Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar dünden beri sağ bacağimin iç kismi ağiriyo 5dk ayakda duramiyorum neden acaba ya aklima çatilar açiliyoda ondan mi oluyo diyorum ama bilmiyorum ki
kızlar benimde sabah yataktan kalkarken kemiklerim ve belim çok ağrıyo, topallıyorum resmen. sonra hareket ettikçe açılıyo
kızlar kuzenim yarın doğuma giriyor normal istiyordu ama daha 1 haftası var bebek 4 kiloyu geçer normal çok zor olur demiş doktoru yarın alacaklarmış hayırlısıyla
Ay maşallah canım kuzenine sağlıkla alsın bebişini kucağına
ayy annelik iste.. Aci cekiyorsun ama mana minigim iyi mi diye dusunuyorsun.. :)Rabbim saglicakla kucagimiza lamamizi nasip etsin insallahh..
bu arada herkesin ramazan -i serif i kutlu mubarek olsun.. bu mubarek gunler yuzu suyu hurmetine , hastanede olan bebeklere sifa , ailelerine sabir ve guc , bizlere ve dogurmak uzere olan tuum hamilelere guc versin insallahh..Kolay ve guzel guzel zamaninda doguralim hepimiz..
kızlar benim karnım bayağı aşağı indi. görenlerde hemen söylüyor. hatta teyzem demesin mi erken doğurmayasın sen diye? :18: yakında doğuracağımı sanmıyorum çünkü sancım hiç yok, arada kasılmalar sertleşmeler oluyo. sizin nasıl göbüşünüz? herkesin iniyomu benim gibi normal bir süreçmi merak ettim.
sanırım herkes hamileliğinin son ayında benim gibi sıkıntı içinde. insan ister istemez " yeter artık doğurayım" diyor. belki de Allah'ım doğuma yönelik endişelerimizi bu şekilde dindiriyor. normalde doğumun yaklaşmasından korkmamız gerekirken bu sıkıntıları çekerken doğumun bir an önce gelmesini istiyoruz. bilmiyorum bayanlar siz de öyle mi hissediyorsunuz ama ben bu ruh halindeyim. ilk hamileliğim. doğumum normal olacak görünüyor şimdilik, doğum sancısı bile nedir bilmiyorum ama artık doğurmak istiyorum. bir yandan da zamanında sağlıklı olsun diye dua diyorum. hani beyaz showda bir tiplemesinde " seni kesmek istiyorum ama kan aksın istemiyorum" diyordu ya aynı o benzedi benim isteğim:)
son haftalarda aşağı inmesi normal. hiç sıkıntı yapma bence. daha iyi hem göğüs kafesine baskı azalır hem mide yanman olmaz. benim mide yanmam vardı aşağı inince karnım geçti. iki hafta önceydi ama karın inince doğum olacak diye bi şey yok
sanırım herkes hamileliğinin son ayında benim gibi sıkıntı içinde. insan ister istemez " yeter artık doğurayım" diyor. belki de Allah'ım doğuma yönelik endişelerimizi bu şekilde dindiriyor. normalde doğumun yaklaşmasından korkmamız gerekirken bu sıkıntıları çekerken doğumun bir an önce gelmesini istiyoruz. bilmiyorum bayanlar siz de öyle mi hissediyorsunuz ama ben bu ruh halindeyim. ilk hamileliğim. doğumum normal olacak görünüyor şimdilik, doğum sancısı bile nedir bilmiyorum ama artık doğurmak istiyorum. bir yandan da zamanında sağlıklı olsun diye dua diyorum. hani beyaz showda bir tiplemesinde " seni kesmek istiyorum ama kan aksın istemiyorum" diyordu ya aynı o benzedi benim isteğim:)
evet aşağı inince miğde yanmaları hafifledi.
bu arada ben hala ağdada ısrar ediyorum bugün yine yapabildim tek başıma bu ayıda atlattık çok şükür
aynen aynı şeyleri hissediyoruz ama içeride ne kadar çok kalırsa o kadar iyi diyorum teselli ediyorum kendimi rabbim zamanından önce göndermesinde içeride iyi olsun ben herşeye razıyım beklerim sabırla
bende yarın gideceğim nasipse kuaföre ilk defa :18: 2 hafta sonra tekrar gderim herhalde birde doğuma yakın sonra baktım alıştım rahat devam edicem alışamadım evde kendim yapıcam
dün yürüdüm yatağa yattığımda doğuruyorum sandım.alt tarafımın kemikleri çıkııyo gibiydi..oturacam valla artık :)
Kizlar dünden beri sağ bacağimin iç kismi ağiriyo 5dk ayakda duramiyorum neden acaba ya aklima çatilar açiliyoda ondan mi oluyo diyorum ama bilmiyorum ki
kızlar benimde sabah yataktan kalkarken kemiklerim ve belim çok ağrıyo, topallıyorum resmen. sonra hareket ettikçe açılıyo
Cnm haftaya pers. gunu gidecegim..Sorup haber veririm sizede .. Ama bebegin pozisyonuna gore kisisel bir degerlendirme yapilir diye dusunuyorum..Mesela benimki asagidadir , bana yasaktir , seninki yukaridadir sana yuruyus iyi gelir ?
Ama snein 1 kere merdiven inip cikman yarim saat yuruyus gibidir kesinn 5 katt... :S
arkadaşlar herkesin Ramazanı Şerifi mübarek olsun inşallah bayrama ulaştırsın Rabbim bizleri, oruç tutacak mısınız doktorlarınız ne diyor bu konuda bebeğe bir zararı olur mu acaba
canım ben kazaya bırakıcam. günler çok uzun son aylardayız gün ortasında bende bebekte susuzluğa dayanamayız. zaten benim açlık kan şekerim düşüyo. Doktor zaten her kontrolde günde 3lt su iç, azar azar sık ye diyo. hem bebeklerin en çok kilo aldığı dönem, gıdaya en çok ihtiyaç duydukları dönem. Kısmetse daha sonra ödeyeceğim borcumu Rabbim kabul eder inşallah.