Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Gökçecim seni böyle hem mutlu hem de güçlü görmek hepimize iyi geliyor, taktir ediyorum seni ama en çok da oğluşlarını, en büyük savaşı onlar verdi ve kazandı şükürler olsun

ayyy aman allahım nasıl minicik bi canlı var kucağında seninnnn:) insan kucağına alırken bile kıyamaz ona yavrum benim ya. maşallah çok sevindim eve dönmenize umarım diğer yarını da geitrirsin en yakın zamanda:) 3 kişilik güzel fotonu heyecanla bekliyoruz..

bgn kahvaltı için fırına gittim gitmez olaydım:) bi hışımla indim merdivenlerden sokağa çıkınca yavaşlamaya başladım. ağır ağır yürüdüm fırına kadar heleki eve geri dönüşüm.. 5.katta oturuyorum ve asansör yok.. merdivenleri imkanı varmıki çıkayım bekle bekle 1 saatte çıkabildim. gebeliğim boyunca çok yürüyüş yaptım o yüzden rahattım ama ağırlaştım özellikle 1 haftadır kendi kendime zor yetiyorum.. yürümek iyi geliyor hissediyorum ama en sinir olduğum şey şu merdvenler..

Kızlar siz emzik biberon vs. nasıl strelize ettiniz.. kaynamış sudamı bekletiliyor yoksa kaynatılıyormu.. Herkes farklı şeyler söylüyor kafam karıştı.. Hastane cantamı hazırlıyorum malum onlarıda koyucam Yda ekstra şeyler varsada bilinmedik gerekli olan bilgi verirsenz sevinirim..

Canim yine iyi geldiniz bu zamanlara havalarda sucak allah yardimciniz olsun. Ben 31 haftalikle. kaplumbaga agirlihinda yuruyordum bir de kiziyordum kendime hizli gidemiyorum yoruluyorum be beniklerim asagi baski yapiyor diye. seni cok iyi anliyorum ana lutfen yorma kendini sonrasinda cok yorulacaksin :)

Kendimi bugun cok halsiz hissediyorum ve artik kendimi cok ağirlaşmis hissediyorum benim kiz aşagi dogru baski yaptikca canimi acitmaya başladi artik ve uzandigim zaman yeri genişlediginden herhalde kaburgama vurup duruyoo yaramazz

canimbirazcik gec kalmissin sanki hamile kiyafeti icin diyecegim ama demekki pek bi kilo almadin ondan .. Ben 5 tane pantalon aldim bi surude bluz ..2. gebeligime insallah olur yoksa etrafimda hamilede yok kime verecegim ki ?

Bana bebek asagida yuruyus yasak demisti ondan once yruyordum ama bakalim 34. hafta kontrolune gidince tekrar soracagim yasak mi diye ? iyiysen yuru bence cnm ..

ay ewet gokce yaa..Bende onu dusunuyorum ne giyecegiz hastane cikisinda ? Yine hamile pantalonu giymek istemiyorum ben ama baska secenegimiz yok galiba

sorma cnm yaa ben normalde deli gibi usurum , bu aralar bizim ev bildigin yayla..ama yetmiyo klima aciyorum ozellikle ayaklarimi dayiyorum ancak yetiyo sen bide 2 canla amanin amaninn..

cnm masallah ne kadar az kilo almissin .. Onceden kilolu muydun ki ? Yada bel kaslarin zayiftir ondan hep belinde hissediyorsundur.. dikkat etmeye calis cnm son zamanlarmiz nede olsa..

Kendimi bugun cok halsiz hissediyorum ve artik kendimi cok ağirlaşmis hissediyorum benim kiz aşagi dogru baski yaptikca canimi acitmaya başladi artik ve uzandigim zaman yeri genişlediginden herhalde kaburgama vurup duruyoo yaramazz

Ayy benimde cnm yaa yurusem asagida , yurumesem kaburgamda .. Hele normal oturuken , elini sol kasigima dayiyo hatta iceriden tirnaklari cikti galiba ciziyo gibi hissediyorum , yukaridan sag kaburgami tekmeliyo , kafasi zaten idrar torbamin orda .. Bide genlesiyo pasam oohh her tarftan ..

Yerim ben onun her seyini..Saglicakla gelsin tekte ..Hersey i cekerim ben.

cnm masallah ne kadar az kilo almissin .. Onceden kilolu muydun ki ? Yada bel kaslarin zayiftir ondan hep belinde hissediyorsundur.. dikkat etmeye calis cnm son zamanlarmiz nede olsa..

45 kiloydum can, ilk dört ay hiç alamadım bulantılardan, sonra birden 4 kilo aldım, sağlık ocağındaki ebenin ''her ay bir buçuk kilo almalısın'' baskılarıyla oldu. Zaten minyonum fazla alsam nice olurum acep :))

sorma cnm yaa ben normalde deli gibi usurum , bu aralar bizim ev bildigin yayla..ama yetmiyo klima aciyorum ozellikle ayaklarimi dayiyorum ancak yetiyo sen bide 2 canla amanin amaninn..

Ya sorma canım menapozlu gibiyim bi ateş basıyor ki fena ayaklarım alev alev evim serin camları acında baya iyi ama o bile bana az geliyor :) Rabbim yardımcımız olsun ne diyelim herşey minikler için ..

canım benim annem terzi hamiş kıyafetlerimi küçülteceğiz az önce karar aldık bakalım hayırlısı artık iyi olmana çok sevindim

ay nesimmm aldıklarım çok iyi geldi bana tiril tiril hiç üstümde yokmuş ilk aldığım hamişlikler dar geldi çok bu aralar gibi niye daha önce akıl edemedim acaba :44:

canım çok ağır ağır yürüyorum aşağıdaki kemiklerim yerinden ayrılacak gibi ağrıyor çok hele şu 1 2 gündür daha da ağırlaştım oturduğum zaman yerimden zor kalkıyorum ben düşün artık birde belimde de ağrılar başlladı artık küçüğüm ezilmesin diye nasıl oturacağımı şaşırıyorum ondan

canım sıcaklarda çok dolaşmamamız lazım artık bende anneme gittim bugün öğlen kızımın battaniyesine süs baktık beraber o yolu ben mi yürüdüm yol mu beni yürüdü anlamadım resmen oturup kalacaktım artık kaldırıma göbeğimi tuta tuta yürüdüm aşağıdan destek verir gibi çok afedersiniz idrar torbamı düşüreceğim sandım sıcaklarda hamilelik gerçekten zormuş

ben 42 ile hamile kalmıştım tatlım geçen hafta gittiğimde 58 çıktım:) ağırlığı bende gör sen bana da baksan karnıma karpuz koymuşum gibi hiç kilom yok ama 16 kilo biryerlere gitmiş illaki:) heleki yokuş ve merdiven çıkarken baya bi ağır vasıta durumları soldan soldan gitmeler.. ama az kaldı sabredicez teyzesi mecbur yeterki sağlıklı doğsunlar da..

pampammmmmmmmmmmm odanın resmini koy artık merak ediyorum çok bizimkide nasipse 1 hafta sonra geliyor kendi mobilyama kızımınki kadar heyecan yapmamıştım

evet canım bende sbh gittim işte güneşe kalmayım diye saat 9 gibi sıcaklık yoktu ama yinede zorlanıyorum artık anladım.. zaten dr. bana sıcak havalarda kesinlikle çıkma dedi yani alerjim var güneşe birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…