Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ya kızlar konuyla hiç alakası yok ama dün spor ayakkabılarımı yıkadım makinede bir çıkardım plastik olan yerleri sararmış converse nasıl beyazlatırım ben bunları çokda rahatlar

ya kızlar konuyla hiç alakası yok ama dün spor ayakkabılarımı yıkadım makinede bir çıkardım plastik olan yerleri sararmış converse nasıl beyazlatırım ben bunları çokda rahatlar

çamaşır suyu işe yarar mı acaba kumaş kısmına değdirmeden sürsen. çamaşırlarından mı renk aldı ki canım

Son düzenleme:
Selamlar herkeseeee :)

Yaklaşık 10 gündür buralarda değildim.Bebiş doğmadan ben ağırlaşmadan bir yurtdışı tatili yaptık canım kızımla ve eşimle :)

Yarın da ayrıntılı usg. randevumuz var.Çok heyecanlıyım,umarım herşey yolundadır,size güzel haberlerle dönerim.

Gittiğim yerden Bebişim için unisex birkaç kıyafet, battaniye,havlu ve anne- bebek çantası aldım.Bir de Mustela bakım ürünleri.:)

Bir ara fotoğraf eklemeye çalışırım.Cinsiyetimiz netleşmediği için fazla birşey almak istemedim çünkü kızımdan da çok fazla kıyafet kaldı,hepsi de yepyeni.Doğduktan sonra o kadar hızlı büyüyorlar ki bir kıyafeti en fazla 3-4 kez giydirebilmiştim kızıma ilk aylarda.
Bu yüzden size tavsiyem 0-3 ay çok fazla kıyafet almayın.Ben ilk hevesle o hataya düşüp dünyaları almıştım.

Bebek arabası alacak olanlara tavsiyem önce araştırıp,büyük mağazalardan modele karar verip sonra (İstanbul da ikamet edenler için)Haşim İşcan Geçidine bir göz atmanız.

Ben kızımın McLaren Travel set puset ve ana kucağını Mothercare'de 1400 tl.ye görmüştüm.Eşimle aynısını 800 tl.ya aldık Haşim İşcan DAN.Aynı şekilde Doğumdan itibaren kullanılabilen ve bu anlamda hayatımı kurtaran Chicco Polly Magic mama sandalyesini de E bebek den çok daha uygun bir fiyata almıştık aynı yerden.Kızmı ona koyup,rahatça mutfakta yemeklerimi pişirip işlerimi görebiliyordum .

Aklıma geldikçe yazarım yine.Sizin de sormak istedikleriniz olursa tecrübelerimi seve seve paylaşırım.

Bu da son Halim.Enine çizgili gerçekten de zayıf gösteriyormuş bu arada onu anladım :) Yoksa göbüş göründüğü kadar da küçük değil .

Eki Görüntüle 660708

Bu da son Halim.Enine çizgili gerçekten de zayıf gösteriyormuş bu arada onu anladım :) Yoksa göbüş göründüğü kadar da küçük değil .

canım ya senden öğrenecek çok şeyimiz var tecrübesiz anne adayları olarak :) bu arada göbüşün çok yakışmış annesi maşallah yazlık giymişsin gittiğin yeri merak ettim doğrusu:)

Son düzenleme:

canım nasıl güzel anlatmışsın bizde hergün acaba hissedermiyim diye beklioruz darısı başımıza

Eki Görüntüle 660708

aaa çok güzel yaaa hem tatil hem sıcacık bir yere gitmişsiniz sanırım bebişede maşallah annesi güzel bakmış.bende hep merak ediyordum 03 ay ne kadar almalıyız diye abartmamak en güzeli dediğiniz gibi böyle birilerini söylemesi çok iyi oluyor ilk çocuğu olanlara

Ağrın oldu mu peki... :)
Tetanozdan öyle korkuttularki beni inanamazsın...Hiç ağrım olmadı...
Ahahaha bu iyiydi... Günaydın...

Kızlar siz de iç organlarınızı yer değiştirtecek kadar darbe yiyor musunuz?

Bende düzenli hissetmeler 3 gündür oluyor sadece...Ama şöyle bir sorunum var 1 haftadır..
Sanki kaburgalarım sızlıyorrr
ikiye ayrılıyor..Yada şöyle anlatayım..Açık kalp ameliyatı olmuşumda kaburgalarımı ayırıp tekrar birleştirmişler ve sızısını şimdi çekiyorum gibi.Allahımmmm anlatım tarzım korku filmi gibi ama günde 10-15 kezzz acı çekiyorum resmennn...Yeri dar geldi bizimkinin kaburgamı açıyor

saçlara bir çözüm bulmak lazım çok feci durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben 6 ayda bir saç rengini değiştiren biriyimmm...Fakat geçen seneden beri koyu kahve o yüzden ara ara yani 2-3 ayda bir kınaya devam...Koyu kahverengi olanıyla boyadım ve doğuma kadar da böyle devam edecek herhalde...

Ben 6 ayda bir saç rengini değiştiren biriyimmm...Fakat geçen seneden beri koyu kahve o yüzden ara ara yani 2-3 ayda bir kınaya devam...Koyu kahverengi olanıyla boyadım ve doğuma kadar da böyle devam edecek herhalde...

kına kapatıyor mu aslında aklımdan geçmiyor değil ama aradaki beyazlar turuncu olur diye korkuyorum:44:

ayrıntılı ultrasona girdim ben arkadaşlar. bebeğiminin beyninde bi problem var gibi. ventrikül boynuz varmış. 10.51 çıktı. normalde 10 un üzerinde olmaması lazımmış.böyle bi durumla karşılaşanlar varsa yazabilirlermi. (

canım ya senden öğrenecek çok şeyimiz var tecrübesiz anne adayları olarak :) bu arada göbüşün çok yakışmış annesi maşallah yazlık giymişsin gittiğin yeri merak ettim doğrusu:)

Tabii ki canım seve seve paylaşırım tüm merak ettiklerinizi.
Akşam serinliği kıyafetim.Söylemesi ayıp olacak ama denize bile girdik.
Dubai'deydik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…