- 18 Aralık 2012
- 1.457
- 4
ohhh iyi demiş. Aferin eşine :) Ama bu kavgalar sürekli hale gelmesin tabi.
kızlar dert hiç bitmeyecek mi yaaa ve üst kattaki komşumuz çok ama çok anlayışsız çocuğuna üzerinde zıplanan top almış çocuk sabah akşam tepemizde tepiniyor ne gece belli ne gündüz oturamıyoruz uyuyamıyruz sabah 5te başlıyor gece yatana kadar. bayana kaç kere söylememe rağmen hiç umursamadı sizinde çocuk olunca görürsünüz yapacak birşey bulamıyorum dedi hep devam edildi gürültüye ama öyle böyle değil ev titriyor resmen her zıplandında. bir sened,r anlayışla karşılıyorum çocuktur kadın ne yapsın diyorum ama artık salşak yerine koyulmaya başladık.biraz önce eşim dayanamadı gitme dememe rağmen gideceğim söylemeye diye tutturdu erkek halinle kadına söyleme eşine söyle bari dedim kızgınlıkla çekti gitti kadına iyi akşamlar aşağıda oturamıyoruz çocuk çok ses yapıyor biraz daha sessiz olsanız olur mu dedi. kadın nasıl bağırmaya başladı apartmanın içinde ne yapalım hayret birşey çocuk bu gürütüde yapar falan diye bağırıyor bende aşağıda ayağıma terlik arıyorum sizde yukarıya vurmayın biz ses yapıyoruz diye dedi.benim çocuğum istediği gibi koşar dedi. eşiminde cinler tepesine çıktı sizin çocuğunuz koşacak eğlenecek diye biz aşağıda rahatsız olamayız dedi sonr kadının eşi çıktı dışarıya kadın hala ben evimde hürüm istediğim gibi tepinirim dedi sonra ben çıktım yukarıya kadının kocasıyla biz ortamı sakinleştirmeye çalışıyoruz benim kocamla kadın ağız kavgası ediyor. kadın eşime bana ne sizin rahatsızlığınızdan hem siz geleceğinize eşiniz gelsin o söylesin diyor benden için. bu kadın sürekli sofrada yediği tüm örtünün pisliğini her gün balkondan silkeliyor tabi olanca şey bizim evin balkonunda. ben hamile olduğumdan eşm temizliyor haftada bir eşimde siz ne görgüsüzsünüz kibarca çocuğunuzu topla zıplatmayın diyoruz balkondan örtü çırpmayın diyoruz bağırıyorsunzu falan diye kadına bir sürü laf söyledi. eşim benim eşim sizin gürültünüzü çekmek zorunda mı diyor offf Allahım titriyorum hala en sonunda kadının kcoası karısını ben eşimi aldım olayı el sıkmaya bağladık da geldik eve. şimdi yarın lojmanda alır başını deikodu yürür zaten ben kimseye gidip gelmiyorum çalışıyordum bir seneye kadar o yüzden çok tanımıyordum merdivende gördüğüm kadarıyla biliyorum herkesi o yüzden herkes benden için kimseyle muhatap olmuyor havalı diye laf çıakrmıştı. şimdide eşini rütbesine güvenip komşusunun evine azarlamaya gönderen kadın durumuna düştüm. kızlar ben git demedim ki engel olmaya kalktım eşim bana kızdı offf yaa.
lojmanda oturmayın..biz 2 yıl oturduk,bir daha da oturmayı düşünmüyoruz.
sivilde komşuluk ilişkileri de evler de çok daha iyi.
zaten saat 5 e kadar eşler ast-üst çekişmesi yaşıyor,bari o saatten sonra hür olsunlar.
Kızlar burun kanaması oldu sabah neden oluyo bu_?
Hamilelikte damarlarda dolaşan kan miktarı artarmış ve bu artış ince damarlardan geçerken damara basınç yapıp kanamaya neden olabilirmiş Çok normal bir durum hamileliğin belirtilerinden sadece biri
kızlar yarın bimde 3 lü mama önlüğü 9.90 haberiniz olsun birde 2 li biberon set var 9.90 ama onun plastiğine güvenemedim yinede söyliyim isteyenlere ben sadece önlük alacağım
Önlükten bende alırım sitesine girdim ama yok biberonlar var sadece
ben gazete reklamında gördüm canım bak bakalım sende
Kızlar bişey sorcam benimde geceleri bacak kasılmalarım oluyor normal mi? Doktoru da aramadım ama netten baktım normal. Sizdede olan varmı?
Hamilelikte damarlarda dolaşan kan miktarı artarmış ve bu artış ince damarlardan geçerken damara basınç yapıp kanamaya neden olabilirmiş Çok normal bir durum hamileliğin belirtilerinden sadece biri
kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz battaniyemin motifleri bitti nerdeyse kursa gittim bugün biraz oyalandım kafam dağıldı sizleri özledim bugün .bebişime dayanamadım internetten
3 battaniye fermuarlı,
3 havlu,
birde şu polarlı fermuarlı şekilli kundaklar varya ondan aldım
yan yatırma yastığı
12li ağız mendili
6lı sırt havlusu
,boğulmayı önleyici yastık,
5 tane alt pijama,
3 uzun 3 kısa ve 3 atlet şeklinde çıtçıtlı bady
1 tane 10lu hastahane çıkışımızıda aldık şükür ayyy ne varsa aldım dayanamadım beeeen
daha öncede 4 tulum iki tane 5li zıbın takımı almıştım. yelek, çorap, külot,dışında 0-3 ay kıyafet ekssiğimiz kalmadı gibi geliyor. bundan sonra bebek çantası, biberon, ısıtıcı küvet vs alacağım. beşikle arabayı aileler alacak.3-6 ayıda artık gittimiz yerde batıdan alırız benden şimdilik bu kadar
kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz battaniyemin motifleri bitti nerdeyse kursa gittim bugün biraz oyalandım kafam dağıldı sizleri özledim bugün .bebişime dayanamadım internetten
3 battaniye fermuarlı,
3 havlu,
birde şu polarlı fermuarlı şekilli kundaklar varya ondan aldım
yan yatırma yastığı
12li ağız mendili
6lı sırt havlusu
,boğulmayı önleyici yastık,
5 tane alt pijama,
3 uzun 3 kısa ve 3 atlet şeklinde çıtçıtlı bady
1 tane 10lu hastahane çıkışımızıda aldık şükür ayyy ne varsa aldım dayanamadım beeeen
daha öncede 4 tulum iki tane 5li zıbın takımı almıştım. yelek, çorap, külot,dışında 0-3 ay kıyafet ekssiğimiz kalmadı gibi geliyor. bundan sonra bebek çantası, biberon, ısıtıcı küvet vs alacağım. beşikle arabayı aileler alacak.3-6 ayıda artık gittimiz yerde batıdan alırız benden şimdilik bu kadar