Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Yazilanlari okuyorum da midesi bulanan arkadaslara ozenicegim hic aklima gelmezdi, hamileligimi ogrendigim gunden beri belirtileri baslar mi diye bekliyorum ama hic birsey hissetmiyorum ne mide bulantisi ne ne istahsizlik inanin boyle olmasi da kotu acaba bebegim yasiyor mu bi sorun mu var diye paronaya yapmaya basladim her hafta doktora gidesim geliyor:) Bir de en kotusu sigara kullaniyordum hamileligimi ogrenince biraktim sayilir ama ne bulantim ne kusmam olmadigi icin canim oyle cok istiyor ki kendimle savasiyorum resmen ama bazen nefsime yenik dusup iciyorum sonra da kendimden nefret ediyorum bebegime zarar verdigim icin:KK43: sigara kullanipta birakan var mi kizlar varsa nasil basardiniz

cnm bende öyle bulantı çekmedim pek.. aynen dediğin gibi o belirtiler olmasa bebl yaşamıyormuş gibi korkuyor insan hele bide muayneler 3 haftada bir olunca hiç çekilmiyor. buarada bende sigara içiyordum hemde günde nerdeyse 1 paket ama bıraktım. herşey irade de bitiyor canım. 45 günü atlatmak önemli olan sonrasında unutuyorsun. kilo almaktan da korkma ben hiç kilo almadım. 42 idim gene 42 kaldım. heleki bebek bekliyorsan hiç içmemelisin, o minicik şeye nasıl kıyarsın annesi:KK43: inşallah bu bebeğin vesile olur da hem sigarayı bırakırsın hemde sağlığına ve bebeğine kavuşursun.

kızlar bişey sorucam benim her sbh bulantım olurdu bu sabah hiç olmadı, yani birden kesildi. normal mi acaba yoksa dr.a mı gitsem, bgn 9+1 günlük. bu zamanlarda olur mu böle:KK43:

Endişelenmeee, olur öyle zamanla.. Bazen bir gün boyunca hiç bulantın olmaz ertesi gün acısı çıkar ama :) Benim 8. haftada bulantılarım kesildi. Bazen çok az oluyor bazen hiç olmuyor. Belki seninki de azalıyordur. Ne güzel :)

gökçecim inşallah canım yemek özlemi çekiyorum şuan bugünde leblebiye başladım bakalım faydası olacak mı

Canım yaaa faydası olur inş. sana. bana pek faydası olmamıştı. Çünkü o tarz şeyleri fazla günlük hayatta da sevmiyordum ben. Sade galeta dene olmazsa :)

günaydın kızlar walla ben nezaman aç kalsam midem bulanıyo taabi bide kötü kokulardan ve ağır yemek kokularından 1/2 gün bulanmadığı oluyo ama hep bir rahatsızlık var rahim büyüdükçe mi,de yukarı çıktığı için yemek borusunu zorluyomuş burun tıkanıklığıda çok yaşıyorum bu aralar birazda akıntım arttı hayırlısı kızlar ha gayret 1/2 hafta daha kendimize dikkat edip atlatalım şu dönemi :)) etraftaki kimseyi duymayın özellikle kayınvalideler :)))

Kesinlikle açlık konusunda katılıyorum sana. Benim şu an pörtlemiş bir midem var. Alttan baskıyı aldığı için üstten dışarı attı kendini. Eğer tıka basa yersem hazımsızlık çekiyorum ağzıma geri geliyor. Az yiyorum bu seferde sindirimi hemen yaptığı için sürekli acıkıyorum.. Ortası yok. :) Kayınvalide konusuna gelince, hayatımda ilk defa soğuk su içersem karnıma kramp girebileceğini öğrendim sayesinde. :) Fırçayı yiyince sustu neyse ki...

Canım yaaa faydası olur inş. sana. bana pek faydası olmamıştı. Çünkü o tarz şeyleri fazla günlük hayatta da sevmiyordum ben. Sade galeta dene olmazsa :)

onuda denerim tabi bu arada akşama doğumgünü partimiz var yeğenimizin nasıl dayanıcam bilemiyorum :KK43: bulantılar beni delirtiyo

Kızlar göbişleriniz ne durumda? Benim karnım epeyce çıktı.Gerçi doktorum söylemişti 2. Hamileliğim olduğu için karnımın daha erken çıkacağını ama yine de kocaman duruyor.Hamile olduğumu yeni öğrendiğimde karnım dümdüzdü nerdeyse,şimdi ise 4 aylık gibi :)

Hamile pantolonu için erken bence denedim çok bol kalıyor,normal pantolonlar da sıkmaya başladı otururken.Çıkıp birkaç tayt almam gerekecek galiba :)

Bir de tam bulantılar geçti derken 3 gündür yine yerlerdeyim.Yemek lafı bile duymak istemiyorum,bu yüzden de yemek yapamıyorum.3.5yaşında bir kızım olduğu için mecburiyetten giriyorum mutfağa,ayıla bayıla 2 çeşit anca yapıp atıyorum kendimi.
Hayırlısıyla bir bitse şu 1. Trimester.

Bana bakan biri artık hamile olduğumu anlıyor :) Karnım büyüdü :) ben genellikle tayt ve elbise kullanıyorum. Geçen yeni aldığım bir tayt da dar geldi. hatta çok rahatsız etti beni. Tuzlu şeyler ye. Bak ben cacık yerdim hiç bir şey yiyemediğim zaman. Hem soğuk hem kokmuyordu. Dene bence. Bir de cacık yedikten sonra şişkinlik hissedeceksin. O arada yemek ye.

hamile iken ilşkiye giriliyormu yanı sakıncalımı

Benim tüp bebek olduğu için ilk 3 ay yasaktı canım. Ama 3 ayı doldursam da müsaade edeceğini sanmıyorum. Açıkçası tüp bebek yapan arkadaşlarım beni daha iyi anlayacaktır ilişkiye girmek istemiyorum. Şu an kullandığım vaginal jeli yaparken bile canım yanıyor. İlişkiyi düşünemiyorum bile. Hem bebiklerime bir şey olursa ilişki yüzünden affetmem kendimi.. Riske atamayacağım yani..

Yazilanlari okuyorum da midesi bulanan arkadaslara ozenicegim hic aklima gelmezdi, hamileligimi ogrendigim gunden beri belirtileri baslar mi diye bekliyorum ama hic birsey hissetmiyorum ne mide bulantisi ne ne istahsizlik inanin boyle olmasi da kotu acaba bebegim yasiyor mu bi sorun mu var diye paronaya yapmaya basladim her hafta doktora gidesim geliyor:) Bir de en kotusu sigara kullaniyordum hamileligimi ogrenince biraktim sayilir ama ne bulantim ne kusmam olmadigi icin canim oyle cok istiyor ki kendimle savasiyorum resmen ama bazen nefsime yenik dusup iciyorum sonra da kendimden nefret ediyorum bebegime zarar verdigim icin:KK43: sigara kullanipta birakan var mi kizlar varsa nasil basardiniz

15 yıllık sigara içicisiydim. Transferden iki gün öncesine kadar. 15 Kasım da sigarayı bıraktım. Bugün bile aklıma gelmiyor, yanımda içmeye kalkanı da kovuyorum yanımdan. Herşey sende bitiyor canım. Bebeğin gelişim aşaması başladı. Onun sana tutunduğu andan itibaren beyin gelişimi bile başladı. Bu gelişim döneminde onu bu gereksiz keyfin yüzünden zehirleme bence. Bunu yapan arkadaşlarımda oldu. Sadece zayıfsınız dedim onlara. Ben zor çocuk sahibi olanlardanım. Şu an bu yaşadığım güzelliğin kıymetini anlatamam sana. Ne içki, ne sigara, ne başka bir şey. Onları asla bebeklerime tercih etmem.

Kızlarrrr olağanüstü derecede jelibon yiyorum :) Canım çok nadir tatlı istiyor ama jelibon yemeden de duramıyorum :)

15 yıllık sigara içicisiydim. Transferden iki gün öncesine kadar. 15 Kasım da sigarayı bıraktım. Bugün bile aklıma gelmiyor, yanımda içmeye kalkanı da kovuyorum yanımdan. Herşey sende bitiyor canım. Bebeğin gelişim aşaması başladı. Onun sana tutunduğu andan itibaren beyin gelişimi bile başladı. Bu gelişim döneminde onu bu gereksiz keyfin yüzünden zehirleme bence. Bunu yapan arkadaşlarımda oldu. Sadece zayıfsınız dedim onlara. Ben zor çocuk sahibi olanlardanım. Şu an bu yaşadığım güzelliğin kıymetini anlatamam sana. Ne içki, ne sigara, ne başka bir şey. Onları asla bebeklerime tercih etmem.

cnm bende öyle bulantı çekmedim pek.. aynen dediğin gibi o belirtiler olmasa bebl yaşamıyormuş gibi korkuyor insan hele bide muayneler 3 haftada bir olunca hiç çekilmiyor. buarada bende sigara içiyordum hemde günde nerdeyse 1 paket ama bıraktım. herşey irade de bitiyor canım. 45 günü atlatmak önemli olan sonrasında unutuyorsun. kilo almaktan da korkma ben hiç kilo almadım. 42 idim gene 42 kaldım. heleki bebek bekliyorsan hiç içmemelisin, o minicik şeye nasıl kıyarsın annesi:KK43: inşallah bu bebeğin vesile olur da hem sigarayı bırakırsın hemde sağlığına ve bebeğine kavuşursun.

saolun kizlar sigara icen birilerinden bunlari duymak insani motive ediyor sizler basardiysaniz bende basaricagim ins bu kadar zayif karakterli olmamaliyim bugunden itibaren icmiyorumm insallah hersey bebeklerimiz icin :)

saolun kizlar sigara icen birilerinden bunlari duymak insani motive ediyor sizler basardiysaniz bende basaricagim ins bu kadar zayif karakterli olmamaliyim bugunden itibaren icmiyorumm insallah hersey bebeklerimiz icin :)

Umarım içmezsin canım.. Sana şimdiden başarılar diliyorum :)

bir anneye de bu yakışır:) şimdiden tebrik ederim...

Benim tüp bebek olduğu için ilk 3 ay yasaktı canım. Ama 3 ayı doldursam da müsaade edeceğini sanmıyorum. Açıkçası tüp bebek yapan arkadaşlarım beni daha iyi anlayacaktır ilişkiye girmek istemiyorum. Şu an kullandığım vaginal jeli yaparken bile canım yanıyor. İlişkiyi düşünemiyorum bile. Hem bebiklerime bir şey olursa ilişki yüzünden affetmem kendimi.. Riske atamayacağım yani..

canım bana serbest dedi dr. ama ben bunu eşime sölemedim tabiki çünküüüüüü ben çok pinpirikli bir anneyim ve bebişime bir şey olur diye korkuyorum. benim de tüp bebek olmuştu. o da korkularımı daha çok arttırıyor tabi..

canım bana serbest dedi dr. ama ben bunu eşime sölemedim tabiki çünküüüüüü ben çok pinpirikli bir anneyim ve bebişime bir şey olur diye korkuyorum. benim de tüp bebek olmuştu. o da korkularımı daha çok arttırıyor tabi..

Benim başımdan bir de kanama geçti. bana o korku yetti diyebilirim. Hala geceleri ağlayarak uyanıyorum. İlişkiye 1 sene ara vermek öldürmez sanırım :)

MERHABA KIZLAR BENDE BUGUN DOKTORA KONTROLE GITTIM 2 GUNDUR KULAGIM AGRIYORDU INŞALLAH AKLIMA GELEN BASIMA GELMEZ DEDIM VE FELAKET ÖTESI BIR SONUC CIKTI KULAK KÖKÜNE KADAR İLTAHAP İÇİNDE DEDI DOLMUŞ FENA DEDI .AGIZDAN İLAÇ VEREMEM AMA HAMLELIKTE KULLANILAN NOVASEF 1G İĞNEDEN SABAH AKŞAM TOPLAM 6 ADET VERDİ GÖZLERİM FAL TAŞI GİBİ AÇILDI SOLUGU 3 TANE kadin DOGUMCUDA ALDIM ÜÇÜDE İĞNELERİ OLABILIRSIN SIKINTI YOK DEDI AMA BENIM ICIM HIC RAHAT DEGIL DAHA 9.HAFTADAYIM BILDIGIM KADARIYLA 14.HAFTAYA KADAR BISEY KULLANMAYIN DIYORDU doktorlar.ALLAHIM SEN KORU BEBEGİMİ.BUGUN ULTRASONDA GORDUK MAŞALLAH KALBIDE GUZEL GUZEL ATIYORDU AZ BISEY SESINI DINLETTI IYI DEDI.PROGESTAN KULLANIYORDUM 3.KUTUDAYDIM KUTU BITSIN BIRAKABILIRSIN ARTIK DEDI AMA YARIN SON OLARAK 3.DOZ OLAN DUSUK İĞNESINIDE YAPTIRMAYI UNUTMA DEDI PRULUTON VERMIŞTI.CORASPİRİNE DEVAM DEDI.FOLİK ASIT ALIYORDUM ONADA 9 AY DEVAM DEDI.BIRDE EK OLARAK BUGUN APİKOBAL VITAMIN VERDI YA BU VITAMINI ICERSIN YADA DEDI SIMDI HEMEN SERUMU TAKMAK ZORUNDAYIM DEDI CUNKU IDRAR TAHLILIMDEN YETERSIZ BESLENDIGIM CIKMIS SIVI KAYBIN VAR DEDI EVET DOGRU DEDI YIYEMIYORUM KOKUYA GELEMIYORUM KUSMUYORUM AMA SABAHTAN ÖĞLENE ÖĞÜRÜYORUM ÖĞLEDEN SONRADA BULANTILARA DEVAM AMA YIYEMIYORUM.2 KILO VERMISIM ZATEN KILZAR ARANIZDA BENIM GIBI ANTIBİYOTIK KULLANMAYA MECBUR KALAN OLDUMU ICIM HIC RAHAT DEGIL ŞU NOVASEF IGNEDEN DOLAYI

slm arkadaşlar.1 haftadır bilgisayarım bozuktu o yüzden giremedim.yazılanları okudum maşallah bayağı aktif haldeyiz.ben bugün itibariyle 8+3 günlük oldum.mide bulantım var ama 2 gündür kusmuyorum çok şükür amaçok afedersiniz günde 3 defa tuvalette öğürme istiyacı duyuyorum.midemi rahatlatıyor.bende herzaman tabağımı bitirmeden kalkıyorum.canım sürekli tatlı istiyor.oğlumun çikolatalarından bi ısırık alyorum ama mahvoluyorum.size birşey soracağım.bende 3 gündür acayip tükürük salgısı var,yutamıyorum.ağzımdan salya akıyo resmen aranızda benim gibi olan varmı.napsam geçer acaba...

slm arkadaşlar.1 haftadır bilgisayarım bozuktu o yüzden giremedim.yazılanları okudum maşallah bayağı aktif haldeyiz.ben bugün itibariyle 8+3 günlük oldum.mide bulantım var ama 2 gündür kusmuyorum çok şükür amaçok afedersiniz günde 3 defa tuvalette öğürme istiyacı duyuyorum.midemi rahatlatıyor.bende herzaman tabağımı bitirmeden kalkıyorum.canım sürekli tatlı istiyor.oğlumun çikolatalarından bi ısırık alyorum ama mahvoluyorum.size birşey soracağım.bende 3 gündür acayip tükürük salgısı var,yutamıyorum.ağzımdan salya akıyo resmen aranızda benim gibi olan varmı.napsam geçer acaba...

Hamileliğin ilk aylarında tükürük çoğalması yaşayabilirsin canım bu çok normal. Ama çok sürmez geçer.

X