Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

küçük kuzusu annesinin sağlıklı olmanıza çok sevindik canım inşallah darısı bizim başımıza benimde suyum azalmıştı biraz bakalım ne diyecek salı günü çok endişeleniyorum suyu çoğalttım ama pek fayda etmiyor galiba dimi

geçmiş olsun cnm çok endişelenme streste yapma bebek artık paçayı kurtardı sağlıkla alacağız kucaklarımıza inşallah

kızlar bnm çokkkk güzel uzun ve kıvrık ve gür kirpiklerim vardı.. ama şimdi hemen hepsi elimde kalıyor.. hatta kopanlar yerine çıkmıyor yada çok güçsüz ve kısa çıkıyor.. umarım doğumdan sonra düzelir

Herkes bebeğini kucağına yavaş yavaş alıyor.. Takvimlerde 38-39 haftalar yazıyor.. Bizde hayırlısıyla 37 yi atlatsak .. Hep çok uzak geliyo bana aylar var gibi sanki.. Allahım sen sabır ver cümlemize..Aminnnnnnn...

üzülme cnm düzelir çıkar yenileri doğumdan sonra bakım yaparsın yağlar falan

kızlar ülker golden fındık ezmesi varya ona fena sarmış durumdayım canım çok istiyor kendimi frenleye frenleye yiyorum ama içinde kafein yok çokokrem gibi zararlı değildir demi bebeğe?

kızlar liste yapalım doğan bebişler isimleri doğum tarihleri ve sıradaki doğacak olanlar...
mesela
pampam34 ecrin 31.07.2013 gibi..

geçmiş olsun cnm çok endişelenme streste yapma bebek artık paçayı kurtardı sağlıkla alacağız kucaklarımıza inşallah

amin canım inşallah şu hazırlıklarda tam bitseydi artık sabah akşam bekliyoruz

ay canım sen beni bir görsen kaşımda beyaz çıkmış dün ağladım bu ne ya diye heleki dökülen saçlarımın haddi hesabı yok yüzüm gözüm şişti kocakarı gibi oldum ya ama doğumdan sonra bir bakıma gireceğim hatta doğumdan 1 gün önce eğer doktorum izin verirse saçımı boyatmayı düşünüyorum en azından organik boya ile yoksa bebişim çıkınca bana annane diyecek

kızlar ülker golden fındık ezmesi varya ona fena sarmış durumdayım canım çok istiyor kendimi frenleye frenleye yiyorum ama içinde kafein yok çokokrem gibi zararlı değildir demi bebeğe?

az ye hayatım

son kontrolümde 3 hafta sonra çağırdı doğum sancısı falan çıkmadığı için. 1 ağustosta gidicem ondan sonra ne zaman çağıracak bilmiyorum görecez

Artik seninde haftada 1 e duser cnm , 37 haftada olacaksin cunku..Bir daha 3 hafta dese zaten dogum oluyo :)

Ben 1 kere ultrasonla muayene olmustum evlendikten sonra herhangi bir sorun ( bebek icin engel bir durum olur mu diye ..ama onda ultrasonla bakiyo eliyle degil ya..ay ne bilimm kendi kendime diyorum ki normal dogum istiyorsun ama muayeneden korkuyorsun .. İkna edebilsem kendimi bi atsam su heyecan ve stresi .. Ahh kuzum saglicakla zamaninda gelse ancak ozaman rahatlayacam galiba..
Allah hepimiz sag salim kuzularina kavustursun insallahh ..

benim dr sancı geldiğinde hemen gelme takip et dedi 10 dk da bire düştüğünde gel dedi eğer suyun leken gelirse hemen gel dedi benim hastane bana yakın tabii

Ne guzel cnm sen cok sansliymissinn .. Bakalim yetisebilecek miyiz doguma :S yada nasil olacak o an..

bide benim yanimda kim olacak onu bilemiyorum..Annem cok panik , kayinvalidem de bir olay oldugunda soka giriyo kipirdayamiyo, esimi yanima almiyor hastane.. Benim yanimda o anda kim olacak acaba..

Siz kimi gotureceksiniz , yada tek olmak mi en iyisi ?

Cnm icini ferah tut , artmistir insallah..

Bu arada senin odan geldi mi cnm ? izne ayrildin mi ? Cok yormamaya calis kendini son hazirliklar , odanin yerlesmesi falan derken ..

Cnm benimde kaslarim dokuluyo deli gibi Cikar insallah en kisa zamanda .. Dogumdan sonra da saclar dokuluyormus ama bakalim bizim nasil olacak ..

Bence nefsini koreltecek kadar ye bisey olmaz..Ben de cilekli max a sardim..Onu yiyorum hergun 2 tane hemde

olur mu cnm yaa , masallah onceden bir resim paylasmistin fistik gibisinn :) Annenin guzelligi kiza gecer diyorlar yaa eylul de annesi gibi guzel olacak :)

eşimin gitmesi gerekiyo yine yanlız kalıcam bu gidişle doğumda yanlız olucam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…