- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Kızlar selam.. Oğlışlarımla birlikte öpüyoruz sizleri.. Biz çok iyiyiz çok şükür ki. Çok yoğun geçiyor günlerim inanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Gaz sancıları, uykusuz geceler, iş hüç oğluşlar derken belki 3 saatlik uyku ile geçiriyorum günlerimi.
Kızlar benim çok kötü bir huyum varmış yeni öğredim. Oğluşlarımı kendim bakmak istiyorum. Bu yüzden etraftan pek kimseyi karıştırmıyorum annem hariç. Annemi de ikisi aynı anda ağlarsa beslenmesi gerekiyorsa ve yıkanacaksa kullanıyorum. Artık yıkamayı da tek başıma yaptığım için pek o kısmada çağırmıyorum annemi. Bu yüzden de dinlenemiyorum. Herkes diyork,i git biraz uyu biz onlar ağşlarsa uyandırırız. Ama biliyorumki ben dinleneyim diye uyandırmayacaklar o yüzden gidip yatmıyorum bile. yardıma geliyorlar sürekli ben yaparım diyorum ama çok sağlıksız beslenmeye başladım dinlenememek uyuyamamak sonucu oluyor. İnanın bir tek duşta kendime zaman ayırıyorum o da iyice temizleneyimde enfeksiyon kapmasınlar diye. Şikayetçi değilim ama biri kulağımı çekmeli yoksa acısı çok pis çıkacak. Doğumdan bu yana 12 kilo verdim. hala da vriyorum.
Oğluışlarımı görseniz her an onları izliyorum uyanırlarsa konuşuyorum onlarla. Çok enteresanki sürekli ten teması istiyorlar. Yani ya elele tutuşacağız ya da göğsümde yatacaklar bir şekilde birbirimize değmemiz gerekiyor. Sarp çok gaz sancısı çekiyor bu sebeple sabaha kadar göğsümde yatıyor.Nasıl güzel bir duygu anlatamam. Onun kokusuyla uyumak onun kıpırtısıyla uyanmak.. Arasım da gazlı hatta gaz çıkarıyor sonrasında ağlıyor. Ya da kaka yapıyor ağlamaya başlıyor ama öyle böyle ağlamak değil etini koparmışız sanki. Doktorumuza soracağız bir aksilik mi var diye.
Bu arada eşim işten ayrıldı. Salak babasının ödü kopmuş anlaşılan onlardan destek isteriz diye geldi evime salak salak konuştu. bende ettim ağzına gönderdim. Kısacası yıktık köprüleri. Hayır adamın kafası basmıyor ben kimseye el açmadım daha neolursa olsunda açmam. artık neden böyle birşeye ihtiyaç duyduysa. bende aldığı altınları geri gönderdim sen sağ ben selamet dedim. Hatta eşimi aramış tartışmışlar yüzünü bile görmek isemiyorum senin demiş eşime. Canımı bile sıkmadım. Kurtuldum ona seviniyorum. Sadece eşim çok üzüldü ona üzüldüm. 1-2 gün sütüm geriledi hatta. Herkes döktü eteğindeki taşları meğer benimle ilgili çok karın ağrıları varmış.. Gelip gitmiyormuşum, Arayıp sormuyormuşum, çocukların 40 ını kardeşimde yapmışım neden onlara gitmemişim, çocukların isimlerini onlara bile sormamışız ne koyalım diye... Ayyyy ben bunları bir duydum aradım siz kimsinizki size soracağım, sürekli gelip gideceğim arayıp soracağım.. Koca hamileliğim boyunca kaç kere aradınız beni dedim. Döktüm içimi çektim restimi..
Dertli derdiyle dertsizde başka şeyle oynuyor derler yaa.. aynen ondan. Ben çocuklarıma kavuşmuşum kocamın işten çıkması bile umurumda değil.
Bu arada doğum şokunu ve doğumdan sonra yaşadığım sıkıntıları atlatamadım hala.. Kafamı toparlayamıyorum.. Şu an başıma b-ne gelirse gelsin umurumda değil. Hayat beni zaten en zor yerden sınadı olabilecek herşey bunun yanında basit kalır diyorum. Tedavi görmek istiyorum bununla ilgili... Beni gören herkes ne oldu sana eski Gökçe gitmiş bambaşkaa biri olmuşsun diyorlar.. O bıcır bıcır neşeli hayat dolu Gökçe gitti durağan, dalgın, unutkan hiç birşeyi sallamayan biri kaldı geriye.. Allahım güç versinn..Kurtulmak istiyorum bu halimden
Cnm işte insanların yüzünü ancak kötü günde anlıyoruz naaparsın önemlisi olgusların ii esinle aran iyi , cocukların şansına işte bulur en kısa zamanda bosveerrrr
Çok özendim koynumda yatıyor dediğinde maşallah size ... Sız çok beklediniz bu güneleri keyfini cikartin şimdi
Kocaman kocaman öpüyoruz üçünüzde