Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ohhh iyi demiş. Aferin eşine :) Ama bu kavgalar sürekli hale gelmesin tabi.

Allah göstermesin bir daha bacaklarımın titremesi bile yeni geçti kadının saçam sapan bağırıp çağırması aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor hala eşime kızmıştım niye muhatap oldun diye ama iyiki kızmış kadına diyorum şimdi çok sinir kadın yaaa

ben de buna benzer şeyleri bikaç yıl önce yaşamıştım. yazdıklarını okuyunca bi an kendim yazmış gibi hissettim. asker eşi olmak çok zor. çünkü biriyle tartışsanız bile siz olarak değil, şu rütbeden şu kişinin eşi olarak tartışırsınız. eşlerimizin işi zaten yeterince zor, bi de şu komşuluk ilişkileri, ast-üst ilişkileri yok mu beni de deli ediyor. damarıma bastın :) evlendiğimiz ilk zamanlar lojmana taşındığımızda komşu!!mun bana söylediği ilk şey çöp alma gün ve saatleri, balkon yıkama günleriydi. sonra da iyi günler bile demeden gitmişti.
evimiz lojmanda oldu mu malesef komşumuzu seçme şansımız olmuyor. lojmanlar her zaman dedikodu merkezidir. her gün çalışmayan bayanlar toplanır dedikodu yapılır, çalışan bayanlar çekiştirilir vs. yani ben en azından şimdiye kadar böyle gördüm. böyle olmayan yerler de vardır umarım. ister eşinin rütbesi desinler ister havalı desinler hiç kafana takma. sana hayrı olmayan insanların kötülüğü de dokunamaz. böyle düşünürek biraz rahatlayabilirsin belki. malesef senin komşun gibi saygısız, terbiyesiz insanlar çok fazla. özellikle de askeriyenin içinde. kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama zamanla insan onlarla başetmeyi, takmamayı öğreniyor. eşin sana destek oluyor, olmaya çalışıyor bak ne güzel.
her zaman velilere de söylemişimdir, eğitim okulda değil ailede başlar.

lojmanda oturmayın..biz 2 yıl oturduk,bir daha da oturmayı düşünmüyoruz.
sivilde komşuluk ilişkileri de evler de çok daha iyi.
zaten saat 5 e kadar eşler ast-üst çekişmesi yaşıyor,bari o saatten sonra hür olsunlar.

doğudayız diye lojmanda oturmaya mecbur kaldık
ama inş bu sene batıya gidince dışarıdan ev tutacağız bir daha girmeyi bile düşünmüyorum yoksa kafayı yiyeceğim bir türlü alışamadım ben böyle insanlara

shukucum aynen bunların sorunu çalışmamak ben kendi aklıma yanıyorum ne diye evde oturdum bu yıl diye

Kızlar burun kanaması oldu sabah neden oluyo bu_?

Hamilelikte damarlarda dolaşan kan miktarı artarmış ve bu artış ince damarlardan geçerken damara basınç yapıp kanamaya neden olabilirmiş Çok normal bir durum hamileliğin belirtilerinden sadece biri

Hamilelikte damarlarda dolaşan kan miktarı artarmış ve bu artış ince damarlardan geçerken damara basınç yapıp kanamaya neden olabilirmiş Çok normal bir durum hamileliğin belirtilerinden sadece biri

Bende dokt.aradım canım normal dedi

kızlar yarın bimde 3 lü mama önlüğü 9.90 haberiniz olsun birde 2 li biberon set var 9.90 ama onun plastiğine güvenemedim yinede söyliyim isteyenlere ben sadece önlük alacağım

kızlar yarın bimde 3 lü mama önlüğü 9.90 haberiniz olsun birde 2 li biberon set var 9.90 ama onun plastiğine güvenemedim yinede söyliyim isteyenlere ben sadece önlük alacağım

Önlükten bende alırım sitesine girdim ama yok biberonlar var sadece

Kızlar bişey sorcam benimde geceleri bacak kasılmalarım oluyor normal mi? Doktoru da aramadım ama netten baktım normal. Sizdede olan varmı?

Kızlar bişey sorcam benimde geceleri bacak kasılmalarım oluyor normal mi? Doktoru da aramadım ama netten baktım normal. Sizdede olan varmı?

canım valla herkesin farklı geçiyor yaaa bende kol ağrısından fenayım karpal tunel mi oldum acaba

Benim her gun yasadigim sey. Hamile kaldigim ilk gunden beri hemde :)

kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz battaniyemin motifleri bitti nerdeyse kursa gittim bugün biraz oyalandım kafam dağıldı sizleri özledim bugün .bebişime dayanamadım internetten

3 battaniye fermuarlı,
3 havlu,
birde şu polarlı fermuarlı şekilli kundaklar varya ondan aldım
yan yatırma yastığı
12li ağız mendili
6lı sırt havlusu
,boğulmayı önleyici yastık,
5 tane alt pijama,
3 uzun 3 kısa ve 3 atlet şeklinde çıtçıtlı bady
1 tane 10lu hastahane çıkışımızıda aldık şükür ayyy ne varsa aldım dayanamadım beeeen

daha öncede 4 tulum iki tane 5li zıbın takımı almıştım. yelek, çorap, külot,dışında 0-3 ay kıyafet ekssiğimiz kalmadı gibi geliyor. bundan sonra bebek çantası, biberon, ısıtıcı küvet vs alacağım. beşikle arabayı aileler alacak.3-6 ayıda artık gittimiz yerde batıdan alırız benden şimdilik bu kadar

oh oh canım maşallah sen bişey bırakmamışsın ben daha mama önlüğüyle açılış yapıcam nasipse 17 nisandan sonra artık almayı düşünüyorum kesin söyler artık herhalde sevgili doktorumuz

Maşallah canım daha be kalmış ki ben sadece kıyafet alıyorum diğer şeylere başlamadım:)

nes cnm bacak kasılmaları 1 aydır bende de oluyor,kramp şeklinde.

kızlar bu ara ben de gaz sancısı var...her gün süt içiyorum ondan mı ki acaba?
bir de ben de çok akıntı oluyor 2 aydır günlük ped kullanıyorum.sarı bi akıntı
doktora söyledim normal dedi.sizlerde de oluyor mu sarı akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…