- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşimin gitmesi gerekiyo yine yanlız kalıcam bu gidişle doğumda yanlız olucam....
Ne guzel cnm sen cok sansliymissinn .. Bakalim yetisebilecek miyiz doguma :S yada nasil olacak o an..
bide benim yanimda kim olacak onu bilemiyorum..Annem cok panik , kayinvalidem de bir olay oldugunda soka giriyo kipirdayamiyo, esimi yanima almiyor hastane.. Benim yanimda o anda kim olacak acaba..
Siz kimi gotureceksiniz , yada tek olmak mi en iyisi ?
Bakmasi gerekmiyor mu acaba ? bi sor istersen ..
Cnm icini ferah tut , artmistir insallah..
Bu arada senin odan geldi mi cnm ? izne ayrildin mi ? Cok yormamaya calis kendini son hazirliklar , odanin yerlesmesi falan derken ..
olur mu cnm yaa , masallah onceden bir resim paylasmistin fistik gibisinn :) Annenin guzelligi kiza gecer diyorlar yaa eylul de annesi gibi guzel olacak :)
Ben sade bir model sectim kizlar .. Bebek sekerimize , sadece nazr boncugu yapistiracagim ve isim etiketini zimbalayacagim..
Bide kendim kece alip , hosgeldin yazisini yapmayi planliyorum bakalim eger yapabilirsem :) Eki Görüntüle 759693
kızlar ya moralim bozuk, NTS ye bağladı doktor ama anlamadım ben tabi, sonra ultrasonla ilk bakarken ilk önce karın genişliğimi bilmiyorum ölçtüğü kafa mı ne işte onu gördü haftaya perşembe geliyosun kontrole dedi tabi doğurmazsan o zamana kadar dedi, ben panik olunca yani olabilir artık falan dedi, kilo pek almamış ona da sıkıldım, iki hafta önce 2050 gr dı şimdi 2360 olmuş, sen minyonsun ondan kaynaklı dedi gelişim geriliği değil dedi,
eşimin gitmesi gerekiyo yine yanlız kalıcam bu gidişle doğumda yanlız olucam....
geceleri her 2 saatte bir çişe kalkmaktan uykum kaçıyo yaaa(
Ben sade bir model sectim kizlar .. Bebek sekerimize , sadece nazr boncugu yapistiracagim ve isim etiketini zimbalayacagim..
Bide kendim kece alip , hosgeldin yazisini yapmayi planliyorum bakalim eger yapabilirsem :) Eki Görüntüle 759693
Zelda tatlim ozelden yazamiyorum merak ettigin icin tesekkur ederim canim. Bendede durumlar ayni.. hazirliklar bitti ewde yaginimin gelmesini bekliyorum.
Senin gibi tum yorumlari okuyorum ama yorum yapmiyorum.
Her hf. Kntroldeyim..
Yorumlardan okudum kadari ile uyku problemleri var ama cok ilginc gece 2 kere wc kalkiyorum ve oglene kadar uyuyorum... bebegim gelmicek gibi gelio bazen..
Moon hayirli olsun canim dogumun
Baska hatirlayamadim digumlar olabilir hepsi hayirli olsun kus. Bkmayin telden baglaniyorum geri donemiyorum..
Goks gokce bebeklerinize kavustunuz hayirliolsun...
Benden bu kadar kalin saglicakla..
Cnmm , oyle okuma sadece arada yorumda yap ..Yoksa kim kaybolsa dogum yapti saniyoruz biz :)
Kızlar biz geldik hamişler bol bol uyuyun diyim sali günü aldık kuzumu eve geldik o günden beri uyku yok ama tarifsiz bi duygu
Benim kuzum emmiyo makina ile sağıyorum besliyorum ama çok zor oluyo yarım saat sağıyorum3 saatte. Bi sonra makinaya biberonları koy steril et besle derken rutin e bağlandı hayat mutlaka emzirin rahat edersiniz elizim çok küçük dün kontrolü vardı 2160 gr dı ama hiç zorlamıyorum altını alırken beslerken tek derdim küçük olmasıydı şimdi iyiki gelmiş diyorum benden sonra doğum yapan oldu mu kızlar herkesi çok merak ediyorum aslında yazın olur mu Doğu'n yapanları Rabbim hepinize sorunsuz doğum nasip eder inşallah