Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Asu.. hayirli ugurlu olsun tatlim. Nasil dogum yaptin anlatsana. Biz dogum henuz yapmamis olanlar merak ediyoruz..
Darisi basimiza.

Canim sinekler yuzundenmi uyuyamadin agrin mi vardi..
Ben acayip uyuyorum artik vc bile kalkmiyorum nerdeyse.

ikiside değil. çok uykum vardı hatta 11 de yattım ama sıcaktan herhalde yastığa kafamı koyar koymaz uykum kaçtı. sineklerde tuz biber ekti. sabah duş aldım rahatladım biraz uyuyabildim. ama sineklerle kavgamı görseniz ölürdünüz gülmekten.... tam öldürüyorum ışığı kapatıp yatıyorum 15 dk sonra kulağımda ses viiiyyyyyyy....

Canım yemek yemek aklıma gelmiyotki o kadar yoğunum.. Canım ne lohusalık ne ameliyat sonrası iyileşme dönemini yaşayabildim. Eşimin ailesi bizi boşanma aşamasına getirdi. Son zamanlarda yaşadıklarımı anlatsam inanamazsınız. Tuhaf olan eşim bana değil onlara inanıyor. ve yanımda olması gerekirken bana sırtını dönüyor. Hayatımın en güzel günleri kabusa döndü. Üstelik kendileri ettiler sonra benim dediklerimi çarpıtıp eşimi doldurdular. ne diyim allah ıslah etsin.

normal doğum bekliyosan dur daha 40. -41. haftaya kadar durabilir....

Ewet malesef...
Dr. Eger Sezaryan olsa idi bu prs. Alacak idi. Dogrusu kararsizimda bakalim prsm bi kont. Gideyim belki bebegim kilo firlamasi yasarda almak zorunda kaliriz.. sakaydi.. )))
Rabbim dogru zamani bilir banada halt yemek duser..

Mrblarrrr :))... Doğum yapmış anneerimize danışmak istiyorum.. hangi bezi kullanıyorsunuz şuan memnunmusunuz, tavsiyeleriniz neler.. Henuz bez almadım ne alayım diye .. Prima, huggies iyi diyorlar ama hangisi alıyım bilemedim.. :)

Canım prima pampers beyaz olanlardan kullanıyorum çok memnumum dün eşimin babası 3 paket prima getirmiş yeşil paketlerden maalesef beyaz paketlerdekiler kadar güzel değil zaten çok bez gidiyo biz 3. Paketi bitirmek üzereyiz 12 günde 50liklerden düşün çünkü kızım kirli beze yapmıyo kakasını tam bezini değiştiriyorum hopp kakasını yapıyo yenisini koyarken işiyo falan babasının paralarına güzel sıçıyo diyoruz

Tebrikler! 150TL ve uzeri alisverisinizde sadece bugun gecerli,aninda 50TL indirim kazandiniz. Indirim kodunuz : PK0C82BF100 Tum ebebeklerde gecerlidir.
Dene canim birine yazmistim kullanmadiysa kullanirsin

sağol canım ama ürün kalmamış yaa nasipte yokmuş

hhaha iyiymişş :).. Anladım cnm prima beyaz olanlardan alıyoruz o zmn.. bide ben erken doğum die premature bez almıştım onları napıcam şimdi bilmiyorum 2,5 kilo altı diyo 3,5 kiloysa kullanamazmıyız canım.. hemde 2 paket :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…