- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Kızlar biz geldik hamişler bol bol uyuyun diyim sali günü aldık kuzumu eve geldik o günden beri uyku yok ama tarifsiz bi duygu
Benim kuzum emmiyo makina ile sağıyorum besliyorum ama çok zor oluyo yarım saat sağıyorum3 saatte. Bi sonra makinaya biberonları koy steril et besle derken rutin e bağlandı hayat mutlaka emzirin rahat edersiniz elizim çok küçük dün kontrolü vardı 2160 gr dı ama hiç zorlamıyorum altını alırken beslerken tek derdim küçük olmasıydı şimdi iyiki gelmiş diyorum benden sonra doğum yapan oldu mu kızlar herkesi çok merak ediyorum aslında yazın olur mu Doğu'n yapanları Rabbim hepinize sorunsuz doğum nasip eder inşallah
küçük kuzusu annesinin sağlıklı olmanıza çok sevindik canım inşallah darısı bizim başımıza benimde suyum azalmıştı biraz bakalım ne diyecek salı günü çok endişeleniyorum suyu çoğalttım ama pek fayda etmiyor galiba dimi
kızlar bnm çokkkk güzel uzun ve kıvrık ve gür kirpiklerim vardı.. ama şimdi hemen hepsi elimde kalıyor.. hatta kopanlar yerine çıkmıyor yada çok güçsüz ve kısa çıkıyor.. umarım doğumdan sonra düzelir
kızlar 4'te kontrol var, çok heyecanlıyım, dua edin her şey yolunda gitsin
geçmiş olsun cnm çok endişelenme streste yapma bebek artık paçayı kurtardısağlıkla alacağız kucaklarımıza inşallah
kızlar bnm çokkkk güzel uzun ve kıvrık ve gür kirpiklerim vardı.. ama şimdi hemen hepsi elimde kalıyor.. hatta kopanlar yerine çıkmıyor yada çok güçsüz ve kısa çıkıyor.. umarım doğumdan sonra düzelir
kızlar ülker golden fındık ezmesi varya ona fena sarmış durumdayım canım çok istiyor kendimi frenleye frenleye yiyorum ama içinde kafein yok çokokrem gibi zararlı değildir demi bebeğe?
son kontrolümde 3 hafta sonra çağırdı doğum sancısı falan çıkmadığı için. 1 ağustosta gidicem ondan sonra ne zaman çağıracak bilmiyorum görecez
inşallah bişey olmaz ama zamanında gelsin bebişler , alttan muayene bende ilk defa oldum canım biraz canım acıdı rahminde açılma varmı diye bakıyo doktor birde çatıma baktı iyi dedi normale çok uygunmuş, 3 sn falan sürdü nasıl anladı bu kadar şeyi anlamadım :)eline ultrasondaki jelden sürüp parmağıyla kontrol ediyo canım ben korkuyodum önceden ama 2 günde 3 kere muayene olunca alıştım sanırım :/
benim dr sancı geldiğinde hemen gelme takip et dedi 10 dk da bire düştüğünde gel dedi eğer suyun leken gelirse hemen gel dedi benim hastane bana yakın tabii
benimki daha hiç alttan bakmadı çatıların durumuna açılmaya falan üstelik normal istiyorum ama bakmadı
küçük kuzusu annesinin sağlıklı olmanıza çok sevindik canım inşallah darısı bizim başımıza benimde suyum azalmıştı biraz bakalım ne diyecek salı günü çok endişeleniyorum suyu çoğalttım ama pek fayda etmiyor galiba dimi
kızlar 4'te kontrol var, çok heyecanlıyım, dua edin her şey yolunda gitsin
kızlar ülker golden fındık ezmesi varya ona fena sarmış durumdayım canım çok istiyor kendimi frenleye frenleye yiyorum ama içinde kafein yok çokokrem gibi zararlı değildir demi bebeğe?
amin canım inşallah şu hazırlıklarda tam bitseydi artık sabah akşam bekliyoruz
ay canım sen beni bir görsen kaşımda beyaz çıkmış dün ağladım bu ne ya diye heleki dökülen saçlarımın haddi hesabı yok yüzüm gözüm şişti kocakarı gibi oldum yaama doğumdan sonra bir bakıma gireceğim hatta doğumdan 1 gün önce eğer doktorum izin verirse saçımı boyatmayı düşünüyorum en azından organik boya ile yoksa bebişim çıkınca bana annane diyecek
az ye hayatım