- 20 Aralık 2011
- 623
- 1
Yazilanlari okuyorum da midesi bulanan arkadaslara ozenicegim hic aklima gelmezdi, hamileligimi ogrendigim gunden beri belirtileri baslar mi diye bekliyorum ama hic birsey hissetmiyorum ne mide bulantisi ne ne istahsizlik inanin boyle olmasi da kotu acaba bebegim yasiyor mu bi sorun mu var diye paronaya yapmaya basladim her hafta doktora gidesim geliyor:) Bir de en kotusu sigara kullaniyordum hamileligimi ogrenince biraktim sayilir ama ne bulantim ne kusmam olmadigi icin canim oyle cok istiyor ki kendimle savasiyorum resmen ama bazen nefsime yenik dusup iciyorum sonra da kendimden nefret ediyorum bebegime zarar verdigim icin sigara kullanipta birakan var mi kizlar varsa nasil basardiniz
cnm bende öyle bulantı çekmedim pek.. aynen dediğin gibi o belirtiler olmasa bebl yaşamıyormuş gibi korkuyor insan hele bide muayneler 3 haftada bir olunca hiç çekilmiyor. buarada bende sigara içiyordum hemde günde nerdeyse 1 paket ama bıraktım. herşey irade de bitiyor canım. 45 günü atlatmak önemli olan sonrasında unutuyorsun. kilo almaktan da korkma ben hiç kilo almadım. 42 idim gene 42 kaldım. heleki bebek bekliyorsan hiç içmemelisin, o minicik şeye nasıl kıyarsın annesi inşallah bu bebeğin vesile olur da hem sigarayı bırakırsın hemde sağlığına ve bebeğine kavuşursun.