bu arada izmirde yaşayan varmı
merhaba,
bende ızmırdeyım:)
Kızlar bende bulantılar başladı bu arada kusmuyorum ama çok öğürttürüyo
Aynennn yaa kussak rahatlayacaz bence-sabah kalkıyorum fena bulanıyor koşuyorum banyoya birşey yok.... :26:
Şuan da aynı durumdayım mıgdem kötü gene :26:
merhaba canım neresinde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyosun
Kızlar bende bulantılar başladı bu arada kusmuyorum ama çok öğürttürüyo
evet cnm ılk ogrendıgımde kan testıyle gozuktu ustten ultrasyonlşa bakıldı kese gorunmedı vajınal ultrasyon yapıldı gorundu 5 haftalıktı 2 hafta sonra tekrar gıttım 6+3 gunluktu kese gorundu kalp atıslarını dınledık bır suru tahlıl ıstedı rutınn hamıleler ıcınmıs onları yaptırdım haftaya carsamba tekrar gıdıcem sonucları gosterıcemcanım sen çıktın mı doktora hiç
Kalp atışlarını duymak muhteşem bir duygu.Allah herkese nasip etsin.Geçen hafta duydum.Ondan önceki haftada keseyi görmüştüm.2 hafta sonra tekrar gün verdi.Yaklaşık 15 tane test yaptıracağım.Fakat özel hastane olduğu için 255 tl tutuyor.Devlet yada üniversitesi hastanesinde yaptırıp gideceğim.Bugün 6+5 günlük oldu.Hepinize sevgiler:)
evet cnm ılk ogrendıgımde kan testıyle gozuktu ustten ultrasyonlşa bakıldı kese gorunmedı vajınal ultrasyon yapıldı gorundu 5 haftalıktı 2 hafta sonra tekrar gıttım 6+3 gunluktu kese gorundu kalp atıslarını dınledık bır suru tahlıl ıstedı rutınn hamıleler ıcınmıs onları yaptırdım haftaya carsamba tekrar gıdıcem sonucları gosterıcem
bende yaptırdım rutın testlerı ozelde 200 verdım bende
tabıkı kara senın canım yakınında varsa neden olmasınEvet demetcim.Açıkçası o kadar parayı vermek istemedim.Hemen yanı başımda devlet hastanesi varken.Zaten tonla para veriyorum.O parayla yatırım yapsam bebeğim nasıl varlıklı doğar:)
allah hepimize güzel bir süreç geçirmeyi nasip etsin
kızlar merhaba ben sabah gittim doktora benim geç döllenme olmuş keseyi gördük düzgün ama daha bebiyi göremedik haftaya çağırdı kalp atışlarını duymaya gidicez yani 7 haftalık değişmiş 5 haftalık görünüyor benim gibi olan varmı bu arada muhtemelen doğum tarihim 13 ağustostan 23 ağustosa çıkmış oldu kan verdim birsürü idrar verdim bu arada tansiyonum 14/7 çıktı dikkat etmem gerekiyormuş ama sanırım stresle beraber yükseliyor benim tansiyonum çünkü çok evhamlıydım girerken elim ayağım titredi hatta doktorum farketti korkma canım yaa bak sana bebeğini göstericem şimdi dedi rahatlattı beni inşallah bir dahakine görürüm bebeğimin kalp atışını
canım benimde öyle son adet tarihine göre dr 6hafta 4 günlük hamilesin ama ultrasonda 5+2 görünüyor dedi. doktora da soramadım o an aklıma gelmedi ne demek diye.. ama geç döllenme olduğunu araştırınca anladım. biz kalp atışlarını duyduk:)
ya bu öksürük beni mahvetti, karnım acımaya başladı, bişey olurmu ki,, çalışıyorum doktora da gidemedim. bebeğe bişey olcak diye düşünmekten çalışamadım bile....