Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bende cook mide bulantisi var:26: ufak bir tiksinmede ya da ögürtüde hemen yediklerim de cikiyor birde tükürük masallah almis basini gidiyor yutmaktan mahvoldum ya

Bende cook mide bulantisi var:26: ufak bir tiksinmede ya da ögürtüde hemen yediklerim de cikiyor birde tükürük masallah almis basini gidiyor yutmaktan mahvoldum ya

canım benim benimle aynı topikte olmana çok sevindim çok az varmış aramızda gün olarak inşallah sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim hepimize

kızlar bende agustos annesı olucagım ınşallah agustosun 21 ı gozukuyor dogum.daha önce aralık ayında dogum yapmıstım oğlumu kucagıma aldıgımda lapa lapa kar yağıyordu.şimdi bu hamılelıgım de neler hıssedecegım cok heyecanlıyım.hepımız bebekerımızı sag salım kucaklayalım ınşallah.

inşallah canım hayırlısı olsun ilk bebeğin kaç yaşında

Merhaba kızlar. Ben de muhtemelen Hamileyim henüz test yapmadım. Biraz daha zaman geçsin kesinleşşin istedim. son aylarda adetim düzensizdi biraz, o yüzden beklemek istiyorum bir kaç gün daha. Haırlısı olsun İnşallah.
Kendi hakkımda şunu söyleyeyim: 8 yıllık evliyim 2 kızım var biri 6 yaşında diğeri 16 aylık.
Çok heyecanliyim ilk kızım Kasım 2006 doğumlu küçük ise Ağustos 2011 yani tam 2 yaş olacak aralarında bakalım nasıl olacak.
Umarım burada birlikte heyecanlarımızı sevinçlerimizi paylaşırız. Rabbim hayırlısıyla bebişleri kucağiniza almaı nasip etsin, tabi inşallah banada eğer varsa :)

mrb kizlar , bende acaip bel agrisi var Allah im kolaylik versin hepimize yediklerimden de hic zevk almiyorum parfum kokulari hele igrenc geliyor :))) bel agrim geceden beri var agriyor bazi yerlerde dusuk belirtisi yaziyor Allahim korusun

Hayırlı gunler hepinize...

Bu topik bayağı sessiz kalmış-neredesiniz anne adayları

NAsıl geçiyor hamilelik-bulantılar ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…