Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Sakın üzülme sakınnn...Konu hakkında pek bir fikrim yok ama 10 ile 10.51 ultrasondan ultrasona bile değişen bir sonuç bence...
Sonuçlarını alıp güvenilir başka bir doktora danış bence vakit geçirmeden...Ayrıntılı ultrason haftalarını geçirmeden yani...
Şu testler yapılırken bende çok sıkıntılı zamanlar geçirdim ve boşuna üzülmüşüm o yüzden sakın ola kendinizide bebişinizide üzmeyin....

Evet canım,Dubai'deydik,hava çok güzel orada bu dönemde.Nisandan sonra çok sıcak oluyor ama bu dönem tatil için harika.Antalyanın Haziran ayı gibi düşün.
0-3 ayda hem çok çabuk büyüyorlar hem de genelde hayırlı olsuna gelenler 0-3 aylık kıyafetler getiriyor hediye olarak.İnsan tabii ki kendi zevkine hitap eden şeyleri alıp giydirmek istiyor yavrusuna ama yine de ilk heves aşırıya kaçınca birçoğu elde kalıyor.

Yaşasınnn şişmanlıyoruzzz demek ne kadar güzel bir duygu şu dönemde :))) Saçlara takıldım ama bennn???
15 yıldır kendi saç rengini unutmuş bir insan olarak

Neden takıldın saçlara canım?Ben ilk 3 ay boyamadım hiç.Sonrasında doktorumun da izniyle diplere temas ettirmeden boyuyorum

tatlım zaten doktor prof a yönlendirmişti o söyledi bu değeleri kontrol altına alıp 2 hafta sonra bakıcaz dedi. ama ben güzel şeyler duymak istiyorum napim (

Neden takıldın saçlara canım?Ben ilk 3 ay boyamadım hiç.Sonrasında doktorumun da izniyle diplere temas ettirmeden boyuyorum

Doktorunu sevdimmm...Benimki ilk kontrolde ilk dediği şeydi saçlarını boyatma...
Organik dedim ııııııIIIIhhh dedi...Öyle dedim olmaz...böyle dedim olmazzz...Bende kına ile boyadım bir kez...

Bende bebeğimi akşam saat 8-9 gibi hissediyorum diğer zamanlarda neredeyse hiç hissetmiyorum niye benim bebeğim tepiklemiyorki

tatlım zaten doktor prof a yönlendirmişti o söyledi bu değeleri kontrol altına alıp 2 hafta sonra bakıcaz dedi. ama ben güzel şeyler duymak istiyorum napim (

Ok tatlım....Ama değeri o kadar yüksek değil...Sınır sayılır yinede...Kontrollerini ihmal tabiki de etme...
Hepimizin başına geliyor hamilelikte endişe edilecek birşey demekki sende bunu duyacakmışsın ama dediğim gibi ben ne değerlerrrrr gördümmm...
İçini rahat tut bebişini üzme...

canım hemen endişe etme üzülme heba etme kendini bazen bu değer düşebiliyormuş bekle bakalım inşallah birdahaki düşmüş olarak alırsın eline sonucunu dualarımız seninle

aynı dert sol kaburgamın altında ve belimde kalçamda canım benim uzanıyorum yok oturuyorum yok akşam yemek sonrası daha kötü oluyor

Canım geçmiş olsun sıkma canını iyi düşün iyi olsun. Benimde kalplerde beyaz kireçlenme leke çıktı ama şükür korkulacak bişey değilmiş tek başına yeterli bulguda değilmiş. Ben 2 -3 doktora sordum raporu gösterdim sende tek doktorla yeterli kalma.ayrıca bu işi peritolonoji uzmanı mı yaptı? O önemliymiş onu öğrendim.

Slm kızlar. Yaw bu be tatile gidenler bebişleri baya baya hissederler tü tü tü maşallah Rabbim nazarlardan korusun. Ya bende tatil istiyorummmm:) bu arada benim bebişlerde bi hissettiriyorlar kendini bazen irkiliyorum dalmışken. Bazen narin bi çiçek gibi süzülüyorlar, bazende bayaca tekmikliyolar beni ey büyük Allahım bunlar mucize...

canım nakadara verıyosun fıyat yazarsan ona gore ben alabılırım.

Benim tutmadi.. Bana tum takvimler erkek diyodu.Dr. %90 kiz dedi.%100 vermiyorum onuda 15 nisanda ayrintili ultrasonda verecegim dedi.. :)

Ben hala isim bulamadim yaaa Erkek diye dusundugum icin erkek ismi arastiriyordum ama simdi kiz ismi ariyorumm Tavsiye edebileceginiz bir kiz ismi var mi ?

Ben bir yerde okumustum.Hamilelikte horlamalar , burun kanamalari cok normalmis.Benimde burun tıkanikligim oluyor.Horluyoda olabilirmmm :) esimin uykusu agir olup , o surekli horladigi icin , bende hissetmedigim icin henuz horlayip horlamadigimi bilemiyorum.Ama ,kilcal damarlar genisledigi icin , burunda sisme ve buna bagli olarak , tikanmalar , horlamalar , kanamalar normalmis...

kızlar günaydın sol kolumda dirseğime kadar kas ağrım var gece uyutmadı dayanamadım 1 tane vermidon içtim şuan pişmanlıktan ölüyorum eczacı korkma bişey olmaz dedi parol verdi çok dayanamazsan bunu iç dedi bişey olurmu ki

Günaydın güzel annecikler. Geçen cuma günü kontrolüm vardı. Detaylı ultrasona girdik :) Rabbime binlerce şükürler olsun hiç bir problemimiz çıkmadı. Yalnız benim sol rahim damarımda bir tembellik ve tıkanıklık varmış. Ama bu sorun 27. haftaya kadar geçebiliyormuş. Eğer geçmezse anne kontrol altına alınıyormuş yüksek tansiyona ve bebeğin gelişimde bazı etkiler yaratabiliyormuş. İlk defa duydum böyle bişey Doktorum sorun yapmak yok dedi ama ne bilim insan takıyor yinede işte. Birde ben hiç tatlı bişiler yiyemiyordum. Ama her gün bir tane çikolata yiyerek kendimi ve bebişimi şımartmalıymışım. Gebelik sırasında çikolata tüketen annelerin bebeklerinin doğumdan sonra daha mutlu olduğu ve daha çok güldüğü tespit edilmiş. Çikolata mutluluk hormonu seroronini arttırarak insan duygu durumu üzerinde olumlu etki yapıyormuş :))) ayrıca bebeklerin kordon kanında teobromin düzeyine bakılmış ve düşük riski düzeyi yüksek olan gebeliklerde az görüldüğü bildirilmiş.Teobromin çikolatada bulunan bir maddeymiş. Ama yediğimiz çikolata bitter olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…