Canim benim ellerim ayaklarim normalde inceciktir ama iki haftadir havalarin sicakliginda birde son aydayiz ya ondan davul gibi sisiyorlar birde agriyorlar dr sordum bugun "gayet normal, yapicak birsey yok" dedi
Arkadas, 1-2 hafta ønce sezeryanla dogum yapayim diyordum, onada izin yok burda (yurtdisinda).
Ha bide demezlermi kiz cocugu olunca genelde dogum tarihinden 1 hafta sonra dogum gerceklesiyor.
Resmen kafayi yiyecegim, inanin saniyeler gecmiyor artik..
Doktoruna sorduktan sonra bizleri de bilgilendirirmisin
Canım Allah yardımcın olsun senin işin iki kat zor bakalım kuzum ctesi bi olsun bazen beklesin diyorum ama içim içimi yiyo ya bişey olursa kanamaya çevirecek gibi daha da yoğun geliyo bakalım kısmet kuzum ya hakkımızda hayırlısıAnnecikler annecikler Okuyorum okuyorum şikayetler birbirinden farksız aynı kasılMalar bir yere toplanma bende de oluyor gün içinde baya sıkça hemde onlara yalancı sancı diyorlar .yatMalar zorlaştı sağa sola dönmeler. Ayaklarım şişiyo aynı, yaTarsm ayakları dikip o zaman iyi ama öylede sürekli yatılmıyor ki:) sonlara yaklaştık ça iyiden ağırlaştık Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.
Bu yıl oruç kazaya kaldı malesef
Moons canım dualarımız seninle moral bozmak yok inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına. Göks'ten haber varmı? İnşallah onunda çıktık haberlerini duyarız. Ay başka aciliyetli kim vardı gökçeyi saymıyorum inşallah aldı kucağına o paşaları en azından birini. Diğer arkadaşlar da hep dualarımdasınız.
tabi canım. şu an çok kötüyüm yanlız rahim çok sert şu an ara arada nefesim kesiliyo.
Bu su azalma olayini doktorlar nasil kontrol ediyorlar canim.
Canım haklısın ya ama inan yazmak gelmedi şimdi elime aldım yazıcam diye baktım sen yazmışsın bugün kontrolümüz vardı bebişim hala 2300 gr hiç değişmemiş ama kan akımında falan sorun yok dedi doblerle baktı suyumda hala alt sınırda ctesi ye kadar idare eder dedi eve geldik baya bi lekelenmem oldu aradık ctesi alırım artık bekletmem dedi bilmiyorum stresi ağır geldi hem kilo almaması hem suyun az olması yordu beni Allah'a emanet kuzum inşallah sorunsuz olur herşey
Canım haklısın ya ama inan yazmak gelmedi şimdi elime aldım yazıcam diye baktım sen yazmışsın bugün kontrolümüz vardı bebişim hala 2300 gr hiç değişmemiş ama kan akımında falan sorun yok dedi doblerle baktı suyumda hala alt sınırda ctesi ye kadar idare eder dedi eve geldik baya bi lekelenmem oldu aradık ctesi alırım artık bekletmem dedi bilmiyorum stresi ağır geldi hem kilo almaması hem suyun az olması yordu beni Allah'a emanet kuzum inşallah sorunsuz olur herşey
Kizlar bebegim bazen bi yerde toplaniyo orasi sivriliyo sertlesiyo kisa surede geciyo.sizce bu normal mi.agri sanci olmuyo .acaba bebegim donmeye mi calisiyo
ben tutmayı düşünüdum aslında ama bugün ik gün olduğu için belki de çok yorgun hissediyorum susadım acıktım kızımda çok hareket etmiyor, yarın doktor kontrolüm var sorayım diyorum ama kesin tutma dicek kızcak doktorumuz, böyle olursa tutamayacağım sanırım kazasını yaparız inşallah
canım bende sana onu soracaktım bu hafta gitmeyi düşünüyorum ben 2 hafta sonraya randevum var bu hafta aldırsam o zaman kadar tekrar gidermiyim sence nasıl yapayım:44:
Kizlar sizinde ayaklariniz sistimi? Benimkiler 1 haftadir øyle bir sisiyorlarki hic sormayin.
canım ultrasonla bakıyor o şekilde ölçüm yapıyor
canım hiç korkma rabbimin emaneti onlar bize
mübarek günler sağ sağlim alacaksın kucağına inşallah
arada gir bilgilendir bizi ama
Nasil oldun simdi iyisindir ins belki bebek cigerlerine baski yapiyodur yada nabzin hizlandiysa nefes alman guclesiyodur.bende oyle oluyo.kotu dusunme hayirlisiyla tamamliycaz ins bebeklerimize kavusucaz
canım evet normal bir durum. sancı ağrı yok bir sürelik nefes kesintisi ve rahatsızlık veriyor bende poposu olduğunu düşünüyordum ama sanırım rahim kasılması:)
bende tutmuyorum Allah nasip ederse bir sonraki kışa kaza ediceğim. bu kış bebişler minik olucak emzireceğimiz için tutamam gibime geliyor.Allah affetsin inşallah ama hem aç karna içilen ilaçlar var hemde günde3 lt sıvı tüketmek zorundayız hemde 2 lt terliyorum neredeyse ben bu sıcaklarda. sık sık da acıkıyorumm hemilelikten dolayı bayılırım gibi geliyor:26:
benim 1,5 ay oldu yaptıralı hala eskisi kadar çok gelmedi jilet vurmama rağmen. kesinlikle sir yaptır. doğumundan 1 hafta önceye gelicek şekilde yaptır. çünkü şimdi yaptırırsan 1,5 ay sonra tekrar çıkar. buda tahminimce doğumundan 2-3 hafta sonra olur. tekrar uğraşmak zorunda kalma yani. ben mesela haftaya çarşamba kntrole gidicem. sonraki çarşamba tekrar kontrole gidicem. sonraki perşembe sezeryana giricem. o yüzden kntrole gittiğim son çarşamba günü kuaföre gidicem. 2 hafta sonra yani.
inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. biz ne yaparsak yapalım doğacakları gün saat dakikanın önüne geçemeyiz o yüzden Rabbimize şu mübarek günlerin hürmetine hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah diye dua ediyorum..
evet beş dk ayakta durayım bütün basınç ayaklarıma vuruyor kıpkırmızı oluyor vehemen şişiyor kendimi tanıyamıyorum
ramazan bebikleri olucak bizimkiler mübarek günlerde doğuyorlar
kızlar benim kuzide çıktı doğumdan iyilermiş 3750 doğmuş maşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah. hayırlı olsun canım:) darısı başımızaaa
merhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı, nst ye girdik kızım hiç kıpırdamadı ve sancılarım çıktı doktor 2 saat sonra bir şeyler yiyip tekrar gelmemi söyledi 2 saat sonra bu sefer çok hareketlendi kalp atışlarını yakalayamadık :) sancı aralıklarım da uzamış sorun yok dedi normalmiş son zamanlar olduğu için, bu arada nihanım 3kg olmuş boyu da 49 cm dedi biraz tombik olacak sanırsam :) bizden bu kadar haftaya tekrar gidicez bakalım
Arkadas, 1-2 hafta ønce sezeryanla dogum yapayim diyordum, onada izin yok burda (yurtdisinda).
Ha bide demezlermi kiz cocugu olunca genelde dogum tarihinden 1 hafta sonra dogum gerceklesiyor.
Resmen kafayi yiyecegim, inanin saniyeler gecmiyor artik..
kızlar benim kuzide çıktı doğumdan iyilermiş 3750 doğmuş maşallah
merhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı, nst ye girdik kızım hiç kıpırdamadı ve sancılarım çıktı doktor 2 saat sonra bir şeyler yiyip tekrar gelmemi söyledi 2 saat sonra bu sefer çok hareketlendi kalp atışlarını yakalayamadık :) sancı aralıklarım da uzamış sorun yok dedi normalmiş son zamanlar olduğu için, bu arada nihanım 3kg olmuş boyu da 49 cm dedi biraz tombik olacak sanırsam :) bizden bu kadar haftaya tekrar gidicez bakalım