ayrıntılı ultrasona girdim ben arkadaşlar. bebeğiminin beyninde bi problem var gibi. ventrikül boynuz varmış. 10.51 çıktı. normalde 10 un üzerinde olmaması lazımmış.böyle bi durumla karşılaşanlar varsa yazabilirlermi.(
denesem mi acaba kutuda mı bu aktardan mı aldın
aaa çok güzel yaaa hem tatil hem sıcacık bir yere gitmişsiniz sanırım bebişede maşallah annesi güzel bakmış.bende hep merak ediyordum 03 ay ne kadar almalıyız diye abartmamak en güzeli dediğiniz gibi böyle birilerini söylemesi çok iyi oluyor ilk çocuğu olanlara
Yaşasınnn şişmanlıyoruzzz demek ne kadar güzel bir duygu şu dönemde :))) Saçlara takıldım ama bennn???
15 yıldır kendi saç rengini unutmuş bir insan olarak
Sakın üzülme sakınnn...Konu hakkında pek bir fikrim yok ama 10 ile 10.51 ultrasondan ultrasona bile değişen bir sonuç bence...
Sonuçlarını alıp güvenilir başka bir doktora danış bence vakit geçirmeden...Ayrıntılı ultrason haftalarını geçirmeden yani...
Şu testler yapılırken bende çok sıkıntılı zamanlar geçirdim ve boşuna üzülmüşüm o yüzden sakın ola kendinizide bebişinizide üzmeyin....
Ayyy canımmmm ne kadar yakışmış hamilelik... Allahım nazarlardan korusun :)
Neden takıldın saçlara canım?Ben ilk 3 ay boyamadım hiç.Sonrasında doktorumun da izniyle diplere temas ettirmeden boyuyorum
ben hala sürtünme gibi hissediyorum bazen çok tepiklerse sanki barsaklarımda bi hareketlenme var gibi oluyor canım daha fazlası yok şuan
birşey sorayım sana hergün hissediyormusun bazen 1 gün hissetmiyorum korkuyorum bişeymi oldu acaba diye ertesi günü akşamı buluyor neredeyse
tatlım zaten doktor prof a yönlendirmişti o söyledi bu değeleri kontrol altına alıp 2 hafta sonra bakıcaz dedi. ama ben güzel şeyler duymak istiyorum napim(
tatlım zaten doktor prof a yönlendirmişti o söyledi bu değeleri kontrol altına alıp 2 hafta sonra bakıcaz dedi. ama ben güzel şeyler duymak istiyorum napim(
Tetanozdan öyle korkuttularki beni inanamazsın...Hiç ağrım olmadı...
Bende düzenli hissetmeler 3 gündür oluyor sadece...Ama şöyle bir sorunum var 1 haftadır..
Sanki kaburgalarım sızlıyorrr ikiye ayrılıyor..Yada şöyle anlatayım..Açık kalp ameliyatı olmuşumda kaburgalarımı ayırıp tekrar birleştirmişler ve sızısını şimdi çekiyorum gibi.Allahımmmm anlatım tarzım korku filmi gibi ama günde 10-15 kezzz acı çekiyorum resmennn...Yeri dar geldi bizimkinin kaburgamı açıyor
saçlara bir çözüm bulmak lazım çok feci durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
tam renk değişikliği yapmak için beklediğim ay hamile kalınca sinirlerim saçlarıma çok bozulmuştu Allahtan renk farkı yok ama değişiklik istiyordm ben o kötü oldu banada
layrıntılı ultrasona girdim ben arkadaşlar. bebeğiminin beyninde bi problem var gibi. ventrikül boynuz varmış. 10.51 çıktı. normalde 10 un üzerinde olmaması lazımmış.böyle bi durumla karşılaşanlar varsa yazabilirlermi.(
canım aklına hemen kötü birşey getirme başak bir doktora daha görün belki ölçümden kaynaklanıyordur ayrıca aızcık yükselmiş sanki çok bir bilgim yok bu konuda ama üzme hemen kendini söylemesi kolay ama ferah tutmaya çalış kendini
Evet canım,Dubai'deydik,hava çok güzel orada bu dönemde.Nisandan sonra çok sıcak oluyor ama bu dönem tatil için harika.Antalyanın Haziran ayı gibi düşün.
0-3 ayda hem çok çabuk büyüyorlar hem de genelde hayırlı olsuna gelenler 0-3 aylık kıyafetler getiriyor hediye olarak.İnsan tabii ki kendi zevkine hitap eden şeyleri alıp giydirmek istiyor yavrusuna ama yine de ilk heves aşırıya kaçınca birçoğu elde kalıyor.
harikaaaa yaa en güzelini yapmışsınıztam ağırlaşmadan gidip gezmek yüzmek ayyyyy çok güzel çok. beni en çok bu sene denize girememek üzecek tayin yüzünden ev taşıma yerleştirme işleri falan gidemeyeceğiz bu yıl aile gezmece tatili olacak bizimkisi biraz.
dediğini yapacağım ama çok haklısıııın hemen büyüyünce bebişler o kıyafetler kalıyor çok teşekkürler bilgi verdiğin için
ayrıntılı ultrasona girdim ben arkadaşlar. bebeğiminin beyninde bi problem var gibi. ventrikül boynuz varmış. 10.51 çıktı. normalde 10 un üzerinde olmaması lazımmış.böyle bi durumla karşılaşanlar varsa yazabilirlermi.(
Kızlar tüp bebek tedavisinden sonra kullandığımız ilaçlardan 3 kutu Climera bant ve 1 kutu Crinone jel elimde kaldı. İlaçlar gereksiz yere son kullanma tarihini tüketecekler. Sgk olmadığı için çok pahalıya almıştım ama sgk lılara daha uygunmuş sanırsam. İhtiyacı olan birini görür duyarsanız haberim olsun. kargo edeyim de faydalansın millet.
Senin gözün aydın canım hayırlı evlat olurlar evlatlarımız inşallah bu arada şu cin takvimi işi tuaf ama sanki çok kişininki doğru çıkıyor gibine
:) taktir allahtan tabiki ama genede kime sorduysam tuttu diyor :S
İsim Yaş TahminidoğumTarihi Cinsiyet Düşünülen
Bebiş İsmiAnnenin Kaçıncı Bebeği Gokce82
Kace
Anet
yasamayiseviyorum
smlttle
armena
zeyeybar
çiçekdemeti
kzmrl
CAN_SIN
shuku
nes17
pampam34
LIPAKA
zelda2010
emrhan_seda
shcne
ankara41
abiley01
fmfm
nuran77
goks
selenyum16
sunbal30
28
30
23
27
28
30
29
26
38
26
30
28
29
31
27
29
24
27
33
35
28
?
2707.08.2013
12.08.2013
13.08.2013
24.08.2013
20.08.2013
03.08.2013
08.08.2013
13.08.2013
28.08.2013
01.08.2013
04.08.2013
14.08.2013
18.08.2013
10.08.2013
31.08.2013
30.08.2013
08.08.2013
08.08.2013
05.08.2013
11.08.2013
11.08.2013
30.08.2013
22.08.2013Erkek/Erkek
?
Erkek
?
Erkek
Erkek
Erkek
Kız
?
Erkek
Erkek
Erkek, Erkek
?
Kız
Kız
Kız
Kız
Erkek
Kız
Erkek
Erkek
Kız/Kız
Kız
Kız
Sarp-Araz
Roza/Miran
Aksel
Mete Han-
Belinay
?
?
Mert-Hasan
Eylül
?
Sarp
Yiğit-Yağız
?
?
?
Nefes-Asya
?
Tanem
?
?
?
Eymen Miraç
??
?
?İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
İlk
Üçüncü
İlk
İlk
İlk
İlk
Canım ben 2. aydan beri sağ ve sola yatıyorum. Geçen gittiğimde sordum doktoruma dedimki Sola yatınca soldaki tepikliyor sağa yatınca sağdaki tepikliyor rahatsız mı oluyorlar anlamadım. Sırt üstü yatmak da iyi değilmiş yatmıyorum o yüzden dedim.
Ben sana talimat vermeden uygulama dedi. Sırt üstü de yatabilirsin. Normal gebelerde 34. haftadan itibaren sola yatmak iyimiş. Bende de 32. haftadan itibaren sola yat diyeceğim zaten dedi. Sen şimdi rahat yat onlar da rahat ederler dedi. Yani siz 34. haftaya kadar rahatsınız. Bende 32. haftaya kadar. Ancak bir iki gündür sırt üstü yatarken horladığımı farkettim.. Allahımmmm yeni icatlar çıkıyooooo :)