Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bilmiyorum canım şimdi kaç kilo Çarşamba gidicem ama haftada 200 gr falan alıyo 30. Haftadan sonra canını sıkma tatlım zayıf olsun ama sağlıklı olsun yete 3 kilo yakın doğar bebişin Allah I'n izniyle ama sen güçlü ol anlayabiliyorum seni çok zor ben 1 aylık evliydim babamı kaybettim bugün onsuz 7. Babalar günü bizde çok ani kaybettik kalp krizi hastaneye bile yetiştiremedik bunlar senin acını hafifletmez tatlım sonuçta ateş düştüğü yeri yakar sen güçlü olki bebişin güçlü olsun annen güçlü olsun maalesef giden gelmiyo canım sımsıkı tutun bebeğine annene

Canım bilmiyorum ama eşime dedim sağdığı alet sterli değilse mantarda oluşabilir dedi tabi görmeden çok yorum yapamam diyo
inşallah değildir kuzum sen yaz gökçecim senden haber alamazsak biz daha da stres oluruz dualarımız da hep varsın

çok geçmiş olsun canım hem duşakabin için hemde misafirlerin için. var herkesin başında böyle düşüncesizler, üzme tatlı canını.

Ayyy canim cok gecmis olsun bu aralar herkes sikinti yasiyor hayir olsun ins allah bida yasatmasin

Pamukcuga karbonatli su ii gelir 1cay bardagina 1cay kasigi karbonat at sonra gogsunu sil durula anne sutunle sil ardindan faydasi olur ins

Canım makineyi saatlerce kaynattım da kullanmaya başladım. Ama bu şikayetim hastanedeki sağma makinesinde başladı. Çok vakumluydu tahriş etti acımaya başlamıştı zaten. Eve gelip ben devam ettiğim için üstüne tuz biber oldu. Fakat hastanedeki sağma malzemeleri geri dönüşümlüydü. Yani steril edip kullanıyorlar tekrar. Ondan mikrop kapma ihtimalim var mı? Ya birşey rica edeceğim. Çocuklarıma enfeksiyon geçmesine sebep olur mu bu durum onu da sorabilir misin? Sağıp götürüyorum sonuçta. Şu an çok acımıyor ama ucu bembeyaz.

Benim aklımda hep sende. Ama inanıyorum ki meleğin zamanında gelecek... Az kaldı zaten annesi..

canim cok gecmis olsun allahta bebege bir sey olmamis .

Ayyy canim cok gecmis olsun bu aralar herkes sikinti yasiyor hayir olsun ins allah bida yasatmasin

Pamukcuga karbonatli su ii gelir 1cay bardagina 1cay kasigi karbonat at sonra gogsunu sil durula anne sutunle sil ardindan faydasi olur ins

Ama pamukçuk mu bilmiyorum ki...

Canım benim diyo ki bişey olmaz bebişlerde geçmez olsada ama batikonla silsin biraz sonrada temiz ıslak bi bezle silsin arkasından yani sağarken batikon kalmasın canım zaten mantar çok temizlikten olurmuş oradaki floralar ölünce yerine mantar olurmuş ama sağmdan önce batikon temizlensin çocuğa geçmesin diyo kuzum ne anladıysam onu yazdım tatlım stres yapma bişicik olmayacak gökçecim Allah I'n izniy

Ayy canımm Allah razı olsun senden de eşinden de...

Ben doğuma girdiğim günün sabahı doktoruma muayeneye indim. Rahim açılmam vardı ya dikemeyiz dedi. İkzi gebeliklerde dikme işi olmuyormuş. Dikiş taşımıyor yırtılma oluyormuş. Aklıma sen geldin hemen. Allahım ona da bebeğine de kuvvet ver dedim. Kutsal görevini sonuna kadar yapan herşeyle mücadele eden bir anne olarak bebeğini zamanında kucağına alman için tüm dualarım seninle. İnanın isimlerinizi bilmiyorum kızlar ama kendi yavrularıma dua ederken sizleride geçiriyorum içimden.

Canım ne demek artık biz aile olduk kimle paylaşabiliyoruz ki bunları keşke elimizden daha fazla bişey gelse canım bende duydum açılma başlayınca dikiş işe yaramaz hatta zarar verirmiş rahime benim 12. Haftamda atıldı dikişim o yüzden hep tetikte olmam lazım doğum başlarsa bebek dikişe baskı yaptıkça rahim yırtıla bilirmiş Buda pek iyi bişey değil napalım canım bugünlere geldik çok şükür
diyosun ya boruları çekiyor bebeğim diye eniştem hep anlatır efe yi görmeye gittiğinde hortumları çekiyormuş oda demiş ki kesin yaşayacak mücadele ediyo bırakmıcak kendini senin kuzularda bırakmıcak madem hortumlardan kurtulmaya çalışıyorlar direniyolar sonu güzel olucak

Gökçe göks
canlar size Efe'nin fotoğraflarını yolluyorum eve geldikten 1 ay sonra çekilmiş tam 1500 gr
ve şimdiki hali

Eklentiler

• $image.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $image.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 33

canım geçmiş olsun çok ,, nas felak oku bol bol.
3 aile maşallah hakikaten biraz anlamaları lazım değil mi insanların kaç aylık hamilesin. neyse çok şükür bebişin de iyi..
tekrardan geçmiş olsun.

hayırrr gokcecim sakın haa biz burada birbirimize destek oluyoruz ne demek yazmayım.inan her gun gozumu acınca yataktan bile kalkmadan buraya bakıyorum kızlar nasıl bebisler nasıl oldular diyee.hayat bu illa ki iyi seyler kadar kotuler de olacak.biz alısverislerde hazırlıklarda ultrasonlarda hep beraber sevinmedik mi?simdi hayat bizi sınıyorsa bunu da paylasıcaz beraber uzulup beraber atlatıcaz.sakın bir daha boyle dusunme lutfen.ya ben senden sarp ve arastan goks ve prenseslerinden haber alamasam yerimde duramıyorum bi gun biriniz girmeseniz eksik hissediyorum kendlmi.biz burada kardes olduk eger sen de boyle dusunuyorsan lutfen bir daha girmeyim yazmayım uzmeyim gibi seyler soyleme.iyisinde de kotusunde de beraberiz biz.ve cok yakında aras ve sarp ın yakısıklı fotoları olcak burda ben onu bekliyorum :)

Cnm benim şu durumda seni en iyi anlayan benimdir herhalde.benimde tüp bebek ikizi ve erken doğum.her gün yoğun bakım önünde korkuyla beklîyorum ya kötü bişey olduysa diye.ağlıyorum,bazen ağlayamıyor donup kalıyorum.gösteriyorlar,onları öyle orda görünce ağlıyorum,İnan bakıyorum ama görmüyor gözlerim.yoğun bakımdan çıktığımda annem bişeyler soruyor,nasıllar hangisi daha iyi ya da hangisinde ne gelişme var hangisi büyük olan diyor bilmiyorum.hiçbişey aklımda kalmıyor.sütüm yok ne yaptıysam o da gelmedi gün boyu sağıyorum 70-80cc da maksimum.şanssızlıklar peşimizi bırakmıyor.her zamanki gibi Allah'a sığınıyorum.cnm ikimizin yavrularına da Allah şifa versin tez zamanda.bize de sabır.ya şafi ya Allah de daraldıkça.allah yardımcımız olsun yavrularımıza da bize de merhamet etsin inşallah.

ayyy canımmm inş. Mücadele ediyor çocuklarım görüyorum. Allahım sağlık versin de ne zaman kavuşacağımızın çok önemi yok.yeterki iyi olsunlar...

Bencil olmamak lazım kuzum. Kendi dertlerimi paylaşacağım diye tecrübesiz daha ilk gebeliğini yaşayan kişileri düşünerek söyledim. Sonuçta ben burada paylaştıkça istemeden de olsa üzüyorum sizi ve minik yavrularınızı. Tabi ki iyi şeyler olunca seviniyoruz. Artık sadece siz değil durumumuzu öğrenen eşleriniz bile dua ediyor bize. Bu çok güzel birşey ama bu güzel zamanlarınızı benim yüzümden stres olarak vücudunuzun verdiği tepkilerden korkarak geçirmenizi istemediğimden dedim. Yoksa sizinle birşeyleri paylaşmak o kadar güzel ki.

Açık söyleyim evde annem var onunla herşeyi konuşamıyorum. Bazen sabahları çok moralim bozuk uyanıyorum akşama kadar yutkunuyorum ağlamamak için. Güçlü durmaya çalışıyorum karşısında. Eşim ilgisini dağıtabiliyor. Son zamanlardaki gündemi iyi takip ediyor. protestolar falan elinden cep telefonu düşmüyor. Bazen elinden telefonu alıp parçalayıp gerçek hayata dön, benim çocuklarım hastanede, bak benim canım nasıl yanıyor diye bağırasım geliyor. Yine susup oturuyorum. Üzülmemeyi öğreniyorsun bir süre sonra sadece merak kalıyor. Nasıllar bugün acaba? Yine solunum cihazına bağlandı mı? Sarp'ın oksijeni azaltıldı mı? Acaba bir eksikleri var mı? Allahım sana emanetle bitiyor bu sorular.

Bebekler yok diye kimse de gelmiyor. Hadi gel meşgul et kafanı. Bazıları Allah kurtardı diyor. kalkıp kafa atasım geliyor en acımasızından. Tuhafki benimle aynı yollardan geçmiş 7 aylık doğum yapan 25 gün bebeği küvezde kalan arkadaşım bile aramıyor.

Ama buraya dönünce yazdıklarımla içimdeki çığlığı atabiliyorum bazen. Sonra bir rahatlama geliyor, ama bu çığlık siz gebe arkadaşlarımı etkilemesin. Kıyamam ben minik kuzucuklarınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…