- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
nes cnm bacak kasılmaları 1 aydır bende de oluyor,kramp şeklinde.
kızlar bu ara ben de gaz sancısı var...her gün süt içiyorum ondan mı ki acaba?
bir de ben de çok akıntı oluyor 2 aydır günlük ped kullanıyorum.sarı bi akıntı
doktora söyledim normal dedi.sizlerde de oluyor mu sarı akıntı
Kızlar bişey sorcam benimde geceleri bacak kasılmalarım oluyor normal mi? Doktoru da aramadım ama netten baktım normal. Sizdede olan varmı?
Kizlar hepinize selamlar. Yoldayim detayliya gidiyorum fua edin benim ve bebeklerim icin.
Kizlar hepinize selamlar. Yoldayim detayliya gidiyorum fua edin benim ve bebeklerim icin.
Gunaydın ,
Bazı geceler banada oluyo canım krap giriyo uykumdan uyanıyorum yani o derece
nes cnm bacak kasılmaları 1 aydır bende de oluyor,kramp şeklinde.
kızlar bu ara ben de gaz sancısı var...her gün süt içiyorum ondan mı ki acaba?
bir de ben de çok akıntı oluyor 2 aydır günlük ped kullanıyorum.sarı bi akıntı
doktora söyledim normal dedi.sizlerde de oluyor mu sarı akıntı
Benim her gun yasadigim sey. Hamile kaldigim ilk gunden beri hemde :)
Benimde her sabah diseti kanamam varHamilelikte normal diyorlar ama ne yapmaliyimmm ? Dislerime cok ozen gosterirdim oysaki Insallah dis kaybi yasamam
tecrübeli anneler yardımmmmmmmmmm
unnadoya huggies bebek bezi gelmiş yenidoğan ne kadar alayım sizce 79.90 fiyatı 4 lü her pakette 68 tane var 272 adet bez demek yani 8 paket alsam çok mu gelir az mı bilemedim yada huggies alınabilir bir marka mı tercih edeyim mi
paradontaks çok iyi geliyor birde gargara al istersen listerinin diş eti kanamaları için bayağı faydasını görürsün
gökçecim inşallah güzel haberlerle döneceksin hiç merak etme
walla ben de düşündüm almayı aslında huggies için de iyi diyorlar. ama bi arkadaş çocuğu için prima bez almış doğmadan depolamış. doğunca da ona alerjisi olmuş, poposu mahvolmuş. şimdi huggies kullanıyomuş. o öyle anlatınca doğunca alsam daha iyi heralde diye düşündüm.sebamedin fiyatları da iyi gibi geldi. dışarıda nasıl acaba? burda eczanelerde baya yüksek fiyatları.
arkadaşlar ben de 20 haftalık hamileyim yeni katıldım aranıza. benim üçlü test sonucu pozitif çıktı çok moralim bozuk bu aralar. pazartesi geç olmadıysa eğer amniyosenteze karar verdim. lütfen dua edin benim için