Hastaneden aradılar. Aras için eko çekilecek dışarıdan doktor getirdik. Hastaneye gelin 250 TL de para getirin dedi hemşire.. Eşim çalışıyordu evde krize girdim. Allahtan kardeşim yakın bana aldı beni hastaneye götürdü. ben gidene kadar eşim gitmiş doktoruyla görüşmüş. Solunum cihazından çıkarınca 24 saat dayanamıyor demiş doktoru. Bu yüzden emin olmak için eko istedim demiş. Tatmin olmadım tabi. Yoğun bakım kapısında ağlamaktan helak oldum. Hemşire halime üzüldü de gel göstereyim sana Aras'ı dedi. Tam girdim eko doktoru geldi. Ne yaptılarsa bilmiyorum canı yanmış ağlıyordu. Niye bu kadar ağlıyor dedim işlem yaptılar az önce canı yanmış olabilir dedi. hemşire. Bu sefer susturamadım. 1 dakika bile göremeden dışarı çıkmak zorunda kaldım. Ekosu çekildi. çeken doktor kalbinde bir sorun yok erken doğumla alakalı akciğerleri gelişmediği için nefes almakta zorlanıyor olabilir dedi. Mutlu oldum tabi ama bir o kadar da endişelendim. Peki sorun ne? Neden solunum cihazından çıkamıyor. İçeride belirlenen bebeklerin ekosu çekilince girdim içeriye tekrar. Gözü açık ama sersem gibi yavrum. uyuşturucu vermişler gibi gözleri açık ama kayıyor sürekli. Konuştum baktı bana uzun uzun arada kapandı gözleri. Boş bakıyordu yavrum. sakinleşti. uykuya daldı. sarp a gittim uyuyordu meleğim. Konuştum onunla da tepkisiz tabi ki uyuduğu için. Hala solunum denemesinde.
Kapıda diğer anneler teselli etmeye çalışıyorlar. Dedilerki üzüyorlar işte bizi geçecek hepsi. Düşündümde onların ne suçu varki onları üzen ben olmayayım. İkiz isteyen ben değil miydim. Erken doğmaları benim ikiz tercih etmem yüzünden değil mi? Bu işkenceyi benim yüzümden çekmiyorlar mı. Sordum annelere. Sizce üzen onlar mı yoksa onları üzen ben miyim? Cevap veremediler. Herkes o kadar sessizki çıldıracağım sanıyorum bazen.
Hayatımda geçirdiğim en kötü gün.. Canından can gitmesi neymiş öğrendim. kalbinin acıması neymiş tattım. Çaresizlik neymiş bir kez daha yaşadım. Allahım yavrularıma Goksun de meleklerine güç versin. Bize de sabır. Ben bugün ömrümün geri kalanını yoğun bakım önünde teslim ettim.. 40 yıl yaşlandım. Allahım benim nefesimden alsın yavrularıma versin. Artık söyleyecek birşeyim yok. Yavrularımı Allaha emanet edip evime geldim. o kadar yprgunum ki uyuyacağım biraz. ne olur dualarınızı eksik etmeyin..