bayanlar 7+2 günlük hamileyim...ama usg kağıdında doğum tarihi 18.08. olarak gösteriyor bu doğum tarihine göre 10 haftalık olması lazım... 7 haftalık hesaba göre doğum tarihi ise 04.09.. acaba diyorum ultrasonmu bozuk neden böyle olmuş olabilirki fikri olan?
:)Ah gökçecik bende aynı senin gibiyim.Hep böyle mutsuzluk,endişe,tedirginlik vs...
Olsun yavriler iyiler ya gerisi no problem.Sürekli kaşınmaya başladım ben üstelik...Halimi bir görsen :) Bu yetmez gibi bir şeyler yedikten sonra midem yanıyor.Sanki içinde alev topu var.Birazdan çıkıp kuaföre gideceğim.Kim ne derse desin saçlarımı kestireceğim.Bunaldım.Eğer bir şeyler yapmazsam daha kötü olacağım.Bunu anladım...
nihayet bebişimi gördüm, kalp sesini de duydum bugün :) 8 hafta 3 günlükmüş. çok güzel bi duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin...
benim de karnım eminim en az seninki kadar büyüktür tahminimce, ama binlerce kez şükürler olsun çok zor günler geride bıraktım. hamilelik testi için kan vermeden 2 gün önce ben 6 aylık hamile halime tam 2 günde geldim. çünkü ben ohss geçirmiştim çok zayıf olduğum ve çok yumurta toplandığı için, ve bebeğimin tutunmasıyla hergün iki katına çıkan hormonlar yüzünden 42 kilodan 50 kiloya çıktım. 15 gün serum tedavisi gördüm. operasyona girdim parasentez yapıldı şırıngayla su çektiiler. düşünsene hamilelikte karın bölgemiz mide bölgemiz her geçen gün yavaş yavaş şişmesine rağmen çatlaktı görüntüydü rahatsızlıktı ne sıkıntılar oluşturuyo beynimizde ben 2 günde o hale geldim. şuan geçti çok şükür 2 buçuk aylık bebeğim. dr 2-3 ayda geçer ozamana da bebek büyümeye başlayacağı için alışmalısın demişti. hayretle bakıyorum çatlak oluşmamış, ama sivilceler kendini göstermeye başladı bile.. ama gökçecim dediğin gibi bütün bu olumsuzluklar o minicik savunmasız bize muhtac canlıları düşününce, nasıl bişey olucaklarını hayal edince hepsi geçiyo.. ben nerdeyse hergün dışardayım, eğer ki dr evde oturmanı söylemediyse sana da tavsiyem evde kalma. yoruldukça dinlenebiliceğin alanlar olan yerlere git, gez. hem en güzeli yürüyüş, sana da spor olur hem oksijen olur hemde evde durmaktan çok daha iyi gelir.
öyle galiba canım umarık 4. ay son olur bu bulantılar doktorumu aradım gaviscon kullan bakalım birde dedi yemekten sonra onuda deneyeceğim artık aşermek istiyorum canım bişeyler çeksin yemek istiyorum yemek yemeyi özledim ben
Bebeğin hareketlerini hisseden var mı_? Ya herkez bana soruyo oynadımı hissettin mi diye de Merak ettim
bayanlar 7+2 günlük hamileyim...ama usg kağıdında doğum tarihi 18.08. olarak gösteriyor bu doğum tarihine göre 10 haftalık olması lazım... 7 haftalık hesaba göre doğum tarihi ise 04.09.. acaba diyorum ultrasonmu bozuk neden böyle olmuş olabilirki fikri olan?
nihayet bebişimi gördüm, kalp sesini de duydum bugün :) 8 hafta 3 günlükmüş. çok güzel bi duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin...
canım sen 7+2 yi neye göre hesapladın? ben 8+3 diye hesaplamıştım ultrasonda da 8+3 olarak gözükmüştü geçen gittiğimde.Ben ilk bhcg tahlilimi 12.12.12 de yapmıştım. hatta çarşamba günüydü, tam o gün 1 aylık olarak hesapladım. çarşambadan çarşambaya hafta atlıyoruz teyzesi. seninde bu şekilde hesap yapman lazım bana bunu dr.um sölemişti.
pampam34 7+2 hem benim hesabıma hemde ultrasona göre yani tutarlı zaten. doktorum da bende hemfikiriz yani 7 haftalık hamile olduğuma benim kafamı karıştıran sadece kağıtta gözüken doğum tarihi..18.08 yazıyor. galiba en iyisi bunu doktora sormak ...ilgilendiğin için teşşekkürler umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın:))
Bende sürekli yemekten şikayetçiyim. Doymamaktan ne yersem yiyeyim hala aç olmaktan. Az kaldı sende çok yemek neymiş öğrenirsin :)
kızlar bişey sorucam benim her sbh bulantım olurdu bu sabah hiç olmadı, yani birden kesildi. normal mi acaba yoksa dr.a mı gitsem, bgn 9+1 günlük. bu zamanlarda olur mu böle