Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

dün yürüdüm yatağa yattığımda doğuruyorum sandım.alt tarafımın kemikleri çıkııyo gibiydi..oturacam valla artık :)

Kizlar dünden beri sağ bacağimin iç kismi ağiriyo 5dk ayakda duramiyorum neden acaba ya aklima çatilar açiliyoda ondan mi oluyo diyorum ama bilmiyorum ki

kızlar benimde sabah yataktan kalkarken kemiklerim ve belim çok ağrıyo, topallıyorum resmen. sonra hareket ettikçe açılıyo

Kizlar dünden beri sağ bacağimin iç kismi ağiriyo 5dk ayakda duramiyorum neden acaba ya aklima çatilar açiliyoda ondan mi oluyo diyorum ama bilmiyorum ki

kızlar benimde sabah yataktan kalkarken kemiklerim ve belim çok ağrıyo, topallıyorum resmen. sonra hareket ettikçe açılıyo

ay artık hepimize birşeyler olmaya başladı kızlar benimde çatı kemiklerim sanıyorum çok ağrıyor ve yürümeye kalksam aşağı ittiriyor kendini kızım oturuyorum bu seferde bel ağrısından ölüyorum günler çabuk geçsin alalım artık kucağımıza sonrası inşallah 1 hafta 10 günlük ağrı sancı olurda atlatırız sağ sağlim bizim ağrılarımız böyle acaba içerde küçükler ne alemde yerleri daraldı artık ben onlarada üzülüyorum:44:

kızlar kuzenim yarın doğuma giriyor normal istiyordu ama daha 1 haftası var bebek 4 kiloyu geçer normal çok zor olur demiş doktoru yarın alacaklarmış hayırlısıyla

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etn hayırlı doğumlar olsun inşllh..

öyle canım kendi ağrılarımı acılarımı unutturuyor

sanırım herkes hamileliğinin son ayında benim gibi sıkıntı içinde. insan ister istemez " yeter artık doğurayım" diyor. belki de Allah'ım doğuma yönelik endişelerimizi bu şekilde dindiriyor. normalde doğumun yaklaşmasından korkmamız gerekirken bu sıkıntıları çekerken doğumun bir an önce gelmesini istiyoruz. bilmiyorum bayanlar siz de öyle mi hissediyorsunuz ama ben bu ruh halindeyim. ilk hamileliğim. doğumum normal olacak görünüyor şimdilik, doğum sancısı bile nedir bilmiyorum ama artık doğurmak istiyorum. bir yandan da zamanında sağlıklı olsun diye dua diyorum. hani beyaz showda bir tiplemesinde " seni kesmek istiyorum ama kan aksın istemiyorum" diyordu ya aynı o benzedi benim isteğim:)

son haftalarda aşağı inmesi normal. hiç sıkıntı yapma bence. daha iyi hem göğüs kafesine baskı azalır hem mide yanman olmaz. benim mide yanmam vardı aşağı inince karnım geçti. iki hafta önceydi ama karın inince doğum olacak diye bi şey yok

Son zamanlar sabrını kontrol etmek zor oluyor sanırım.. Sen zaten sonlardaymışsın cnm 37 haftadasın. Sıkıntın yok cok sükür biraz daha dişini sık çok az kaldı :).. İnan bende bazen istiyorum biliyormusun hemde bu haftamda cünkü 3 haftadır erken doğum tehdidiyle yatıyıorum gözyaşlarına boğulmak istiyorum cogu zaman..bide sürekli yatmam neticesnde insanların bana hizmet etmesi falan cok zor Rabbim kimseye vermesn.. Bu durum bazılarının zoruna gidiyor ne var yatıyosun doğur yaşar ztn deniliyor.. O yüzden demem o ki zor ama az kalmış sık dişini yavrunun gelişmesini bekle.. gönlünü ferah tut dua et cnmm..

evet aşağı inince miğde yanmaları hafifledi.

bu arada ben hala ağdada ısrar ediyorum bugün yine yapabildim tek başıma bu ayıda atlattık çok şükür

aynen aynı şeyleri hissediyoruz ama içeride ne kadar çok kalırsa o kadar iyi diyorum teselli ediyorum kendimi rabbim zamanından önce göndermesinde içeride iyi olsun ben herşeye razıyım beklerim sabırla

evet aşağı inince miğde yanmaları hafifledi.

bu arada ben hala ağdada ısrar ediyorum bugün yine yapabildim tek başıma bu ayıda atlattık çok şükür

bende yarın gideceğim nasipse kuaföre ilk defa :18: 2 hafta sonra tekrar gderim herhalde birde doğuma yakın sonra baktım alıştım rahat devam edicem alışamadım evde kendim yapıcam

tatlım ben 1,5 ay oldu neredeyse ilk kez gitmiştim hatrlarsan. hiçbi sorun çıkmamıştı. doğum tarihim 1 ağustos olarak belirlendi. 1 hafta öncesinde tekrar gidicem işte. inanılmaz rahat ve 15 dk bile sürmüyor..

dün yürüdüm yatağa yattığımda doğuruyorum sandım.alt tarafımın kemikleri çıkııyo gibiydi..oturacam valla artık :)

kızlar bnmde geceleri sağa sola dönerken bazen kendliğinden ağrılar giriyor bıçak gibi.. heleki sbh kalktığımda yataktan kalkarken hem zorlanıyorum hem ağrım oluyor. ama geçiyor elimi yüzümü yıkayana kaadar.. bacak içi ağrıması da oldu bnde ara ara oluyor. demekki son ay belirtileri bunlar kızlar hepimizde olduğuna göre..

çiçekdemeti senin doğum tarihin için gün belli oldumu canım? sezeryan mı olucak normal mi?

Kizlar bugün dr randevum vardi pek iyi gecmedi malesef:-( plasenta da problem varmis dr kan akisina bakti hosuma gitmedi dedi hemen hastaneye gitmemi soyledi bende tabiki korkuyla esimi aradim isten geldi hemen kostur kostur hastaneye gittik. Saolsun hastanede bölümun şef doktoru ilgilendi, plasentanin kan akisinda ufak problem var ama korkulacak birsey degil dedi, oglumun iki kalp atisi arasinda yarim atis fazlaligi var vede suyum epey bir azalmis bundan dolayi gununu beklemiyecegiz 2 hafta erken alicaz bebegi dedi ama yinede iyice emin olmak icin haftaya bir randevu daha verdi. Zaten normalde doguma 4 haftamuz vardi simdi 2 hafta sonra dogum olucak.Hayirlisi olsun hepimiz icin

MB

evet kısıye gore degısır dogrudur- benımkı asagı donuk yerlesmeye calısıyor mesela.10 gun sonra baslamıs olsam faydası olur sanırım _? genel bılgı versede olur =)

Ayrıca evet bu 5 kat bır gun dogurtucak benı

arkadaşlar herkesin Ramazanı Şerifi mübarek olsun inşallah bayrama ulaştırsın Rabbim bizleri, oruç tutacak mısınız doktorlarınız ne diyor bu konuda bebeğe bir zararı olur mu acaba

arkadaşlar herkesin Ramazanı Şerifi mübarek olsun inşallah bayrama ulaştırsın Rabbim bizleri, oruç tutacak mısınız doktorlarınız ne diyor bu konuda bebeğe bir zararı olur mu acaba

canım ben kazaya bırakıcam. günler çok uzun son aylardayız gün ortasında bende bebekte susuzluğa dayanamayız. zaten benim açlık kan şekerim düşüyo. Doktor zaten her kontrolde günde 3lt su iç, azar azar sık ye diyo. hem bebeklerin en çok kilo aldığı dönem, gıdaya en çok ihtiyaç duydukları dönem. Kısmetse daha sonra ödeyeceğim borcumu Rabbim kabul eder inşallah.

ben tutmayı düşünüdum aslında ama bugün ik gün olduğu için belki de çok yorgun hissediyorum susadım acıktım kızımda çok hareket etmiyor, yarın doktor kontrolüm var sorayım diyorum ama kesin tutma dicek kızcak doktorumuz, böyle olursa tutamayacağım sanırım kazasını yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…