ya benim boynum tutuldu çok ağrım var sıcak su torbasıyla duruyorum işyerinde bulantımda çok psikolojim bozuldu artık
ABİLEY 01 çok çok geçmiş olsun.Allahım şifalar versin.
Demetcim benim de birkaç gündür boynumun sağ tarafı tutulmuş.Ben yastıktan diye düşünmüştüm hep.Acaba buda mı gebelik şikayetlerinden biri mi?İnan başımı sağa sola çeviremiyorum.Sıcak su torbası da yapmadım.Ne biliyim sıcak olunca daha mı artar acaba dedim.Kendi kendine geçer mi diye düşündüm.Hatta doktora bile gitmeyi düşündüm.Annemde rüzgarda mı kaldın acaba diyor ama.Neyse sebep henüz bulamadım.Ama beterim
Dediğim gibi ben bir şey olur diye sıcak su torbası bile koymadım.Kas gevşetici falan bence sakın.Ha çok çok duramıyorsan önce doktora sor.Çok geçmiş olsun.canım yok ya hamilelikte değil bu benim geçen kış da olmuştu çok ağır atlattım pazar günü duş aldıktan sonra kaynanama geçtik yemek yemeye ama arabayla gidip geldik çok dışarda kalmadım yinede ondan olabilir diye düşünüyorum kas gevşetici krem zararı olur mu ki
canım çok geçmiş olsun benim kuzenimde hamile onuna hala akıntısı var doktor yatacaksın demişti yattı 3 ay ama şimdi iyi korkulacak bişey yok yani sende koru kendini Allahın izniyle bişey olmayacak korkma
ve ultrasyona göre 9 haftalık hamileyim dogum tarihi 19 agustos .adetime göre degil sence hangi normal.adetmi ultrasyon mu
canım yok ya hamilelikte değil bu benim geçen kış da olmuştu çok ağır atlattım pazar günü duş aldıktan sonra kaynanama geçtik yemek yemeye ama arabayla gidip geldik çok dışarda kalmadım yinede ondan olabilir diye düşünüyorum kas gevşetici krem zararı olur mu ki
arkadaşım bence kesinlikle kullanma, heleki kas gevşeticiyse sakın kullanma önce dr.una sor, çünkü sıcak banyo bile tehlikeli olabilirmiş bzim durumumuzda olanlara kasları gevşettiği için doğuma yakın sıcak banyo yaptırıyorlarmış rahat olsun diye, onu düşünerek zararlı olur diye düşünüyorum.
öncelikle çok geçmiş olsun abiley01, Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, geçtimi şimdi kanaman? bide kanaman olduğun ağrıyla mı farkettin yoksa tesadüfen mi gördün?
çok saol canım pazar akşamı oturuyoduk saat gece ondan sonra sıcak bişeyler gelmeye başladı kendimi lavaboya zor attım sonra sabaha kadar durmayan kanama agrı felan olmadı birden oldu pazartesi sabah hastaneye gittim ultrasyonda gördüm bebegimi saglıklıydı gelişimide çok iyi kalbide atıyodu bi tane iğne oldum geldim cumaya kadar dinlenip kontrole gidecem işlh yavrularımıza bişe olmaz .benki en ufak karnım agrısı korkuyodum kanı görünce aklım gitti sabah olmadı sanki allahım işlh bidaha yaşatmaz.şuan kesildi yatıyom dinleniyom bebegim için dua ediyom.intternet okudugum kadarıyla gebelerin%25 oluyomuş kanama çok hasta kanamayla saglıklı bebek dogurmuş işlh benim bebegimde yaşar
çok saol canım pazar akşamı oturuyoduk saat gece ondan sonra sıcak bişeyler gelmeye başladı kendimi lavaboya zor attım sonra sabaha kadar durmayan kanama agrı felan olmadı birden oldu pazartesi sabah hastaneye gittim ultrasyonda gördüm bebegimi saglıklıydı gelişimide çok iyi kalbide atıyodu bi tane iğne oldum geldim cumaya kadar dinlenip kontrole gidecem işlh yavrularımıza bişe olmaz .benki en ufak karnım agrısı korkuyodum kanı görünce aklım gitti sabah olmadı sanki allahım işlh bidaha yaşatmaz.şuan kesildi yatıyom dinleniyom bebegim için dua ediyom.intternet okudugum kadarıyla gebelerin%25 oluyomuş kanama çok hasta kanamayla saglıklı bebek dogurmuş işlh benim bebegimde yaşar
merhaba kızlar
ikili testini yaptıran var mı
Aaaaaa valla ilk defa duydum. Atariz canim ya yeter ki gaz sorunu olmasin :) İyi fikir...
aynı durumdayız doktorum hap verdi ama günde 1 tane oda 1 2 saat idare ediyor tam kesmiyor hatta azaltıyor sadece sonra yine aynı hamile olmasam hayattan soğurdum ya ama bebik için çekiyoruz mecburen allah başka sıkıntı vermesin bana birde bu aralar sanki fenalık basıyormuş gibi oluyor ara sıra
Gökçececim dün gece kanamam oldu sabah doktora gettim igne yaptılar düşük tehlikesi var.yatak istirahatı verdi kalkma yat dedi. Bebegin kalp atışını duyduk .gelişimi iyi ama korkuyom
kizlar size birsey sormak istiyorum benim tahmini dogum tarihim 8 agustis sizce 1 haziran gibi ayvaliga annemlerin yanina gidebilir miyim? 2/3 haftada kalmak istiyorum
Arkadaslar size tavsiyem herkesten duydugunuz herseyi uygulamaya kalkmayin sakin. Yenidogan bebek icin ilk 6 ay sadece anne sutu verilir. Anne sutu yoksa ancak mama baslanir. Ek gidalara bile 6.aydan once baslanmaz. Erken ek gidaya baslamak ileride allerji riski ve bagisiklik sistemi problemlerine neden oluyor cunku. Yenidogan bebegin organlari yetiskin bir bireyinkiler gibi gelismemistir ayrica. Siz de gazi olmasin derken gelismeyen organlarina yuklenmeyin cocugunuzun. Sonra basiniza baska isler acmayin.deneyen birinden öğrendim sakın verme diyor. denemiş ve bebek mosmor kusmuş. rahatsız etmiş.nar çünkü çok kuvvetli bir meyve hatta kalp hastalarına yasaklanır.
Merhaba kızlar. Bende rabbimin izniyle. Ağustos annelerinden olucam gibi.. benm mide bulantilarim. 1haftadır fazlalasti.. dün 3defa istifra ettim ve sonuncusunda boğazım o kadar tahriş olduki yutkunamiyorum.. benim midemde birşey kalmadiginda istfra ediyorum.o nedenle kilo falan vermedim.. bugünde soğuk algınlığı başladı bende burnum akıyor ayiptr solemesi.. Cok şükür midem bulandı ama atmadım. Ama midem bulaninca Cok korkuyorum.boğazım mafoldu... Ve midemde bişey olmadigi için Cok zorlanıyorum.. bebisim rabbime emanet...[
Canımm hoş geldin aramızaaa, Hayırlı olsun bebişin. Bulantıların geçmesine az kaldı biraz daha katlanacaksın anlaşılan. Topik listemize ekledik seni de. Gelişmelerinden haberdar et bizi mutlaka. Bu arada kendine dikkat et sıcakta durmaya özen göster gribin ilerlemesin.
saol. canm hoşbulduk.. teşk eederim.. bu bir kaç gündür iyiyim . bugünü saymassak... cinsiyetleri öğrenenler varmı ben çok merak ediyorum. 12.haftada randevum var. tahmin yürütür diyorum drum ama sölemeyebilirde..... kızlar gerekmedikçe çok sosyal olmayın bu aralar size tavsiyem . bu grip çok kötü.. yine çok şükür başkalarına iyi geçirdim diyorum.. rabbim bebişlerimizi korusun..