sıkıntı olabılır bu gunlerde? :26:

Ve o dedgın agrılar baskılar yuruyunce artıyor dogru-ama bu ıyı bırsey vaktı gelenler ıcın. :26:

Son düzenleme:

bilmem belki de yolda doğurmamı istemiyordur yada biraz daha zamanında doğsun istiyo sanırım, bende doğsun istiyorum yürüyorumda zaten

Benimki henüz pelvise girmedi ve ben sağda hissediyorum dr söyledigine gore bebekler doğuma çok yakın zamanda sola geçerlermi§ ve soldan doğarlarmış bilimsel açıklamasını henüz bulamamıslar :) seninkide artık doğmaya daha yakın gibi

bende dönüp dönmediğini bilmiyorum ama bende onu yoklayıp yoklayıp tahmin etmeye çalışıyorum. hıçkırıklar sol alttan geliyo benimkinin, ayaklarıda hep sağ kaburgamın altında. haftaya kont. var öğrenicem pozisyonunu....

Canım biz bugün yıkadık 2 gün önce düştü göbeği dün doktor randevumuz vardı sorduk bugün yıkamayın yarın yıkarsınız dedi göbüşü düşmeden yıkamayın dedi

Moralim cok bozuk aslinda psikolojim bozuk desem daha yerinde olur.
Dogum yapmak istiyorum artik.
Dr yeni geldim hersey yolunda bin sukur bebegim 3350 olmus. Bir ihtimal sezaryan derde beklemem artik diye hayallerle gittim. Kafama gore sezaryan istemiyorum cunku.
Hersey de yolunda okubca müdahale etmek hakkim degil diye dusunuyirum.
Her ihtimale karsi 3 agustos icin sezaryen tarih ve randevusu aldik ama o kadar bekleyince zaten normal digumu beklerim yani.

Sinirlendim iyice dogurmayacam ne zaman gelirse ne yapayım ya yeter artik. Dusunmemeye calisicam artik istemiyorum apta seylerke kafami doldurmak ne zaman gelirse hosgelsin ne yapayim. Kesin bayramda gelir dr.umda tatilde olur bende bu sans varken. Offf..

Daha dogum olmadan girdim bu osikolojiye lahusali halimi dusunemiyorum.
Yani sizene ne karisiosunuz lahusali kadina yok emziremedin yok sutun biticek yok soyle yok boyle bi karismayin bize ya. Hele senden once anne olduysa bunlari soyleyen zannedersin atomu parcalamis hatun bi havalarla anlatio yok oyle yok boyle yapustircan azina bitane tovbe. Al bende doguruyom ne yani nedir bu havalar.
Ben emzirirken kapimi kitleyip kimseyi yanima sokmicam benim mahremim o sanane yani sanane. Git ilerde oyna git defol.

Moon tatlum takma kimseyi lutfen bebegine foxuslan. Konusup dursunlar konusturma kimseyi yapistir hemen lafi herkes haddini bilsin sen dogurdun sen cektin herseyi.. yaninda destek olacaklarlarsa gelsinler kosteklerden biktik artik. Hatta bebegini al tatile git imkanin varsa ben boyle dusunuomkendim icin en iiyisi..

Benim gunlerdir oyke canim hele kasık agrisi fena idi. Ama hic birsey cikmadi bende ne aciklik ne sanci.

Ben zaten 41 hf kesin gececem bu giduste.
Bi umut suyum gelir diye bekliom ; ( hayirlisi..

bilmem belki de yolda doğurmamı istemiyordur yada biraz daha zamanında doğsun istiyo sanırım, bende doğsun istiyorum yürüyorumda zaten

Yurumek normal dogum ıcın cok cok faydalı-bende baslayacam ınsallah pazar gunu

ahhhhh ınsaaallaaaahhh

ya kaburga taraflarımı hıc sorma-bebk asagıda olmasına ragmen boyu mu uzadı nedır anlamadm ayakalarını uzatıp bır vuruyor kaburgama oofff -bırde gece ve sabah kalkınca fena ka burga agrım oluyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…