- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 34
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
yazmadan duramıcam
işe ılk basladıgım da yıl 2003 tu sanırım
senın durumunda bı iş arakadasımız vardı .aynı şirkettekı cocukla konusuyolar malum ılgı var ama bı gelısme yok :))
bırbırlerıne kedının cıgere baktıgı gıbı bakıyolardı :))) ay genclık :))
baktık cocukta tık yok tum taktıkler tukendı
bı gun seytan durttu
bi çiçekçiyi aradık en ucuz çıceği el birliğiyle para toplayıp şipariş ettık tek bı kırmızı gul :))) parasızlık malum :))
çiçekcı cıceği getırdı
gunlerden persembe hıc unutmuyom :))
sonradan ogrendık yasadıgı en uzun gunmus :))
öğleden sonra cıcek geldı
biz tabı oyuncular yaygaracı takım ooo kım gonderdı kımdır nasıl nasıl oynuyoz ama
bızımkı kedı gıbı dıbınden ayrılmıyo ofluyo pufluoo
hergeldıgınde cıcegı alıyuoz elımıze kıkırdıyoz :)))
cuma kız ıse gelmedı doktora gıtcektı delirde ıkıde bır sordu
en sonunda ctesı aramıs bulusup konusmuslar dı
şimdi evlenıp cocukları oldu
tabı 3-4 yıl sonra anlattık inannamadı kalakalmıstı o kadar ayrıntılı oyuna :)))
buda aklımızda bulunsun bırılerının ısıne yarar belkı :)) ucuz cıceği ne aramıstık ama :)))
guzel olaylar bunlar
olcek olck bu iş :))
Bende kendimi anlatayim bunun ustune
İlk isim
Daha 18 yasindayim
Şefim 23
Beni tifil goruyo
Oyle is arkadasi gibi takiliyoruz
Sonralari biraz biraz gonlumuz kaymaya basladi ama ikimizden de ilk adim gelmiyo
Bakisiyoruz arada kacamak kacamak( bir iliskinin en guzel evresi bana gore)
Yine bi is gunu bankadaki ozel islerim icin izin aldim
Ben yokken kiz arkadaslarima sormus
Kizlar da valla bilmiyoruz gitti biyere bizede soylemedi var bisey anlariz gelince demisler
Asansorden indim ofise girmeden karsima dikildi
Seni merak ettim nerdeydin dedi
İsim vardi bankadaydim dedim
Ben seni seviyorum sanirim bilmiyorum arkadaslar boyle boyle dedi cok kotu hissettim dedi
Velhasil kendisi 13 yillik esim olur
Not: yemin ederim kizlari ben tembihlemedim
Kendi haltlari ama iyi oldu guzel oldu iyi ki de oldu..
Cilve naz yaptım ama yani iş birazda onda bitiyor..Merhaba
Bende eşime abi diyordum...
Oda bana kardeşim tabii ki oysa beğeniyormuş benide ben çaktırmıyorum diye diyememeiş bişi
Aramızdaki güzel arkadaşlıkta bozulmasın diye
Keşke sizde bir adım atsanız
Belki çekiniyordur
yazmadan duramıcam
senın durumunda bı iş arakadasımız vardı .aynı şirkettekı cocukla konusuyolar malum ılgı var ama bı gelısme yok :))
bı gun seytan durttu
bi çiçekçiyi aradık en ucuz çıceği el birliğiyle para toplayıp şipariş ettık tek bı kırmızı gul :))) parasızlık malum :))
çiçekcı cıceği getırdı
biz tabı oyuncular yaygaracı takım ooo kım gonderdı kımdır nasıl nasıl oynuyoz ama
tabı 3-4 yıl sonra anlattık inannamadı kalakalmıstı o kadar ayrıntılı oyuna :)))
buda aklımızda bulunsun bırılerının ısıne yarar belkı :)) ucuz cıceği ne aramıstık ama :)))
guzel olaylar bunlar
bizi bu hale getirenler utansın :))))Çok çakalsınız çoook:)
yazmadan duramıcam
bı gun seytan durttu
çiçekcı cıceği getırdı
guzel olaylar bunlar
Ya ne güzel demişsiniz ama ben çok utanıyorum onu okadar seviyorum ki çok aşığım.. Ne yapıcam bilemiyorum..bak öğle arası bitti elinde çay dolanıyor bende hiç görmemezlikten geldim onunda sesi çıkmıyor..
Aşktan bu hale geldim diyelim ..Konu sahibi çok tatlısın, hep böyle masum, heyecanlı ve şeker kal...
Bazı yorumlarına güldüm
Ne yapabilirim yani her şeyi anlattım bir anlam yüklemedim..Baktı, eli elime değdi, şunu dedi, bunu ima etti
Tehlikeli şeyler bunlar, her davranışa anlam yükleme, erkekler bu kadar detaylı değiller
Madem kardeşte ısrar ediyor, sen de abiye devam edip, yoluna bakıcan
Bişe olcak hissediyorum bu sessizlik normal değil ki.. Ya olumlu ya olumsuz bağıra bağıra konuşuyor şuan ama duymuyorum duymuycam. Yanıma gelmedi hiç bugünGüvendiğin bi arkadaşına tembihle, o na desinki, ay siz çok yakışıyosunuz birbirinize, ne şirin duruyosunuz yan yana, aslında kız hoş, sana ilgili, abi kardeş sanki bunu kullanarak cilveleşiyorsunuz desinEğer niyetinde bişey varsa anlaşılır, yoksa yine anlaşılır, ya mesafe koyar yada açılır
çirkinlik güzellikle aşk acısının ilgisi ne ki merak ettimBana kardesim diyen adam icin ask acisi cekecek kadar cirkin degilim cok sukur :d
Aynen bende ? Bazıları dalga geçmiş..çirkinlik güzellikle aşk acısının ilgisi ne ki merak ettim
Resmen romantik komedi bi kamera olsada izlesenizBence bu iş tatlıya bağlanır yakında :)
Mutlaka gelişmeleri yaz tatlım romantik komedi gibi çok merak ediyorum neler olacak :)
Geçip gidiyo burda birisine soru soruyor sesi sert ama bana hiç gelmedi yanıma dünkü whatsapta konuşmasına mı sinirlendi bilmiyorum..Brezilya dizisi seyreder gibi konuyu takip ediyorum