Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ben sade bir model sectim kizlar .. Bebek sekerimize , sadece nazr boncugu yapistiracagim ve isim etiketini zimbalayacagim..

Bide kendim kece alip , hosgeldin yazisini yapmayi planliyorum bakalim eger yapabilirsem :) $DSC_0091.jpg

kızlar ya moralim bozuk, NTS ye bağladı doktor ama anlamadım ben tabi, sonra ultrasonla ilk bakarken ilk önce karın genişliğimi bilmiyorum ölçtüğü kafa mı ne işte onu gördü haftaya perşembe geliyosun kontrole dedi tabi doğurmazsan o zamana kadar dedi, ben panik olunca yani olabilir artık falan dedi, kilo pek almamış ona da sıkıldım, iki hafta önce 2050 gr dı şimdi 2360 olmuş, sen minyonsun ondan kaynaklı dedi gelişim geriliği değil dedi,

Ne guzel cnm sen cok sansliymissinn .. Bakalim yetisebilecek miyiz doguma :S yada nasil olacak o an..

bide benim yanimda kim olacak onu bilemiyorum..Annem cok panik , kayinvalidem de bir olay oldugunda soka giriyo kipirdayamiyo, esimi yanima almiyor hastane.. Benim yanimda o anda kim olacak acaba..

Siz kimi gotureceksiniz , yada tek olmak mi en iyisi ?

tek olmaz cnm bizim tanıdık doğum yaptı hem annesi hem k.validesi yanındaydı her ikiside koşuşturdu... senin zaten iyi kötü ağrın oalcak daoğumdan sonra bebek gelecek onunla ilgilenen olması lazım kucağını alıp verecek birisi lazım vs.. hem eşini neden almıyorlar

Bakmasi gerekmiyor mu acaba ? bi sor istersen ..

nebilim ya sormakta olmuyor gibi ters biraz sen ne karışıyon bana der :) pazartesi tekrar gidicem belki bakar o zaman çünkü 38 bitirdim hayırlısınla gerçi bebek 3.5 geçerse normal olmaz demişti kafa çapı çatılardan geçmeyebilir demişti sanırım normal yapmayacak bana ama genede sonuna kadar bekletiyor olabilir diye düşünüyorum 3360 idi kilosu her halükarda 3.5 olur yani bebek haftaya

Zelda tatlim ozelden yazamiyorum :KK43: merak ettigin icin tesekkur ederim canim. Bendede durumlar ayni.. hazirliklar bitti ewde yaginimin gelmesini bekliyorum.
Senin gibi tum yorumlari okuyorum ama yorum yapmiyorum.
Her hf. Kntroldeyim..
Yorumlardan okudum kadari ile uyku problemleri var ama cok ilginc gece 2 kere wc kalkiyorum ve oglene kadar uyuyorum... bebegim gelmicek gibi gelio bazen..

Moon hayirli olsun canim dogumun
Baska hatirlayamadim digumlar olabilir hepsi hayirli olsun kus. Bkmayin telden baglaniyorum geri donemiyorum..
Goks gokce bebeklerinize kavustunuz hayirliolsun...

Benden bu kadar kalin saglicakla..

Cnm icini ferah tut , artmistir insallah..

Bu arada senin odan geldi mi cnm ? izne ayrildin mi ? Cok yormamaya calis kendini son hazirliklar , odanin yerlesmesi falan derken ..

odamız geldi canım 2 hafta oluyor açtım kapılarını havalansın ben izne çıkıncaya kadar sonra yerleştireceğiz bakalım nasipse

olur mu cnm yaa , masallah onceden bir resim paylasmistin fistik gibisinn :) Annenin guzelligi kiza gecer diyorlar yaa eylul de annesi gibi guzel olacak :)

canımmmmm çok saol ama o halimsen esr kalmadı ki :KK43:

Ben sade bir model sectim kizlar .. Bebek sekerimize , sadece nazr boncugu yapistiracagim ve isim etiketini zimbalayacagim..

Bide kendim kece alip , hosgeldin yazisini yapmayi planliyorum bakalim eger yapabilirsem :) Eki Görüntüle 759693

çok güzel olmuş canım benim güle güle kullanın :)

kızlar ya moralim bozuk, NTS ye bağladı doktor ama anlamadım ben tabi, sonra ultrasonla ilk bakarken ilk önce karın genişliğimi bilmiyorum ölçtüğü kafa mı ne işte onu gördü haftaya perşembe geliyosun kontrole dedi tabi doğurmazsan o zamana kadar dedi, ben panik olunca yani olabilir artık falan dedi, kilo pek almamış ona da sıkıldım, iki hafta önce 2050 gr dı şimdi 2360 olmuş, sen minyonsun ondan kaynaklı dedi gelişim geriliği değil dedi,

canım hemen panik olma bende birşey olsaydı çıkardı şimdiye herşey normal gittide şimdimi terslik var çok endişelendiriyor bu doktorlar saolsunlar bizi sen gönlünü ferah tut karın çevresini ölçüp kilosunu belirliyor ya doktor ondan demiştir baş karın çevresi diye

eşimin gitmesi gerekiyo yine yanlız kalıcam :KK5: bu gidişle doğumda yanlız olucam....

canım ya eşin ne iş yapıyo ki bu kadar dışarı gönderiyorlar izin alamıyor mu sonuçta son aylarımız ne olacağı belli değil artık yada yanında kimse kalmıyor mu

herkesler ii çok şükür pürmelal ve bi arkadaş daha vardı hatırlayamadım nicni k le başlıodu:KK17: doğurmuşlarmısır acaba sedacım ilk doğumlarda doğum hızlı bişekilde gerçekleşmiormuş her şekilde hasyaneye yetişebiliriz buna göre kapı süsünüzde çok güzel ii günlerde kullanın moon emzirememne üzüldüm sağıp veremk zor tabi kızınla ömür boyu mutluklar bize yarın gidicez kontrole bakalım neler olucak

allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...ama gercekten her birimiz ayri ayri zor zamanlar geciriyoruz artik..gelsin bu kuzular yavas yavas :KK43:( yani ben öyle diyorum bazen,bazen de gününü beklesin diyorum...nefes alamiyorum ..hareket ettikce kuzum etim dökülüyo sanki..hanimefendi bugun pek kuduruktu mahvetti beni döve döve :)) yerim onun o kücük ayaklarini..bugune rahat geldim yine cok sükür gerci..ama artik hep uyumak istiyorum,yemek felanda yapmak istemiyorum...cok SIKILIYORUMMMMMM cokkkkkkk kizlar...bazende öyle bi kayniyo ki gögüslerim yangin varrrr diyesim geliyor :))))

Zelda tatlim ozelden yazamiyorum :KK43: merak ettigin icin tesekkur ederim canim. Bendede durumlar ayni.. hazirliklar bitti ewde yaginimin gelmesini bekliyorum.
Senin gibi tum yorumlari okuyorum ama yorum yapmiyorum.
Her hf. Kntroldeyim..
Yorumlardan okudum kadari ile uyku problemleri var ama cok ilginc gece 2 kere wc kalkiyorum ve oglene kadar uyuyorum... bebegim gelmicek gibi gelio bazen..

Moon hayirli olsun canim dogumun
Baska hatirlayamadim digumlar olabilir hepsi hayirli olsun kus. Bkmayin telden baglaniyorum geri donemiyorum..
Goks gokce bebeklerinize kavustunuz hayirliolsun...

Benden bu kadar kalin saglicakla..

iyi olmana sevindim canim...ne güzel iste cok sikinti yasamiyorsun..allah kolay dogumlar nasip etsin insallah..bende bitirdim hazirliklari 20 agustosa gün aldim iste..bakalim ne olacak :)) öperim kocaman iyi bak kendine

Cnmm , oyle okuma sadece arada yorumda yap ..Yoksa kim kaybolsa dogum yapti saniyoruz biz :)

:))) tamam balim haklisin...ne yapayim evdeki pc bozuk...cepten yazilmiyor..10 saat ugrasmak lazim 1 cumle icin..koca gelince bilgisayariyla yemek cay derken ben nallari dikiyorum saat 9 ta yorgunluktan :)) yine yazamiyorum..anca simdiki gibi erken gelirse..zamanda gecmiyor durdu sanki...safak sayiyorum artik gülüyo millet bana :))

Kızlar biz geldik hamişler bol bol uyuyun diyim sali günü aldık kuzumu eve geldik o günden beri uyku yok ama tarifsiz bi duygu :KK16:
Benim kuzum emmiyo makina ile sağıyorum besliyorum ama çok zor oluyo yarım saat sağıyorum3 saatte. Bi sonra makinaya biberonları koy steril et besle derken rutin e bağlandı hayat mutlaka emzirin rahat edersiniz elizim çok küçük dün kontrolü vardı 2160 gr dı ama hiç zorlamıyorum altını alırken beslerken tek derdim küçük olmasıydı şimdi iyiki gelmiş diyorum benden sonra doğum yapan oldu mu kızlar herkesi çok merak ediyorum aslında yazın olur mu Doğu'n yapanları Rabbim hepinize sorunsuz doğum nasip eder inşallah

hadi gözun aydin canimmm..hosgelmis eliz hanim evine,anasinin kucagina...koynunda ya artik varsin emmesin..saglikli uzun bir ömür yasayin hep beraber...mucxssssssss

Slm kızlar . Bugn kontrole gittk. Yavrusum Cok şükür 3 kilocuk olmuş.. tarihte aldk kismet olursa 2agust . Cok heyecanlym... Rabbim hepimize nasip etsin.

X