- 20 Aralık 2008
- 2.552
- 2
kızlar siz nasıl yürüyüş yapıyorsunuz ya? Ben 8 kilo aldım fazla da almadım ama belim çok ağır, dışarı çıktığımda yürümekte zorlu çekiyorum, karnım aşağı iniyor, tepikler yiyorum, yani evde değil ama dışarı çıktığımda inanın adımlarım çok yavaş hele yokuş yukarı ya da merdiven oldu mu bitiyorum,
Ben daha baslamadım canım ama baslamak ıstıyorum da bıraz daha beklemem lazım bebegım 10 gun daha kendıne gelsın =)
Her gun duzenlı yurumek doguma cok faydalı dıyorlar.Insallah oyle olur ne varsa denıyoruz ıste :26:
bgn kahvaltı için fırına gittim gitmez olaydım:) bi hışımla indim merdivenlerden sokağa çıkınca yavaşlamaya başladım. ağır ağır yürüdüm fırına kadar heleki eve geri dönüşüm.. 5.katta oturuyorum ve asansör yok.. merdivenleri imkanı varmıki çıkayım bekle bekle 1 saatte çıkabildim. gebeliğim boyunca çok yürüyüş yaptım o yüzden rahattım ama ağırlaştım özellikle 1 haftadır kendi kendime zor yetiyorum.. yürümek iyi geliyor hissediyorum ama en sinir olduğum şey şu merdvenler..
Aynen bende 5.katta oturuyorum en cok zoruma gıden orayı cıkmak oluyor-yoksa dısarıda yuruyus yapmak o kadar yormaz ınsanı eve gelınce pılım bıtmıs oluyor
canimbirazcik gec kalmissin sanki hamile kiyafeti icin diyecegim ama demekki pek bi kilo almadin ondan .. Ben 5 tane pantalon aldim bi surude bluz ..2. gebeligime insallah olur yoksa etrafimda hamilede yok kime verecegim ki ?
Bana bebek asagida yuruyus yasak demisti ondan once yruyordum ama bakalim 34. hafta kontrolune gidince tekrar soracagim yasak mi diye ? iyiysen yuru bence cnm ..
Sor canım bızıde bılgılendır mutlaka.
Ya ben sımdıye kadar elbıselerle ıdare ettım yada evdeysem tayt tarzı yada esofman altı gıyerek kendımı rahat ettırmeye calıstım.
Gecen alıp gıyınce hamıle pantolonunun yerını hıcbırının tutmadıgını gordumm-yoksa kılo alıyorum eskı pantolonlarım hıııccc olmuyor belden acayıp sıkıyorlar. :26: