canım evet normal bir durum. sancı ağrı yok bir sürelik nefes kesintisi ve rahatsızlık veriyor bende poposu olduğunu düşünüyordum ama sanırım rahim kasılması:)
bende tutmuyorum Allah nasip ederse bir sonraki kışa kaza ediceğim. bu kış bebişler minik olucak emzireceğimiz için tutamam gibime geliyor.Allah affetsin inşallah ama hem aç karna içilen ilaçlar var hemde günde3 lt sıvı tüketmek zorundayız hemde 2 lt terliyorum neredeyse ben bu sıcaklarda. sık sık da acıkıyorumm hemilelikten dolayı bayılırım gibi geliyor:26:
benim 1,5 ay oldu yaptıralı hala eskisi kadar çok gelmedi jilet vurmama rağmen. kesinlikle sir yaptır. doğumundan 1 hafta önceye gelicek şekilde yaptır. çünkü şimdi yaptırırsan 1,5 ay sonra tekrar çıkar. buda tahminimce doğumundan 2-3 hafta sonra olur. tekrar uğraşmak zorunda kalma yani. ben mesela haftaya çarşamba kntrole gidicem. sonraki çarşamba tekrar kontrole gidicem. sonraki perşembe sezeryana giricem. o yüzden kntrole gittiğim son çarşamba günü kuaföre gidicem. 2 hafta sonra yani.
inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. biz ne yaparsak yapalım doğacakları gün saat dakikanın önüne geçemeyiz o yüzden Rabbimize şu mübarek günlerin hürmetine hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah diye dua ediyorum..
evet beş dk ayakta durayım bütün basınç ayaklarıma vuruyor kıpkırmızı oluyor vehemen şişiyor kendimi tanıyamıyorum
ramazan bebikleri olucak bizimkiler mübarek günlerde doğuyorlar