Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Eğer öyle yaparsan kapıları kapatma ihtimalin olur.. İyi akşamlar de ki laf atabilsin

O kadar da yapma canım sende iyi akşamlar de yani

Odasına gittim pc yi bıraktım buyrun pc dedim tmm kardeş dedi suratı 5 karış bir şekilde..
Sonra tekrar çağırdı beni bu kablo ne dedi bende bilmiyorum dedim tmm dedi geldim odama.
Peşimden geldi bişe aldı niye böyle yaptı ki ya sanki kırılmış gibi anlamadım. Valla abi demedim ya
Hafifte sırıtıyordu hiç konuşmadım ondan mı acaba..
Çıkarken demiycem hiç bişe.. Sanki benle oynuyo ya..
Çağırırken kardeş demedi ama direk bu kablo ne için dedi

Sadistmi dir nedir

Ben umudu kestim..

Ortada umutlanacak bir durum yoktu zaten.Bana bu kablo ne dedi?Izle ama fazla takilma,ben seni birakirim (ki araci olan hemen herkes is arkadasini gidecegi yere birakabilir) gibi ifadelerden nasil umutlandiysaniz bilemedim.Isabet olmuş karar.Umudu kes.Olursa daha cok sevinirsin.

Bu ne sert düşünce ? Yavaş lütfen..

Bu ne sert düşünce ? Yavaş lütfen..

Sert olan ifade hangisi ? Onlarca komikli smiley kullansaydim yumusak yorum mu olacakti ya da ortada umutlanacak bisey yoktu demem mi? Bunlar sert yorum degil.Ruhunu oksayici yorum yapmadim realist yaklastim sadece o kadar.Cogu yorum gibi aragazi verseydim yumusak bir yorum mu olacakti ? Umutlanma olursa daha cok sevinirsin dedim.Hala da aynisini dusunuyorum.Olmayacak diye dusun.Olursa daha cok sevinirsin.

Ya acaba tepkini mi olcuyor? Mesela "birak su kardes kardes demeyi,hic hoslanmadigim hitaplar,adimi soyle,yanlis anlama ama genel olarak boyle hitaplari sevmiyorum,abla kardes,yenge... Bana cok bayagi geliyor" falan desen... Yani aslinda sadece onun degil,genel olarak hickimsenin sana boyle hitap etmesini istemiyormus gibi davran.

Belki de tepkini olcuyor,belki de ne diyecek diye bekliyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…