Merhbalr arkdslar
bn de dgm yaptm iki gun oldu
kizim 3.400 gr 52 cm dgdu
darisi bekleyenlerin basina
hiç uyuyamadım yaaaa... sabaha kadar 5 tane sivri sinek öldürdüm.
Canim sinekler yuzundenmi uyuyamadin agrin mi vardi..
Ben acayip uyuyorum artik vc bile kalkmiyorum nerdeyse.
Benim bebegim gelmeyecek anladim. Beni terbiye etmeye devam ediyor bugun 38+3 ama tik yoookkkkk.....((((
İyi olmanıza çok sevindim.biz33gün yoğun bakımda kaldık eşimin anası aramadı sormadı bile.böyleleri de insanım diye dolanıyor.allah nasıl bi kalp vermişse nasıl bi sevgisizlikle cezalandırmışki bu yaratıkları böyle olmuşlar.
Ben de annemle eşimin arasında kaldım.eşim bişey diyo annem alınıp küsüyor.bazen de tam tersi oluyor.lohusalığum berbat geçiyor.bi de eşimin ailesi de anlattığım gibi yapınca zaten az olan sütüm bu gün itibarı ile gitti.ne kadar takmayayım desemde herşeyi taktım.bebeklerimi öyle makinalar da falan görüp ağladım üzüldüm sıkıntı stres süt müt yok.
Bu arada sen 12 kilo vermişsin maşallah ben 2 kilo aldım.ona da moralim bi ayrı bozuk.doğumdan sonra 10kilom kalmıştı şimdi 12kilo bermem lazım.
Sen günde kaç öğün mama kaç öğün emzirme yapıuosun? 12kiloyu nası verdin bana da izah et.şu anda sadece kilo verirsem rahatlayıp mutlu olurum.kızlarım hariç tabiki
bana gönderirmisin acaba tesekkür ederimkizlar 50 lira indirim var 2 tane isteyen varsa kodu gonderebilirim
Kizlar 50 lira indirim var 2 tane isteyen varsa kodu gonderebilirim
normal doğum bekliyosan dur daha 40. -41. haftaya kadar durabilir....
bana gönderirmisin acaba tesekkür ederim
Canım prima pampers beyaz olanlardan kullanıyorum çok memnumum dün eşimin babası 3 paket prima getirmiş yeşil paketlerden maalesef beyaz paketlerdekiler kadar güzel değil zaten çok bez gidiyo biz 3. Paketi bitirmek üzereyiz 12 günde 50liklerden düşün çünkü kızım kirli beze yapmıyo kakasını tam bezini değiştiriyorum hopp kakasını yapıyo yenisini koyarken işiyo falan babasının paralarına güzel sıçıyo diyoruzMrblarrrr :))... Doğum yapmış anneerimize danışmak istiyorum.. hangi bezi kullanıyorsunuz şuan memnunmusunuz, tavsiyeleriniz neler.. Henuz bez almadım ne alayım diye .. Prima, huggies iyi diyorlar ama hangisi alıyım bilemedim.. :)
PK0C82BF100 bu kodu sn kullan benim alıcam ürün stokta kalmamış maalesefHala indirim kodu varsa mesaj atabilir misiniz. teşekkürler.
Tebrikler! 150TL ve uzeri alisverisinizde sadece bugun gecerli,aninda 50TL indirim kazandiniz. Indirim kodunuz : PK0C82BF100 Tum ebebeklerde gecerlidir.
Dene canim birine yazmistim kullanmadiysa kullanirsin
sağol canım ama ürün kalmamış yaa nasipte yokmuş
Canım prima pampers beyaz olanlardan kullanıyorum çok memnumum dün eşimin babası 3 paket prima getirmiş yeşil paketlerden maalesef beyaz paketlerdekiler kadar güzel değil zaten çok bez gidiyo biz 3. Paketi bitirmek üzereyiz 12 günde 50liklerden düşün çünkü kızım kirli beze yapmıyo kakasını tam bezini değiştiriyorum hopp kakasını yapıyo yenisini koyarken işiyo falan babasının paralarına güzel sıçıyo diyoruz