Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ya benim boynum tutuldu çok ağrım var sıcak su torbasıyla duruyorum işyerinde bulantımda çok psikolojim bozuldu artık

ABİLEY 01 çok çok geçmiş olsun.Allahım şifalar versin.
Demetcim benim de birkaç gündür boynumun sağ tarafı tutulmuş.Ben yastıktan diye düşünmüştüm hep.Acaba buda mı gebelik şikayetlerinden biri mi?İnan başımı sağa sola çeviremiyorum.Sıcak su torbası da yapmadım.Ne biliyim sıcak olunca daha mı artar acaba dedim.Kendi kendine geçer mi diye düşündüm.Hatta doktora bile gitmeyi düşündüm.Annemde rüzgarda mı kaldın acaba diyor ama.Neyse sebep henüz bulamadım.Ama beterim

canım yok ya hamilelikte değil bu benim geçen kış da olmuştu çok ağır atlattım pazar günü duş aldıktan sonra kaynanama geçtik yemek yemeye ama arabayla gidip geldik çok dışarda kalmadım yinede ondan olabilir diye düşünüyorum kas gevşetici krem zararı olur mu ki

Dediğim gibi ben bir şey olur diye sıcak su torbası bile koymadım.Kas gevşetici falan bence sakın.Ha çok çok duramıyorsan önce doktora sor.Çok geçmiş olsun.

kizlar size birsey sormak istiyorum benim tahmini dogum tarihim 8 agustis sizce 1 haziran gibi ayvaliga annemlerin yanina gidebilir miyim? 2/3 haftada kalmak istiyorum

canım çok geçmiş olsun benim kuzenimde hamile onuna hala akıntısı var doktor yatacaksın demişti yattı 3 ay ama şimdi iyi korkulacak bişey yok yani sende koru kendini Allahın izniyle bişey olmayacak korkma

çok saol arkadaşım bende sürekli yatıyom işlh rabbim bebegimi bana bagışlar cuma günü kontrol var.şuan iyiyim kesildi

ve ultrasyona göre 9 haftalık hamileyim dogum tarihi 19 agustos .adetime göre degil sence hangi normal.adetmi ultrasyon mu

öncelikle çok geçmiş olsun abiley01, Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, geçtimi şimdi kanaman? bide kanaman olduğun ağrıyla mı farkettin yoksa tesadüfen mi gördün?

arkadaşım bence kesinlikle kullanma, heleki kas gevşeticiyse sakın kullanma önce dr.una sor, çünkü sıcak banyo bile tehlikeli olabilirmiş bzim durumumuzda olanlara kasları gevşettiği için doğuma yakın sıcak banyo yaptırıyorlarmış rahat olsun diye, onu düşünerek zararlı olur diye düşünüyorum.

evet doğru söylüyosun idare edicez artık kalıcı değil ya sonuçta ne yapalım annelik metanet gerektiriyo böyle böyle öğrenicez metanetli olmayı

çok saol canım pazar akşamı oturuyoduk saat gece ondan sonra sıcak bişeyler gelmeye başladı kendimi lavaboya zor attım sonra sabaha kadar durmayan kanama agrı felan olmadı birden oldu pazartesi sabah hastaneye gittim ultrasyonda gördüm bebegimi saglıklıydı gelişimide çok iyi kalbide atıyodu bi tane iğne oldum geldim cumaya kadar dinlenip kontrole gidecem işlh yavrularımıza bişe olmaz .benki en ufak karnım agrısı korkuyodum kanı görünce aklım gitti sabah olmadı sanki allahım işlh bidaha yaşatmaz.şuan kesildi yatıyom dinleniyom bebegim için dua ediyom.intternet okudugum kadarıyla gebelerin%25 oluyomuş kanama çok hasta kanamayla saglıklı bebek dogurmuş işlh benim bebegimde yaşar

sorma, bana da dr kan sulandırıcı iğneyi bıra dedi 8+3 de gitmiştim. 3 hafta sonra gel 2li teste dedi. daha 4 gün oldu düşün yani, 4 gündür o bebek sanki iğneyle yaşıyomuş da bıraktığım için kalbi duracakmış gibi saçma sapan şeyler gelio aklıma. normalde hapşırırken falan ağrıyodu karnımdaki kaslar, bgn ağrımadı onu taktım kafama:) bilmiyorum nası geçicek günler:) rabbim sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin de, varsın çekelim gani gani razıyız..

buarada benim görümcemin de kanaması olmuş seninki gibi, oda uzanmış bi süre kalkmamış lavabo dışında, şimdi topak bir kızı var:) buarada ne kadarlık senin bebişin

merhaba kızlar
ikili testini yaptıran var mı

Beni 3 hafta sonrası için çağırdı.Yani 12 haftalık olacak o zaman.Nasıl yapılacak ne olacak çok merak ediyorum.Ultrasonda yaklaşık 20 dakika bakıyormuş.Akabinde aynı gün kan veriyormuşsun.Ben böyle okudum nette.

bende cts gittim 3 hafta sonra gel dedi ikili test için, ultrasonda ense kalınlığını ölçücez dedi. ama kanda alırlarmı bilmiorm..

Aaaaaa valla ilk defa duydum. Atariz canim ya yeter ki gaz sorunu olmasin :) İyi fikir...

deneyen birinden öğrendim sakın verme diyor. denemiş ve bebek mosmor kusmuş. rahatsız etmiş.nar çünkü çok kuvvetli bir meyve hatta kalp hastalarına yasaklanır.

benim mide bulantım olmadı çok şükür ama şişkinliğim var. 2 kilo aldım ama sanki 4-5 kilo almış gibiyim. karnımda çıkmaya başladı. hatta ikiz mi acaba diye şüphelendim ama değil. sizin de başladı göbeğiniz çıkmaya yoksa ben de mi sorun var?

Gökçececim dün gece kanamam oldu sabah doktora gettim igne yaptılar düşük tehlikesi var.yatak istirahatı verdi kalkma yat dedi. Bebegin kalp atışını duyduk .gelişimi iyi ama korkuyom

geçmiş olsun canım. içini ferah tut dua et hep. çok da dikkatli ol. Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.

kizlar size birsey sormak istiyorum benim tahmini dogum tarihim 8 agustis sizce 1 haziran gibi ayvaliga annemlerin yanina gidebilir miyim? 2/3 haftada kalmak istiyorum

selam canım
benim de 4 ağustos gibi görünüyo. bence hiç kendini bişeyden sakınma. doğuma kadar kendine zarar vermeyecek şekilde istediğin gibi hareket et. yüzme de çok iyiymiş hamilelikte. benim denize gitme durumum yok ben de havuza filan ya da termale gitmeyi düşünüyorum

deneyen birinden öğrendim sakın verme diyor. denemiş ve bebek mosmor kusmuş. rahatsız etmiş.nar çünkü çok kuvvetli bir meyve hatta kalp hastalarına yasaklanır.
Arkadaslar size tavsiyem herkesten duydugunuz herseyi uygulamaya kalkmayin sakin. Yenidogan bebek icin ilk 6 ay sadece anne sutu verilir. Anne sutu yoksa ancak mama baslanir. Ek gidalara bile 6.aydan once baslanmaz. Erken ek gidaya baslamak ileride allerji riski ve bagisiklik sistemi problemlerine neden oluyor cunku. Yenidogan bebegin organlari yetiskin bir bireyinkiler gibi gelismemistir ayrica. Siz de gazi olmasin derken gelismeyen organlarina yuklenmeyin cocugunuzun. Sonra basiniza baska isler acmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…