Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Slm canım,ben de 6 haftalık hamileyim:) seninki nasıl geçiyor?ben henüz belirgin belirtiler yaşamıyorum.

Slm canım,ben de 6 haftalık hamileyim:) seninki nasıl geçiyor?ben henüz belirgin belirtiler yaşamıyorum.

Tahminen benimkide o kadarlık canım-cumartesi doktora gidicem inşallah görücem bebeği-Rabbim nasip etsin.
Şimdilik elhamd. iyi gidiyor-ilk defa 3 gun once sabah kalktım ani bir bulantı ıle banyoya kostum onun dısında yemek yedikten sonra hafif bir migdemde garip bulantı oluyor-inşallah aşırıya gitmez.Senin nasıl geçiyor varmı bulantı ?
Onun dısında kasıklarımda hafıf sızı oluyor-oda normalmıs rahım genısledıgı ıcın...

Son düzenleme:
dün dr a gittim ben de ,keseyi filan gördük:) benim de arada kasıklara ani bir sancı giriyor çok normalmiş o,bide aşırı uyku isteği,sürekli uyumak isityorum halsizim,çalışıyorum bu hafta istifa edicem ,bebeğin sağlığı herşeyden önemli ,Allah sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebek nasip etsin inş hepimize:) nerde yaşıyosun sen? ben ist sancaktepedeyim

dün dr a gittim ben de ,keseyi filan gördük:) benim de arada kasıklara ani bir sancı giriyor çok normalmiş o,bide aşırı uyku isteği,sürekli uyumak isityorum halsizim,çalışıyorum bu hafta istifa edicem ,bebeğin sağlığı herşeyden önemli ,Allah sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebek nasip etsin inş hepimize:) nerde yaşıyosun sen? ben ist sancaktepedeyim

inşallaahh canım...
Bende göreym çok rahatlıyacam inşallaahh...
halsizlik bendede ara ara oluyor-hamılelıkte cogu kısının yasadıgı şey işte...
Bende istanbulda yaşıyordum ama evlendim 2 senedir medine'de yaşıyorum...

Merhaba kızlar,, bende bugün öğrendim hamile olduğumu :)

son adet tarihim 12 kasımdı,10 gün geçti hep gecikme olduğundan aldırış etmedim ama dün test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyu :KK53:

sabah tahlil verdim değerim,17159,4 çıktı laborant bu değer aşırı yüksek gününe göre dedi

Merhaba kızlar,, bende bugün öğrendim hamile olduğumu :)

son adet tarihim 12 kasımdı,10 gün geçti hep gecikme olduğundan aldırış etmedim ama dün test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyu :KK53:

sabah tahlil verdim değerim,17159,4 çıktı laborant bu değer aşırı yüksek gününe göre dedi

hoşgeldnn canımmmm tebrik edermmm-ikiz olmuş olmasın ?? :emir_bebek:

Allahın ıznıyle 12 agustos gorunuyo .ınsaallah kucagımıza almakta nasp olur amın...darısı butun ısteyenlere gelsın..bende yedı sene sonra mucıze haberı aldım...coook mutluyuz sukurler olsun..

Acayi biçimde midem bulanıyor.... Kusmuyorum ama kusacak gibi öğürüyorum sürekli....varmı bemin gibi olan, çözüm bulan :KK43:

bende hamileyim.son adet tarihim 30 ekimdi.benim buna göre 8 haftalık falan olmam gerek ama doktorum bana geçen hafta önce 7 haftalık dedi ama birkaç dakika sonra 6 haftalık gebesin dedi.keseyi gördü,kalp atışını dinletmedi ama gösterdi titreşimi(titreşimi kalbinin attığını gösteriyormuş ),canlılığını.benim beta hcg değerim de , adetimin 6 gün gecikmesinden sonra baktırdığımda 12.200 küsürlerdeydi..doktorum çok çelişkili konuşuyor,fazla alternatifte yok doktor olarak ne yazık ki,özel hastaneye gidecek kadar lüksüm de!..sizlerin doktorları nasıl?neler yapıyorlar,ne tavsiye ediyorlar?tahlil olarak ne yapıyorlar?mesela benim vitamin değerlerine hiç bakmadı.kalsiyumum,d vitaminim,b vitaminim ne alemde Allah bilir(saçlarım dökülüyor,kemiklerim sızlıyor mesela!).bunlar sadece aklıma gelenler...ilgili doktorları olan arkadaşlar bu konularda doktorlarının ne dedikleri konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim...bundan sonra ne yapmak gerek?ilk hamileliğim,yardımcı olacak kişiler yok çevremde.kontroller ne sıklıkta?
şimdiden teşekkür ederim.grş..

bende hamileyim.son adet tarihim 30 ekimdi.benim buna göre 8 haftalık falan olmam gerek ama doktorum bana geçen hafta önce 7 haftalık dedi ama birkaç dakika sonra 6 haftalık gebesin dedi.keseyi gördü,kalp atışını dinletmedi ama gösterdi titreşimi(titreşimi kalbinin attığını gösteriyormuş ),canlılığını.benim beta hcg değerim de , adetimin 6 gün gecikmesinden sonra baktırdığımda 12.200 küsürlerdeydi..doktorum çok çelişkili konuşuyor,fazla alternatifte yok doktor olarak ne yazık ki,özel hastaneye gidecek kadar lüksüm de!..sizlerin doktorları nasıl?neler yapıyorlar,ne tavsiye ediyorlar?tahlil olarak ne yapıyorlar?mesela benim vitamin değerlerine hiç bakmadı.kalsiyumum,d vitaminim,b vitaminim ne alemde Allah bilir(saçlarım dökülüyor,kemiklerim sızlıyor mesela!).bunlar sadece aklıma gelenler...ilgili doktorları olan arkadaşlar bu konularda doktorlarının ne dedikleri konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim...bundan sonra ne yapmak gerek?ilk hamileliğim,yardımcı olacak kişiler yok çevremde.kontroller ne sıklıkta?

cnm doktorlar genelde ısterler senden bu sefer ıstememıs belkı bundna sonrakı muayenede ıster canını sıkma

ama baktın hatırlamıyor doktora soyle ıdrar kan tahlılı ne zaman ısteyeceksınız

ben hala şoktayım canım yaa :) bakalım yarın doktor ne dicek :18:

İnşallaahh hayırlı haberler ile gelirsin canımm :KK16:

Allahın ıznıyle 12 agustos gorunuyo .ınsaallah kucagımıza almakta nasp olur amın...darısı butun ısteyenlere gelsın..bende yedı sene sonra mucıze haberı aldım...coook mutluyuz sukurler olsun..

amiiinnn Gözünüz aydın olsun Rabbm kucagınıza almayı nasıp etsın-uzun bir süre imtihan olmuşsunuz elhamdulllah ki size bu nimeti vermiş çok şükretmek lazım... Mutlulugunuz daim olsun :KK16:

Acayi biçimde midem bulanıyor.... Kusmuyorum ama kusacak gibi öğürüyorum sürekli....varmı bemin gibi olan, çözüm bulan :KK43:

Canım bende kusmuyorum ama ac karnına hemen fena oluyor mıgdem-birşeyler atıştırıyorum- kesinlikle aç kalmayı tavsiye etmiyor doktorlar-cubuk kraker yanında bulundur boş odukça tüket onun faydası var inş. birde yeni duydum cogu yerde yazıyordu zencefil şekerini alın mıgde bulantısına bire bir diyorlar-dene istersen... :26:

amiiinnn Gözünüz aydın olsun Rabbm kucagınıza almayı nasıp etsın-uzun bir süre imtihan olmuşsunuz elhamdulllah ki size bu nimeti vermiş çok şükretmek lazım... Mutlulugunuz daim olsun :KK16:

tesekur ederim .evet buyuk imtihan oldu ama ALLAH sabrinida verdi cok sukur.

Kızlar merhaba. 4+4 haftalık hamileyim.Allah nasip ederse ponponumun doğum tarihi 29.08.2013.

vedax, benim de BAT 8 Aralıktı. O tarihe bakılırsa 6 haftalık hamile olmam gerekiyor; ama 4,5 haftalık hamileyim. Bende geç döllenme olmuş. Doktorunun net bir şey söyleyememesi bu yüzdendir.Kese ölçümüne göre 6 haftalık demiştir. İçini ferah tut. Ben özel hastaneye gidiyorum.İstediği testler şöyleydi: Rubella, CRW antikoru testi, HIV testi, hemoglobin sayımı ve bazı testler. Bebeğin kalp atışlarını duymak için 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. Kontroller ayda bir oluyor.Doğum yaklaştıkça 15 günde bir çağırıyorlar. Tiroit değerlerine mutlaka baktırmanı öneririm.İçini ferah tut.Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.

Kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum bugun allahıma şükürler olsun...Çok heycanlı birşey :)
Allah bütün isteyenlere nasip etsin.

X