Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Süpermiş ilk öğrendiğim zamanı hatırladım çok heyecanlıydı:) Gene aynı heyecanı hissettim valla

Kızlar;
Bebişin kalp atışlarını duyan var mı? Cuma günü doktora gideceğim canlı olup olmadığına bakacak yani kalp atışlarına. Hazırlıklı olmak lazım canlı olmama ihtimalide var

Kızlar;
Bebişin kalp atışlarını duyan var mı? Cuma günü doktora gideceğim canlı olup olmadığına bakacak yani kalp atışlarına. Hazırlıklı olmak lazım canlı olmama ihtimalide var

Bende bugun duydum kalp atışlarını içini ferah tut bence canım hayırlısıyla duyucaksın inş.

Kızlar;

Canım bende cumartesi gidicem inşallahh kese ve kalp atışını o zaman görüceemm nasipse

20.12.2012 tarihde gittiğimde bende duydum o sert sert atan minik kalbi...kızamıkçık-aids test-tam kan sayımı istendi. bütün değerler normal çıktı, çalışıyorsun, yoruluyorsundur dedi doktor multivitamin verdi,

merhaba anneler:) ben de bugün gittim 5 hafta 4 günlük hamileyim. bugün keseyi gördük minicik 10 gün sonra gideceğim tekrar büyümüş mü diye bakacağız İnşallah her şey sorunsuz ilerler bebelerimizi alırız kucağımıza.

benimde hesaplamaya göre doğum 6 ağustos. 8. haftadayım devamlı kontrolümü yapacak doktoru ayarlayabilirsem bu hafta gideceğim kalp atışlarını dinlemek için. hepimize Allah kolaylık versin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.

cevap yazan ve yardımcı olan mız mız ve reoc a çok teşekkürler.bu sayfa sayesinde herşeyi takip edebiliyorum,bilgilendirici şeyler yazılması çok güzel birşey.bilmeyen kişilere de burdan çok yardımcı oluyosunuz.tşkler...

Kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum bugun allahıma şükürler olsun...Çok heycanlı birşey :)
Allah bütün isteyenlere nasip etsin.

canım benim Allahım banada nasip etsin duymayı benimde randevum yarın bakalım neler olacak çok heyecanlıyım dua edin bana

yok hayatım yarın sabah 9 da gidicem ya ilk randevuda ne yapılıyor sen çıktın galiba

İlk rand.5 haftalıktı kaseyi görmüştüm bazı kan testleri yaptı 10gün sonra gel demişti dün gittim işte kalp atışlarını dinledik yine kan testi yaptı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…