Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kizlar bebegim bazen bi yerde toplaniyo orasi sivriliyo sertlesiyo kisa surede geciyo.sizce bu normal mi.agri sanci olmuyo .acaba bebegim donmeye mi calisiyo

canım bende sana onu soracaktım bu hafta gitmeyi düşünüyorum ben 2 hafta sonraya randevum var bu hafta aldırsam o zaman kadar tekrar gidermiyim sence nasıl yapayım:44:

çiçekdemeti senin doğum tarihin için gün belli oldumu canım? sezeryan mı olucak normal mi?

benim 2 hafta sonra belli olacak canım çatı muayenesinden sonra sanıyorum

canım hayırlısı hakkında inşallah sağ sağlim alırsın kucağına artık sıpalarımız büyüdü bu satten sonra doğsalarda korkmaya gerek yok ciğerleride gelişmiş olur zaten 2 hafta öncesi 2 hafta sonrası problem olmuyor hayırlısı olsun bu su olayına bende taktım suları neden azalıyor ki bende en son gidişimde suyu biraz azalmış annesi bol su tüket demişti bakalım 2 hafta sonra ne olacak

aynı şeyi bende bugün düşündüm semsert oluyor orası aniden dimi

Evet mide kisminda oluyo annem normaldir donuyodur diyo.ins kotu bisey degildir.bebegim bazen cok hareketli bazi gunler cok sakin.endiseleniyorum ama hickirigini duymak sahane oluyo.hayirlisiyla ins kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Bu su azalma olayini doktorlar nasil kontrol ediyorlar canim.

arkadaşlar herkesin Ramazanı Şerifi mübarek olsun inşallah bayrama ulaştırsın Rabbim bizleri, oruç tutacak mısınız doktorlarınız ne diyor bu konuda bebeğe bir zararı olur mu acaba

Ben tutamıyacam kazaya kalıcak mecbur. :26:
Susuz kalmaması lazım son ayda bebeklerımız-bende dayanamıyorum zaten 45 dereceyı gecen sıcaklardayım ben yurt dısında-ne susuzluga ne aclıga bedenım dayanmıyor tansıyonum dusuyor... Insallah kısın tutucam

Kizlar bebegim bazen bi yerde toplaniyo orasi sivriliyo sertlesiyo kisa surede geciyo.sizce bu normal mi.agri sanci olmuyo .acaba bebegim donmeye mi calisiyo

Onlar kasılmalar canım-doguma yakın daha sık oluyor.Bende yasıyorum devamlı.
Ben kızıma dogum yapacagım gun 4 dakıkada bır oyle kasılıyordu-suan yasadıklarımız ıse hazırlık kasılmaları.

Hayirlisiyla ins bebeklerimize kavusuruz.ben de orucu kazaya biraktim.Allah bu izni veriyo zaten

moons canım sen ne alemdesin bakıyorum buradasın ama yazmıyorsun bir problem yok dimi
Canım haklısın ya ama inan yazmak gelmedi şimdi elime aldım yazıcam diye baktım sen yazmışsın bugün kontrolümüz vardı bebişim hala 2300 gr hiç değişmemiş ama kan akımında falan sorun yok dedi doblerle baktı suyumda hala alt sınırda ctesi ye kadar idare eder dedi eve geldik baya bi lekelenmem oldu aradık ctesi alırım artık bekletmem dedi bilmiyorum stresi ağır geldi hem kilo almaması hem suyun az olması yordu beni Allah'a emanet kuzum inşallah sorunsuz olur herşey

evet aynen benimde öyle oluyo sağda yada solda sanki poposunu çıkarmış gibi sivriliyor hareketsiz bir süre, sonra geçiyo, ama öyle toplandığında kasılıyorum ben rahatsız oluyorum

benimde aynen öyle oluyo genelde sağ tarafıma doğru çıkıyo, taş gibi. korkuyorum bende. ama belki rahim sertleşmesidir. bende sorucam perşembe günü doktora.

benim asıl merak ettiğim kasılmalar sırasında bebek etkileniyomu, kalp atışları değişiyomu. nst ye girenler kasılmalar sırasında kalp atışlarının hızlandığını söylemişlerdi.

Kizlar sizinde ayaklariniz sistimi? Benimkiler 1 haftadir øyle bir sisiyorlarki hic sormayin.

Kizlar sizinde ayaklariniz sistimi? Benimkiler 1 haftadir øyle bir sisiyorlarki hic sormayin.

Canim benim ellerim ayaklarim normalde inceciktir ama iki haftadir havalarin sicakliginda birde son aydayiz ya ondan davul gibi sisiyorlar birde agriyorlar dr sordum bugun "gayet normal, yapicak birsey yok" dedi

Rabbim yardimcin canim, icini ferah tut allahin izniyle hicbirsey olmadan saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…