Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ayrıntılı ultrasona girdim ben arkadaşlar. bebeğiminin beyninde bi problem var gibi. ventrikül boynuz varmış. 10.51 çıktı. normalde 10 un üzerinde olmaması lazımmış.böyle bi durumla karşılaşanlar varsa yazabilirlermi. :KK43:(

Sakın üzülme sakınnn...Konu hakkında pek bir fikrim yok ama 10 ile 10.51 ultrasondan ultrasona bile değişen bir sonuç bence...
Sonuçlarını alıp güvenilir başka bir doktora danış bence vakit geçirmeden...Ayrıntılı ultrason haftalarını geçirmeden yani...
Şu testler yapılırken bende çok sıkıntılı zamanlar geçirdim ve boşuna üzülmüşüm o yüzden sakın ola kendinizide bebişinizide üzmeyin....

aaa çok güzel yaaa hem tatil hem sıcacık bir yere gitmişsiniz sanırım bebişede maşallah annesi güzel bakmış.bende hep merak ediyordum 03 ay ne kadar almalıyız diye abartmamak en güzeli dediğiniz gibi böyle birilerini söylemesi çok iyi oluyor ilk çocuğu olanlara

Evet canım,Dubai'deydik,hava çok güzel orada bu dönemde.Nisandan sonra çok sıcak oluyor ama bu dönem tatil için harika.Antalyanın Haziran ayı gibi düşün.
0-3 ayda hem çok çabuk büyüyorlar hem de genelde hayırlı olsuna gelenler 0-3 aylık kıyafetler getiriyor hediye olarak.İnsan tabii ki kendi zevkine hitap eden şeyleri alıp giydirmek istiyor yavrusuna ama yine de ilk heves aşırıya kaçınca birçoğu elde kalıyor.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Yaşasınnn şişmanlıyoruzzz demek ne kadar güzel bir duygu şu dönemde :))) Saçlara takıldım ama bennn???
15 yıldır kendi saç rengini unutmuş bir insan olarak
:KK1:

Neden takıldın saçlara canım?Ben ilk 3 ay boyamadım hiç.Sonrasında doktorumun da izniyle diplere temas ettirmeden boyuyorum :KK66:

Sakın üzülme sakınnn...Konu hakkında pek bir fikrim yok ama 10 ile 10.51 ultrasondan ultrasona bile değişen bir sonuç bence...
Sonuçlarını alıp güvenilir başka bir doktora danış bence vakit geçirmeden...Ayrıntılı ultrason haftalarını geçirmeden yani...
Şu testler yapılırken bende çok sıkıntılı zamanlar geçirdim ve boşuna üzülmüşüm o yüzden sakın ola kendinizide bebişinizide üzmeyin....

tatlım zaten doktor prof a yönlendirmişti o söyledi bu değeleri kontrol altına alıp 2 hafta sonra bakıcaz dedi. ama ben güzel şeyler duymak istiyorum napim :KK43:(

Neden takıldın saçlara canım?Ben ilk 3 ay boyamadım hiç.Sonrasında doktorumun da izniyle diplere temas ettirmeden boyuyorum :KK66:

Doktorunu sevdimmm...Benimki ilk kontrolde ilk dediği şeydi saçlarını boyatma...
Organik dedim ııııııIIIIhhh dedi...Öyle dedim olmaz...böyle dedim olmazzz...Bende kına ile boyadım bir kez...

ben hala sürtünme gibi hissediyorum bazen çok tepiklerse sanki barsaklarımda bi hareketlenme var gibi oluyor canım daha fazlası yok şuan

birşey sorayım sana hergün hissediyormusun bazen 1 gün hissetmiyorum korkuyorum bişeymi oldu acaba diye ertesi günü akşamı buluyor neredeyse

Bende bebeğimi akşam saat 8-9 gibi hissediyorum diğer zamanlarda neredeyse hiç hissetmiyorum :KK43: :KK43: :KK43: niye benim bebeğim tepiklemiyorki

tatlım zaten doktor prof a yönlendirmişti o söyledi bu değeleri kontrol altına alıp 2 hafta sonra bakıcaz dedi. ama ben güzel şeyler duymak istiyorum napim :KK43:(

Ok tatlım....Ama değeri o kadar yüksek değil...Sınır sayılır yinede...Kontrollerini ihmal tabiki de etme...
Hepimizin başına geliyor hamilelikte endişe edilecek birşey demekki sende bunu duyacakmışsın ama dediğim gibi ben ne değerlerrrrr gördümmm...
İçini rahat tut bebişini üzme...

canım hemen endişe etme üzülme heba etme kendini bazen bu değer düşebiliyormuş bekle bakalım inşallah birdahaki düşmüş olarak alırsın eline sonucunu dualarımız seninle

Tetanozdan öyle korkuttularki beni inanamazsın...Hiç ağrım olmadı...

Bende düzenli hissetmeler 3 gündür oluyor sadece...Ama şöyle bir sorunum var 1 haftadır..
Sanki kaburgalarım sızlıyorrr
ikiye ayrılıyor..Yada şöyle anlatayım..Açık kalp ameliyatı olmuşumda kaburgalarımı ayırıp tekrar birleştirmişler ve sızısını şimdi çekiyorum gibi.Allahımmmm anlatım tarzım korku filmi gibi ama günde 10-15 kezzz acı çekiyorum resmennn...Yeri dar geldi bizimkinin kaburgamı açıyor:KK5:

aynı dert sol kaburgamın altında ve belimde kalçamda canım benim uzanıyorum yok oturuyorum yok akşam yemek sonrası daha kötü oluyor
:KK50:

saçlara bir çözüm bulmak lazım çok feci durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE

tam renk değişikliği yapmak için beklediğim ay hamile kalınca sinirlerim saçlarıma çok bozulmuştu Allahtan renk farkı yok ama değişiklik istiyordm ben o kötü oldu banada

ayrıntılı ultrasona girdim ben arkadaşlar. bebeğiminin beyninde bi problem var gibi. ventrikül boynuz varmış. 10.51 çıktı. normalde 10 un üzerinde olmaması lazımmış.böyle bi durumla karşılaşanlar varsa yazabilirlermi. :KK43:(
l
canım aklına hemen kötü birşey getirme başak bir doktora daha görün belki ölçümden kaynaklanıyordur ayrıca aızcık yükselmiş sanki çok bir bilgim yok bu konuda ama üzme hemen kendini söylemesi kolay ama ferah tutmaya çalış kendini

Evet canım,Dubai'deydik,hava çok güzel orada bu dönemde.Nisandan sonra çok sıcak oluyor ama bu dönem tatil için harika.Antalyanın Haziran ayı gibi düşün.
0-3 ayda hem çok çabuk büyüyorlar hem de genelde hayırlı olsuna gelenler 0-3 aylık kıyafetler getiriyor hediye olarak.İnsan tabii ki kendi zevkine hitap eden şeyleri alıp giydirmek istiyor yavrusuna ama yine de ilk heves aşırıya kaçınca birçoğu elde kalıyor.

harikaaaa yaa en güzelini yapmışsınız
:KK16: tam ağırlaşmadan gidip gezmek yüzmek ayyyyy çok güzel çok. beni en çok bu sene denize girememek üzecek tayin yüzünden ev taşıma yerleştirme işleri falan gidemeyeceğiz bu yıl aile gezmece tatili olacak bizimkisi biraz.

dediğini yapacağım ama çok haklısıııın hemen büyüyünce bebişler o kıyafetler kalıyor çok teşekkürler bilgi verdiğin için

Canım geçmiş olsun sıkma canını iyi düşün iyi olsun. Benimde kalplerde beyaz kireçlenme leke çıktı ama şükür korkulacak bişey değilmiş tek başına yeterli bulguda değilmiş. Ben 2 -3 doktora sordum raporu gösterdim sende tek doktorla yeterli kalma.ayrıca bu işi peritolonoji uzmanı mı yaptı? O önemliymiş onu öğrendim.

Slm kızlar. Yaw bu be tatile gidenler bebişleri baya baya hissederler tü tü tü maşallah Rabbim nazarlardan korusun. Ya bende tatil istiyorummmm:) bu arada benim bebişlerde bi hissettiriyorlar kendini bazen irkiliyorum dalmışken. Bazen narin bi çiçek gibi süzülüyorlar, bazende bayaca tekmikliyolar beni ey büyük Allahım bunlar mucize...

Kızlar tüp bebek tedavisinden sonra kullandığımız ilaçlardan 3 kutu Climera bant ve 1 kutu Crinone jel elimde kaldı. İlaçlar gereksiz yere son kullanma tarihini tüketecekler. Sgk olmadığı için çok pahalıya almıştım ama sgk lılara daha uygunmuş sanırsam. İhtiyacı olan birini görür duyarsanız haberim olsun. kargo edeyim de faydalansın millet.

canım nakadara verıyosun fıyat yazarsan ona gore ben alabılırım.

Senin gözün aydın canım hayırlı evlat olurlar evlatlarımız inşallah bu arada şu cin takvimi işi tuaf ama sanki çok kişininki doğru çıkıyor gibine
:) taktir allahtan tabiki ama genede kime sorduysam tuttu diyor :S

Benim tutmadi.. Bana tum takvimler erkek diyodu.Dr. %90 kiz dedi.%100 vermiyorum onuda 15 nisanda ayrintili ultrasonda verecegim dedi.. :)

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

?

Kız

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

?

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

Ben hala isim bulamadim yaaa :KK43: Erkek diye dusundugum icin erkek ismi arastiriyordum ama simdi kiz ismi ariyorumm :KK43: Tavsiye edebileceginiz bir kiz ismi var mi ?

Canım ben 2. aydan beri sağ ve sola yatıyorum. Geçen gittiğimde sordum doktoruma dedimki Sola yatınca soldaki tepikliyor sağa yatınca sağdaki tepikliyor rahatsız mı oluyorlar anlamadım. Sırt üstü yatmak da iyi değilmiş yatmıyorum o yüzden dedim.

Ben sana talimat vermeden uygulama dedi. Sırt üstü de yatabilirsin. Normal gebelerde 34. haftadan itibaren sola yatmak iyimiş. Bende de 32. haftadan itibaren sola yat diyeceğim zaten dedi. Sen şimdi rahat yat onlar da rahat ederler dedi. Yani siz 34. haftaya kadar rahatsınız. Bende 32. haftaya kadar. Ancak bir iki gündür sırt üstü yatarken horladığımı farkettim.. Allahımmmm yeni icatlar çıkıyooooo :)

Ben bir yerde okumustum.Hamilelikte horlamalar , burun kanamalari cok normalmis.Benimde burun tıkanikligim oluyor.Horluyoda olabilirmmm :) esimin uykusu agir olup , o surekli horladigi icin , bende hissetmedigim icin henuz horlayip horlamadigimi bilemiyorum.Ama ,kilcal damarlar genisledigi icin , burunda sisme ve buna bagli olarak , tikanmalar , horlamalar , kanamalar normalmis...

kızlar günaydın sol kolumda dirseğime kadar kas ağrım var gece uyutmadı dayanamadım 1 tane vermidon içtim şuan pişmanlıktan ölüyorum eczacı korkma bişey olmaz dedi parol verdi çok dayanamazsan bunu iç dedi bişey olurmu ki

Günaydın güzel annecikler. Geçen cuma günü kontrolüm vardı. Detaylı ultrasona girdik :) Rabbime binlerce şükürler olsun hiç bir problemimiz çıkmadı. Yalnız benim sol rahim damarımda bir tembellik ve tıkanıklık varmış. Ama bu sorun 27. haftaya kadar geçebiliyormuş. Eğer geçmezse anne kontrol altına alınıyormuş yüksek tansiyona ve bebeğin gelişimde bazı etkiler yaratabiliyormuş. İlk defa duydum böyle bişey :KK43: Doktorum sorun yapmak yok dedi ama ne bilim insan takıyor yinede işte. Birde ben hiç tatlı bişiler yiyemiyordum. Ama her gün bir tane çikolata yiyerek kendimi ve bebişimi şımartmalıymışım. Gebelik sırasında çikolata tüketen annelerin bebeklerinin doğumdan sonra daha mutlu olduğu ve daha çok güldüğü tespit edilmiş. Çikolata mutluluk hormonu seroronini arttırarak insan duygu durumu üzerinde olumlu etki yapıyormuş :))) ayrıca bebeklerin kordon kanında teobromin düzeyine bakılmış ve düşük riski düzeyi yüksek olan gebeliklerde az görüldüğü bildirilmiş.Teobromin çikolatada bulunan bir maddeymiş. Ama yediğimiz çikolata bitter olacak :)))

X