Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Sevdiğim kız bana abi deyince şarkısı geldi aklıma :) o değilde sen neden burayı terkediyon onu annamadım ben. Yani güle güle ama adamla son konunun ilgisi ne.

Ben akrep o terazi ben odun muyum yani oda bana davransın.
Eğer o akrep siz terazi olsaydınız tehlikeliydi Malum akrep erkeği tehlikelidir.. Terazi bol bol poh pohlanmak ister, erkeği süslüdür Beğenilme merakı vardır, ama ilişkisine sadıktır.. Siz akrep kadınısınız ve isterseniz alırsınız emin olun

Diyorum ya yüzsüz olmak istemiyorum masasına çay bile götürdüm odasına girdiğimde bir gülümseyişi var anlatamam..
Uzak kalmak en iyisi..

Burdan tum asiklara söyluyorum. Neden askinizi karsinizdakine acik acik soylemiyorsunuz. Kaybedecek neyiniz var? Gurur mu? Ilk erkek mi acilmali? Yok oyle bisey. Soyle ve kurtul.. Istemiyorsa rezil mi olacaksin? Hayir. Belki cok mutlu olacaksin. Inanin ki hergun iskence cekmek, birkere reddedilmekten cok daha beter. Soyleyin gitsin.. Belki adam bilmiyordur belki baskasi var saniyordur. Ne bu gizemlilik. Seviyorsaniz acin konusun bence :))

Canım asla olmaz.. Yani az buçuk anlamıştır ondan hoşlandığımı..

Diyorum ya yüzsüz olmak istemiyorum masasına çay bile götürdüm odasına girdiğimde bir gülümseyişi var anlatamam..
Uzak kalmak en iyisi..
Şimdi birden değil, yavaş yavaş geri çekilin, ilginizi azaltın, o size dönmeye başlar.. Bu hep böyledir Dönerse sizindir dönmezse ebesinin

Gerçekten mi ? Yani dediklerinizi yapıcam aynen. Burnum havada onu görmüycem bile.

yeşil ışık yakmışsınız olmamış,
demek ki kötülükten anlıyor
baktınız siz kaçtıkça kovalıyor BİNGO
beyzademiz tava geliyor demektir.
iplemiyor aynı davranıyorsa.....
onu o zaman düşünürüz..
bu siteden de ayrılmayın bence
şuan sevmiyorsada her an sevebilir..
bide aşk çok güzel şey ya acısı da güzel valla bak.
bu heyecanlar çok değerli
biz evlendik şimdi bebeğimiz bile oldu uyusa da kocamın dizine yatsam diye dört bakıyorum
bebeğini büyütmüş üniye göndermiş ebeveynler ise çocuklarının patiklerini koklayıp bebeklik resimlerine bakıp iç geçiriyorlardır
hayat böyle bişey

Senin için üşenmedim kopyala yapıştır mesajı yazıyorum terazi erkeki ile ilgili
Terazi erkeği nazik, duyarlı ve paylaşımcıdır. Özellikle karşı tarafın haklarına duyarlıdır.
Romantiktir.
Zaman zaman ilişkinin içerisinde kayıtsız kalabilir, ama yine de son derece nazik ve kibar olacaktır.
Terazi erkeği kendisini daha iyi tanımak için ilişkiler içinde olmayı tercih eder.

Aşk onun hayatının olmazsa olmazıdır.

Romantizme çok önem verir, ilişkinin içinde DUYARLI ve PAYLAŞIMCI olacaktır.

Özellikle eşlik etme konusunda çok başarılıdır. SEVGİLİSİNE çeşitli sosyal ortamlarda EŞLİK ETMEKTEN büyük KEYİF ALIR.

EĞLENCELİ ve tatlı dillidir.

Terazi Erkeğini Nasıl Etkilersiniz?
Dışadönük yapıdaki terazi erkeği ilişkileri başlatma becerisine sahiptir, bu yüzden de siz hamle yapmadan önce ilk hamleyi o yapabilir ve ilişkinin içine adım atabilir.

İlişkinin ilerleyen aşamalarında sevgilisinin ilgi göstermesi ve özellikle güzel, konforlu ortamlarda onunla birlikte sosyalleşmesi önem taşır.

Bu sayede terazi erkeğinin kalbini KAZANABİLİRSİNİZ.

Terazi burcu erkeği akıllı, uyumlu, dengeli ve eğlenceli kadınlardan hoşlanır.

Agresif tavırlı ve uç davranışlar sergileyen kadınlardan uzak durmayı tercih eder.

Özellikle de ilişkinin içinde tartışmalardan hiç hoşlanmayacağı için kadının saldırgan tavırları ve tartışmacı olması terazi erkeğini uzaklaştıracaktır.

Terazi erkeğini hem FİZİKSEL hem de ZİHİNSEL anlamda etkilemek gerekir, çünkü bir hava burcu olarak karşı tarafın entelektüel olmasına çok önem verir ama aynı zamanda estetik değerleri de güçlü olduğu için kadının iyi görünümlü olması onu cezp edecektir.

Terazi burcu erkeğini ETKİLEMEK İÇİN hem AKLINIZI hem de CAZİBENİZİ kullanmanız gerekir, ayrıca ona romantik bir ortam yaratmalısınız.

Terazi Erkeği Kıskanç Mıdır?
Bir hava burcu olarak terazi burcu fazla kıskanç değildir.

Terazi erkeği karşı tarafı sıkboğaz etmekten de fazla hoşlanmayacaktır.

Terazi burcu erkeği için ilişkinin içinde denge ve adalet önemlidir, bu yüzden de KENDİSİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİ ŞEYLERİ KARŞISINDAKİ KİŞİYE DE YAPMAZ.

Kendisi de kıskanılmak istemeyeceği için karşı tarafı da kıskanmayacaktır.

Zaten bir hava burcu olarak da kıskanmaya çok yatkın değildir. Eğer akrep burcunda planetleri olan bir terazi burcu ise kıskanabilir, ancak yine de kıskandığını belli etmeyecektir.

Terazi erkeği ona güven vermeyen kadınlarla beraber olmayı tercih etmeyecektir. Bu yüzden de karşı tarafın onu KISKANDIRMAMASI gerekir. Kıskandırmaya çalıştığı taktirde terazi burcu erkeği ilişkiyi sessizce ve nazik bir tavır içerisinde bitirebilir.

Terazi Burcu Erkeği Ne Kadar Sadıktır?

Terazi erkeği ilişki içerisinde adalet ve denge arayışındadır.

Bu yüzden karşı taraf onu aldatmadığı sürece ya da onu ilgisiz bırakmadığı sürece aldatmayacaktır, çünkü adalet duygusu çok güçlüdür.

Ancak diğer yandan beğenilmeyi ve ilgi görmeyi çok sevdiği için zaman zaman çevreye mavi boncuk dağıtabilir.

Flörtöz olabilir, ama eğer bir ilişki içerisindeyse karşı taraf onu aldatmadığı sürece ALDATMAYACAKTIR.

Terazi erkeği bir hava burcu olduğu için fazla kıskanılmaktan ve kısıtlanmaktan hoşlanmayacaktır. Karşı tarafın ona güvenmesini isteyecektir, yoksa gönlü başka birine kayabilir.

Bir diğer olasılık ise ilişkinin içinde haksızlığa uğraması ve ilgisiz bırakılmasıdır. Bu durumda da gönlünün başka birine kayma olasılığı vardır.

Terazi Erkeği Sevgilisini Mutlu Eder
Bütün burçlar içerisinde bir kadının EN ÇOK mutlu edecek olan erkek terazidir.

Espri yeteneği vardır.

Hoş bir gülümsemeye sahiptir.

Kendine güveni yüksektir.

Akıllıdır.

KARARLI ve GÜÇLÜ bir kişiliğe sahiptir.

Liderdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…