Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

yasasinnnnnnn :) cok sevindim canim iyi olmana..hic süphem yoktu zaten..simdi is sana düsüyor..bol dinlen canim..kendini yorma

cok tşk ederim paylaşımın icin

salı günü sonuç göstermeye gidicem, sorucam bu arada ishalde var bikaç gündür. sertlikle beraber ishal olması beni korkutuyo...

Fındık fıstık yiyorum sutumu iciyorum bebisim iclmdeyken kilo alsın blraz diye.bebise neler kilo yapar arkadaslar?kasar ve muz u biliyorum baska?

Cansin...basin sagolsun canim allahim sabir versin mekani cennet olsun

başın sağ olsun mekanı cennet olsun

canim basin sagolsun allah sabir versin.

Canım başın sağolsun ben de uzun zamandır nerededir diyordum.been geçtiğimiz paZar binecektim kızlar cuma günü gelince annem geldi Allah sabır versin mekanı cennet olsun anacığının

Başın sağolsun canım Rabbim geride kalanlara hayırlı ömür versin.evet dediğin gibi söylenicek bişey pek de bişey yok.

çok geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin kendien bebeğine ii bak allaha emanet olun

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allahım sabırlar versin

CANsIn.. Allah rahmet etsin. Mekani cennet olsun insallah. Rabbim geride kalanlara omur versin... Anne diyecek cok sey bulamiyorsun...

basin sagolsun canim allah geride kalanlariniza ömür ve sabir versin...

gökçecim biz hepimiz inanıyoruz herşey düzelecek,, ne olur çökertme kendini salıverme.
onlardayanıklı evlatlar,, annesinin melekleri. Rabbim her daim yanınızda olacak eminim. her sıkıntının sonu güzel olur.
Hepsi geçecek..tek gebeliklerde de bu sorunlar çıkabiliyor. Yaradan ne yazdıysa o bitanem. kendini suçlayıp varolan sıkıntına sıkıntı ekleme nolursun. gözümüz kulağımız dualarımız sizde.

salı günü sonuç göstermeye gidicem, sorucam bu arada ishalde var bikaç gündür. sertlikle beraber ishal olması beni korkutuyo...

korkma canim..iyi seyler düsün..ama temkini elden birakma sor tabi doktora..keske telefonda sorma sansin olsaydi..saliya kadar kurmazsin hic degilse..bizde merakla senin alacagin yaniti bekliyoruz..öperim

Mrb kızlar umarım hepiniz çok iyisinizdir. Biz bebeğimle çok kötü günler geçirdik. İki ay oldu foruma bakamadım hiç. Abim 38 yaşında vefat etti. Her şey çok anlamsızlaştı. Hiç yemek yemediğim günler oldu. Kasılmalarım oldu. Karnım o dönemde hep taş gibiydi. Hala her gün ağlıyorum. Biliyorum bebeğim için bunları yapmamam lazım ama olmuyor... Geçen hafta gördüğüm ilk mağazaya girip sadece gerekli şeyleri aldım bebek için. Hiç seçmedim.Fiyatına bile bakmadım. Doktor gayet iyi bebeğin durumu dedi ama kilosu çok az geldi bana. 30. haftadayım anca bir kilo olmuş. Bu da yetmezmiş gibi doğumdan sonra bana yardımcı olabilecek tek kişi olan eşimin annesi de malesef çok hasta ameliyat oldu ve en az 3 ay hastenede kalacak. Kendi annem evladını kaybetti biz onu toparlamaya çalışıyoruz aklını yitirmesin diye. eşimin şehir dışı işi çıktı doğuma kadar yanımda olmayacak vs vs vs. Bi insana bu kadarı çok fazla değil mi?

(((((( cok üzüldüm...inanki ne diyecegimi ne yazacagimi bilemiyorum..ates düstügü yeri yakar en cok cünkü..cok gencmis mekani cennet,topragi bol olsun..basiniz sagolsun allah geride kalanlara ömür versin..hayat böyle acimasiz olabiliyor iste..bir dogum bir ölüm sen kendine iyi bakmaya calis lütfen..artik mesul oldugun bir hayat daha var..eminim rahmetli abinde böyle olmasini isterdi..bebeginin kilosu biraz az ama sen üzülünce o da üzülmüstür yavrum..bol kalsiyum al,muz ye..acigi kapatir melegin merak etme..cok sükür sagligi yerindeymis...allah sabir versin canim (

Canım benim başın sağolsun ne denirki mekanı cennet olsun ağbinin çok zor ama bebişini düşün kilosu çok az değil üzülme benimde 30. Haftada 1200 falandı belki daha az hayat bazen böyle olabiliyor maalesef hepimiz yaşadık böyle zor zamanlar geçiyo ama herşeyin ilacı zaman sağlıklı bebişin var onun için tutunacaksın hayata o senin canına can katıcak

canım Allah yardımcın olsun. isyan etme sakın Rabbim kolaylığını verir inşallah. Abine Allah'tan rahmet diliyorum canım çok gençmiş. Ama ömrümüz neyse okadar yaşıyoruz. Maalesef hastalıklar ölümler geldimi üst üste geliyo. Benim evlendiğim yıldan itibaren 2 yıl boyunca bizde çok hastalık ve ölümler yaşadık. Çok zor ama Allah'a sığın sen bide hamilesin canım evladın için güçlü olmaya çalış. Bak kocan yanında olamayacaksa annenin yanında dur sende hem destek olursnuz birbirinize hem torun heyecanı annene iyi gelir toparlanmasında yardımcı olur canım. Hayat devam ediyo....

Çok sağol canım.Haketten ateş düştüğü yeri yakarmış. Ölümün kalanlar için bu kadar zor olduğunu bilmezdim.Allah böyle genç ölüm düşmanıma vermesin.

Çok sağol canım. İçim rahatladı biraz söylediklerine. Bu ayda kilosu ne kadar olmalı onu da bilmiyorum ama 8 hafta kaldı doğuma iki bucuk kiloyu geçer mi ki bilmiyorum. Senin bebişin kaç haftalık şimdi? Kilosu ne kadar oldu?

allah sabırlar versin canım çok zor günler geçirmişsiniz allahım rahmet eylesin abine mekanı cennet olsun vakti gelince herşeye bi çare bulunur elbet canını sıkma rabbim mutlaka sana hayırlı kapılar açacaktır 30.haftanın bitiminde 1000 mg ile 2080 mg ağırlık normal kabull edilio sen içini ferah tut beslenmene dikkat et bol bol dua et inş herşey yolun agirer

Çok şükrediyorum. beterinden sakla Allahım diyorum.Herkes böyle acılar sıkıntılar yaşar. Benimkiler çok üst üste geldi. Bu kadar olumsuzluğu üst üste yaşayınca sanki bebeğime de bi şey olacakmış gibi geliyor. Annemin yanına gidecem zaten de aynı zamanda çalışıyorum da. daha iki hafta okula gitmem gerekiyor. Seminerler var. Çok sağolun acımı paylaştığınız için.yazmak iyi geldi.

İnşallah canım.Doktor da normal dedi aslında kilosu için. ama üzülmeyeyim diye söyledi sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…