Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bayanlar 7+2 günlük hamileyim...ama usg kağıdında doğum tarihi 18.08. olarak gösteriyor bu doğum tarihine göre 10 haftalık olması lazım... 7 haftalık hesaba göre doğum tarihi ise 04.09.. acaba diyorum ultrasonmu bozuk neden böyle olmuş olabilirki fikri olan?

canım sen 7+2 yi neye göre hesapladın? ben 8+3 diye hesaplamıştım ultrasonda da 8+3 olarak gözükmüştü geçen gittiğimde.Ben ilk bhcg tahlilimi 12.12.12 de yapmıştım. hatta çarşamba günüydü, tam o gün 1 aylık olarak hesapladım. çarşambadan çarşambaya hafta atlıyoruz teyzesi. seninde bu şekilde hesap yapman lazım bana bunu dr.um sölemişti.

bide şu var tabi her bebek 40 haftalık da doğmuyor. 36 dan itibaren gelişimine göre her an hazırlıklı olmak gerek diye biliyorum:) erkek kız o bile farklı, o yüzden doğum tarihi son aylarda netleşir diye düşünüyrorum, takma yani kafana şuan onun doğacağı tarihi bir tek Rabbim biliyor annesi:=)

selam kizlar..valla ben bugun hem kestirdim hem boyadim...icimde rahat,bebisimde bence...ben mutlu olucam ki o da olsun dimi :)

nihayet bebişimi gördüm, kalp sesini de duydum bugün :) 8 hafta 3 günlükmüş. çok güzel bi duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin...

nihayet bebişimi gördüm, kalp sesini de duydum bugün :) 8 hafta 3 günlükmüş. çok güzel bi duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin...

çok sevindim inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza da almayı nasip eder inşallah:) bi hamişimiz daha varmış ne güzel Allah daha çok versin isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Canım her gün yürüyüş yapıyorum. Otur otur nereye kadar. Mutlaka bebiklerimle başbaşa vakit geçirmek için özel saatlerimiz var :)

Bende sürekli yemekten şikayetçiyim. Doymamaktan ne yersem yiyeyim hala aç olmaktan. Az kaldı sende çok yemek neymiş öğrenirsin :)

Bebeğin hareketlerini hisseden var mı_? Ya herkez bana soruyo oynadımı hissettin mi diye de Merak ettim

Ben hissetmedim henüz canım. Zaten bağırsak hareketlerim fazla bu durumda hissedeceğim varsa da hissedemiyorum.

Canım sen adet dönemimden hesaplayacaksın. 3 hafta ciddi bir fark demek. Bazen doktorlar ultrason esnasında bebeğin tahmini doğum tarihini rastgele giriyor. Bu sebeple farklı gözükebiliyor. En iyisi en son adet tarihinin 1. gününü baz almak.

pampam34 7+2 hem benim hesabıma hemde ultrasona göre yani tutarlı zaten. doktorum da bende hemfikiriz yani 7 haftalık hamile olduğuma benim kafamı karıştıran sadece kağıtta gözüken doğum tarihi..18.08 yazıyor. galiba en iyisi bunu doktora sormak ...ilgilendiğin için teşşekkürler umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın:))

amin canım inşallah hepimize nasip etsin o duyguyu yaşamayı Allah..

Bende sürekli yemekten şikayetçiyim. Doymamaktan ne yersem yiyeyim hala aç olmaktan. Az kaldı sende çok yemek neymiş öğrenirsin :)

kızlar bişey sorucam benim her sbh bulantım olurdu bu sabah hiç olmadı, yani birden kesildi. normal mi acaba yoksa dr.a mı gitsem, bgn 9+1 günlük. bu zamanlarda olur mu böle

kızlar bişey sorucam benim her sbh bulantım olurdu bu sabah hiç olmadı, yani birden kesildi. normal mi acaba yoksa dr.a mı gitsem, bgn 9+1 günlük. bu zamanlarda olur mu böle

Benimde bazen çok şiddetli oluyo bi bakıyorum kesmiş 1..2 gü hiç olmuyo

gökçecim inşallah canım yemek özlemi çekiyorum şuan bugünde leblebiye başladım bakalım faydası olacak mı

günaydın kızlar walla ben nezaman aç kalsam midem bulanıyo taabi bide kötü kokulardan ve ağır yemek kokularından 1/2 gün bulanmadığı oluyo ama hep bir rahatsızlık var rahim büyüdükçe mi,de yukarı çıktığı için yemek borusunu zorluyomuş burun tıkanıklığıda çok yaşıyorum bu aralar birazda akıntım arttı hayırlısı kızlar ha gayret 1/2 hafta daha kendimize dikkat edip atlatalım şu dönemi :)) etraftaki kimseyi duymayın özellikle kayınvalideler :)))

Kızlar göbişleriniz ne durumda? Benim karnım epeyce çıktı.Gerçi doktorum söylemişti 2. Hamileliğim olduğu için karnımın daha erken çıkacağını ama yine de kocaman duruyor.Hamile olduğumu yeni öğrendiğimde karnım dümdüzdü nerdeyse,şimdi ise 4 aylık gibi :)

Hamile pantolonu için erken bence denedim çok bol kalıyor,normal pantolonlar da sıkmaya başladı otururken.Çıkıp birkaç tayt almam gerekecek galiba :)

Bir de tam bulantılar geçti derken 3 gündür yine yerlerdeyim.Yemek lafı bile duymak istemiyorum,bu yüzden de yemek yapamıyorum.3.5yaşında bir kızım olduğu için mecburiyetten giriyorum mutfağa,ayıla bayıla 2 çeşit anca yapıp atıyorum kendimi.
Hayırlısıyla bir bitse şu 1. Trimester.

Yazilanlari okuyorum da midesi bulanan arkadaslara ozenicegim hic aklima gelmezdi, hamileligimi ogrendigim gunden beri belirtileri baslar mi diye bekliyorum ama hic birsey hissetmiyorum ne mide bulantisi ne ne istahsizlik inanin boyle olmasi da kotu acaba bebegim yasiyor mu bi sorun mu var diye paronaya yapmaya basladim her hafta doktora gidesim geliyor:) Bir de en kotusu sigara kullaniyordum hamileligimi ogrenince biraktim sayilir ama ne bulantim ne kusmam olmadigi icin canim oyle cok istiyor ki kendimle savasiyorum resmen ama bazen nefsime yenik dusup iciyorum sonra da kendimden nefret ediyorum bebegime zarar verdigim icin sigara kullanipta birakan var mi kizlar varsa nasil basardiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…