Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

günayıdn canlar goks bende de var canım bende kullanıyorum günlük ped iyi oluyor benim akıntının rengi beyaz ama krem gibi

Kızlar bişey sorcam benimde geceleri bacak kasılmalarım oluyor normal mi? Doktoru da aramadım ama netten baktım normal. Sizdede olan varmı?

Gunaydın ,

Bazı geceler banada oluyo canım krap giriyo uykumdan uyanıyorum yani o derece

Kizlar hepinize selamlar. Yoldayim detayliya gidiyorum fua edin benim ve bebeklerim icin.

Canım diğer arkadaşlarda oluyomuş normal bir durum demekki. Gaz ve akıntı bendede var oda normal ola gerek. Süt gaz yapar ama.

Kızlar ben hala aynı kilomdayım 2 gün önce kontrole gitmiştim Hamile kaldığımda 63 kiloydum sonra 58 kilo oldum.. kısa zaman sora 60 olmuştum ve hala aynıyım ... Bebeğimin kilosu normalmiş ama ben niye böyleyim anlamadım :).. karnım çok az cıkmaya başlamıştı ama hala belli olmuyo dışardan umarım herşey yolunda gider..

Benimde her sabah diseti kanamam var Hamilelikte normal diyorlar ama ne yapmaliyimmm ? Dislerime cok ozen gosterirdim oysaki Insallah dis kaybi yasamam

paradontaks çok iyi geliyor birde gargara al istersen listerinin diş eti kanamaları için bayağı faydasını görürsün

gökçecim inşallah güzel haberlerle döneceksin hiç merak etme

tecrübeli anneler yardımmmmmmmmmm

unnadoya huggies bebek bezi gelmiş yenidoğan ne kadar alayım sizce 79.90 fiyatı 4 lü her pakette 68 tane var 272 adet bez demek yani 8 paket alsam çok mu gelir az mı bilemedim yada huggies alınabilir bir marka mı tercih edeyim mi

Son düzenleme:

walla ben de düşündüm almayı aslında huggies için de iyi diyorlar. ama bi arkadaş çocuğu için prima bez almış doğmadan depolamış. doğunca da ona alerjisi olmuş, poposu mahvolmuş. şimdi huggies kullanıyomuş. o öyle anlatınca doğunca alsam daha iyi heralde diye düşündüm.sebamedin fiyatları da iyi gibi geldi. dışarıda nasıl acaba? burda eczanelerde baya yüksek fiyatları.

paradontaks çok iyi geliyor birde gargara al istersen listerinin diş eti kanamaları için bayağı faydasını görürsün

gökçecim inşallah güzel haberlerle döneceksin hiç merak etme

Cok saol cnm yaa insallah gecer..bende dis dr.u icin randevu aldim yarin gidip soracagim bi.. Paradontaks ve gargara umarim cozum olur

Benim cevremde de oldu boyle.Ablama prima iyigeldi , teyzeme molfix ..Oyuzden almak istiyorsan ya az al yada hic alma bence..Sonra pisik olursa kullanamazsinda , veridigin paraya da yazik olur..

hadi cnm ya merakla bekliyoruz.
lüften yine ayrıntılı bir şekilde yazki,bizlerde gidince ne sormalıyız,nelere dikkat etmeliyiz
bize ne gibi bilgiler verilmemli bilelim :)
sen detaylı şekilde ve hiç birşey atlamadan yazıyosun ya,kendim gitmiş kadar oluyorum inanaki :)

arkadaşlar ben de 20 haftalık hamileyim yeni katıldım aranıza. benim üçlü test sonucu pozitif çıktı çok moralim bozuk bu aralar. pazartesi geç olmadıysa eğer amniyosenteze karar verdim. lütfen dua edin benim için

Insallah birsey cikmaz annesii.3 lu test in dogru sonuclar cikartmadigini dr.larda soyluyorlar..Sen icini ferah tut..Rabbim hepimizin evlatlarini bize bagislasinn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…