Mrb kızlar umarım hepiniz çok iyisinizdir. Biz bebeğimle çok kötü günler geçirdik. İki ay oldu foruma bakamadım hiç. Abim 38 yaşında vefat etti. Her şey çok anlamsızlaştı. Hiç yemek yemediğim günler oldu. Kasılmalarım oldu. Karnım o dönemde hep taş gibiydi. Hala her gün ağlıyorum. Biliyorum bebeğim için bunları yapmamam lazım ama olmuyor... Geçen hafta gördüğüm ilk mağazaya girip sadece gerekli şeyleri aldım bebek için. Hiç seçmedim.Fiyatına bile bakmadım. Doktor gayet iyi bebeğin durumu dedi ama kilosu çok az geldi bana. 30. haftadayım anca bir kilo olmuş. Bu da yetmezmiş gibi doğumdan sonra bana yardımcı olabilecek tek kişi olan eşimin annesi de malesef çok hasta ameliyat oldu ve en az 3 ay hastenede kalacak. Kendi annem evladını kaybetti biz onu toparlamaya çalışıyoruz aklını yitirmesin diye. eşimin şehir dışı işi çıktı doğuma kadar yanımda olmayacak vs vs vs. Bi insana bu kadarı çok fazla değil mi?
Mrb kızlar umarım hepiniz çok iyisinizdir. Biz bebeğimle çok kötü günler geçirdik. İki ay oldu foruma bakamadım hiç. Abim 38 yaşında vefat etti. Her şey çok anlamsızlaştı. Hiç yemek yemediğim günler oldu. Kasılmalarım oldu. Karnım o dönemde hep taş gibiydi. Hala her gün ağlıyorum. Biliyorum bebeğim için bunları yapmamam lazım ama olmuyor... Geçen hafta gördüğüm ilk mağazaya girip sadece gerekli şeyleri aldım bebek için. Hiç seçmedim.Fiyatına bile bakmadım. Doktor gayet iyi bebeğin durumu dedi ama kilosu çok az geldi bana. 30. haftadayım anca bir kilo olmuş. Bu da yetmezmiş gibi doğumdan sonra bana yardımcı olabilecek tek kişi olan eşimin annesi de malesef çok hasta ameliyat oldu ve en az 3 ay hastenede kalacak. Kendi annem evladını kaybetti biz onu toparlamaya çalışıyoruz aklını yitirmesin diye. eşimin şehir dışı işi çıktı doğuma kadar yanımda olmayacak vs vs vs. Bi insana bu kadarı çok fazla değil mi?
SELAM KİZLAR HASTANEDEYİM YİNE. Aras i denemek icin yeniden cihazdan cikarmidlar daha 24 saati tamsmlayamadi yavrum cihazsiz bakalim yarina ne haber alacagiz. Ama cihazdan kurtuldugu icin huzur gekmis yavrumun yuzunedunku gibi dudaklar kivrik aglamakli birakmadin yavrumu arkamda. Hepinize dualariniz ve desteginiz icin tesekkur ederim. İnanin siin manevi gucunuz sayesinde direniyor yavrularim. Hepinizi opuyorum. Durumu merak edip arayan Sevgiselinede cok tesekkur ediyrum. İkginiz bile guc veriyor bana. Allah hrazi olsun
cok sukur canim haberler iyi ,sende bol bol dinlen insallah zamaninda gelir ...Kızlar hastanedeyim daha.ama cok sukur hemen dogurmuyorum.doktorum yine baktı acılmaya 1 cm kadar acılma varmıs.bakarken biraz kanamam oldu sorun degil muayenedendir dedi.bebegin suyu normal gelisimi herseyi normal cok sukur.33.haftada gorunuyoruz suan.sancım icin serum bagladılar.cok sancı olmazsa acılma ilerlemezmis.vajinal fitil verdi doktorum hem enfeksiyonum icin hem acılma ilerlemesin diye.arada sancı yada su kan gelmesi olursa hemen gel dedi.suanki acıklıkla 2-3 hafta daha dogum olmaz dedi.tabi devamlı yatıcam dinlenicem evde.gezme dolasma ayakta kalma yok.erken dogum olcak diyede korkma dedi.bebegin gelisimi iyi bi sorun olmucak dedi.cok sukur icim rahatladı.suan sancım yok serum bitince evime gidicem.insallah bebisim uslu durursa simdilik sorun yok gibi.
canim basiniz sagolsun .uzulme demek zor ama bebeginide dusun .kendini cok yorma iyi beslenmeye calis..Mrb kızlar umarım hepiniz çok iyisinizdir. Biz bebeğimle çok kötü günler geçirdik. İki ay oldu foruma bakamadım hiç. Abim 38 yaşında vefat etti. Her şey çok anlamsızlaştı. Hiç yemek yemediğim günler oldu. Kasılmalarım oldu. Karnım o dönemde hep taş gibiydi. Hala her gün ağlıyorum. Biliyorum bebeğim için bunları yapmamam lazım ama olmuyor... Geçen hafta gördüğüm ilk mağazaya girip sadece gerekli şeyleri aldım bebek için. Hiç seçmedim.Fiyatına bile bakmadım. Doktor gayet iyi bebeğin durumu dedi ama kilosu çok az geldi bana. 30. haftadayım anca bir kilo olmuş. Bu da yetmezmiş gibi doğumdan sonra bana yardımcı olabilecek tek kişi olan eşimin annesi de malesef çok hasta ameliyat oldu ve en az 3 ay hastenede kalacak. Kendi annem evladını kaybetti biz onu toparlamaya çalışıyoruz aklını yitirmesin diye. eşimin şehir dışı işi çıktı doğuma kadar yanımda olmayacak vs vs vs. Bi insana bu kadarı çok fazla değil mi?
SELAM KİZLAR HASTANEDEYİM YİNE. Aras i denemek icin yeniden cihazdan cikarmidlar daha 24 saati tamsmlayamadi yavrum cihazsiz bakalim yarina ne haber alacagiz. Ama cihazdan kurtuldugu icin huzur gekmis yavrumun yuzunedunku gibi dudaklar kivrik aglamakli birakmadin yavrumu arkamda. Hepinize dualariniz ve desteginiz icin tesekkur ederim. İnanin siin manevi gucunuz sayesinde direniyor yavrularim. Hepinizi opuyorum. Durumu merak edip arayan Sevgiselinede cok tesekkur ediyrum. İkginiz bile guc veriyor bana. Allah hrazi olsun[/QU canim insallah taburcu olduklari haberlerinide tez zamanda aliriz.dun esimede dedim hala kuvezdeler diye ,ve benim adimada yaz dedi ,dualarimiz sizinle uzaktayiz Irak tayiz ama hep dualarimizdasiniz ,allaha emanet olun canim...
canım başın sağolsun rabbim sabırlar versin hepinize ama ölüm hak hatta bazen çok üzülsek bile inanki nimet çünkü o yatanın neler çektiğini bir kendi bir allah bilir rabbim günahlarını affetsin kalanlara sabırlar versin mekanı cennet olsun allahım bebeğine uzun ömürler versin
Amiiiiinnn kızlar aminnn dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden..Çok saolun...Seaside sana ayrıca teşekkürler canım...Keşke erken doğum yapsaydım dediğin gibi de anneciğim hayatta olsaydı...En zoruda bugündü...Kontrolüm vardı ve dr.dan her çıkışımda ilk annemi arıyordum bilgi vermek için ama ilk kezzzz.....................
Bebişimde kendini sakladı ilk kez yüzünü göstermedi bana..Eli hep yüzündeydi fotoğrafını bile alamadık...Neyseki herşey yolunda dedi dr.umuz..İlk nst için haftaya gel dedi...Kontrol için de 3 hafta sonra...Doğum için son güne kadar bekleyeceğiz dedi...Sancı ve suyun gelirse hemen geliyorsun dedi ve ilaçlara halaaa devam dedi...Progestanı bile kesmedi anlamadım yani...Tosun paşam 2800 gr olmuş ve başı aşağıdaymış...Bugün bir arkadaşım dedi kiii '''bebeğin annenin ruhunu yaşatacak''' nasıl hoşuma gitti anlatamammm..İnşalah dedimmm..İnşallahhh onun gibi güzel huylu olur
Gökçecim sağlam ve ayakta durman lazım bebeklerin için...Suçlu aramayacaksınnn...Sen ikiz istesende istemesende doktorun karar verdi ikiz olmasına ve herşey Allahtan canım..Yaşadılar direndilerrr ve hayatın boyunca hep yanında olacaklar Aras ve Sarp...Göks ve Gökçe dualarım sizlerleee
O kadar zor sınanmalardan geçiyoruzki. Herkes farklı farklı yaşıyor işte. Allahım sana güç ve sabır versin. Ama unutma lütfen sen anne olacaksın ve oğluşuna çok iyi bakmalısın. Bu acının ilacı yok yaşamadığım için bilemem ama Allahım annenin mekanını cennet etsin. Eminim annen güzel yavrunu üzmeni istemezdi. Çok anlamsız bir dönemde yaşıyorsun bu acıyı... Ama dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden. Sende her gün dua et.. Benimde dualarım sizinle. Allahım sabrını bol tutar inş. Çok üzgünüm Cansın... Kendim içinde, senin içinde,Goks içinde.. Şimdiye kadar çok güzel şeyler paylaştık. Sonlara yaklaştığımız bu zamanda yine öyle olsun isterdim. Ama hayat şartları elvermiyor maalesef. Eminim oğlunda annen gibi güzel huylu olacak ve seni çok sevecek. İyi bak kendine de ona da..
cok sukur canim haberler iyi ,sende bol bol dinlen insallah zamaninda gelir ...
canim basiniz sagolsun .uzulme demek zor ama bebeginide dusun .kendini cok yorma iyi beslenmeye calis..
SELAM KİZLAR HASTANEDEYİM YİNE. Aras i denemek icin yeniden cihazdan cikarmidlar daha 24 saati tamsmlayamadi yavrum cihazsiz bakalim yarina ne haber alacagiz. Ama cihazdan kurtuldugu icin huzur gekmis yavrumun yuzunedunku gibi dudaklar kivrik aglamakli birakmadin yavrumu arkamda. Hepinize dualariniz ve desteginiz icin tesekkur ederim. İnanin siin manevi gucunuz sayesinde direniyor yavrularim. Hepinizi opuyorum. Durumu merak edip arayan Sevgiselinede cok tesekkur ediyrum. İkginiz bile guc veriyor bana. Allah hrazi olsun[/QU canim insallah taburcu olduklari haberlerinide tez zamanda aliriz.dun esimede dedim hala kuvezdeler diye ,ve benim adimada yaz dedi ,dualarimiz sizinle uzaktayiz Irak tayiz ama hep dualarimizdasiniz ,allaha emanet olun canim...
Allah razı olsun canım. Manevi desteğiniz için herşeyimi veririm. İki çift dua bile güç bize.. Allahım yardım etsin herkese..
Kızlar bu arada modokoya gittim ilkkez bebek mobilyalarına bakmak icin.. Ve hepsi teslim süresini 1 ay diyor.. Onun icin 1 ay sonrasında teslimatı düşünerek alışverişinizi yapın.. Biz mobilyayı 1 ay sonra alıcaktık eşim öyle demişti en son. bende en azından bi bakalım öylesine dedim ve durum böyle yani şimdiden almamız lazımki doğuma 1 ay kala gelsin en erken.. Ve gercekten koku meselesi var çoğunda o koku öle 1-2 günde cıkıcak bişeyde değil.. Orda çalışanlardan biri 1 ay teslim süresi 1 ayda kokusu çıkar rahat rahat kullanırsınız diyince uzatmamak gerektiğini anladım.. Bilginiz olsun..
İyi dusunmussunuz canım.bizim mobilyamız geleli 2 hafta oldu.sildim de gece gunduz odanın camı devamlı acık koku cıksın diye.ama odaya girince hala mobilya kokusu var.biran once almaya bakın anca oluyor cunku
Kızlar o kadar kötü günler geçirdimki...6 yıldır mücadelesini verdiğimiz şu kanser illetinden kurtaramadık anneciğimi(
Hastanelerde sabahladık fakat kaybettikkk...Tam 32. haftamı bitirdiğim gün ayın 5'inde kandil günü vefat etti annecimmm.Ne denecek birşey varrr...ne de yapılacak...Ağladıkça bebişim sertleşti...sustukça bennn...Sizide üzmeyeceğim daha fazla anlatıp...
Dün gece oturdum okudum geçmişi....
Göks ve Gökçe ikinizde güle güle büyütün bebişlerinizi inşallah...
Sakın endişe etmeyin geçen yıl kuzenim 27+4 de doğum yaptı 900 gr. dı bebişi ve geçen haftalarda doğum gününü kutladı çok sağlıklı maşallah...
Göks Değirmendereye geleceğini sanıyordum geçen haftalarda!!! Kısmet böyleymiş diyelim....
Dualarım sizlerle kızlar...
Kızlaarrr malum oğluşlarıma süt götürebilmek için 3 saatte bir sağıyorum. Sol göğsümün ucu beyaz beyaz oldu. Pamukçuk gibi düşünün. Acaba mantar mı? Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar var mı aramızda..
Yakınlarını kaybeden arkadaslarım Allahım rahmet eylesin.Sizlere ve bebeklerinize hayırlı uzun omurler versin..gecen ay hem bizim taraftan hem esimin tarafından tam 5 cenazemiz olduinsan kafayı yicek gibi oluyor ama olum de bi nimet.sonsuz acılar cekmektense giden icin bir rahatlayıs..iste gel gor ki kalana zor.cok zor..dualarla anmak yanlarında olmak lazım.aglamaya basladım yine.neyse ben cıkıyorum Allah a emanet olun.insallah tpoigimizde artık guzel haberler olur...
kızlar atlaya atlaya okudum sayfaları.. dedğim gibi yatılı misafirlerim vardı hemde 3 aile.. yarın dönecekler.. benimde başıma gelmeyen kalmadı size yazamadığım günlerde.. hem yorgunluktan mahvoldum hem anlayışsız insan(!)lardan.. en kötüsü de üzerime duşa kabinin kapısı düştü ve paramparça oldu. çok büyük kaza atlattım şoka girdim. yüzüm gözüm ve karnım haricinde kollarım hep jilet kesiği gibi kesik.. bebeğim tekmeleyene kadar da oturup ağladım. çok şükür iyiyim şimdi çarşamba dr.a gidicem inşllah. dualarım sizinle. rabbim sağlık versin cümlemize inşallah..
kızlar atlaya atlaya okudum sayfaları.. dedğim gibi yatılı misafirlerim vardı hemde 3 aile.. yarın dönecekler.. benimde başıma gelmeyen kalmadı size yazamadığım günlerde.. hem yorgunluktan mahvoldum hem anlayışsız insan(!)lardan.. en kötüsü de üzerime duşa kabinin kapısı düştü ve paramparça oldu. çok büyük kaza atlattım şoka girdim. yüzüm gözüm ve karnım haricinde kollarım hep jilet kesiği gibi kesik.. bebeğim tekmeleyene kadar da oturup ağladım. çok şükür iyiyim şimdi çarşamba dr.a gidicem inşllah. dualarım sizinle. rabbim sağlık versin cümlemize inşallah..