- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Şuan ölüyorum eski Aslı gitti..Ayy insallah olur ya bari senin ki olsun ben reddedildim.Hadi bu bari gol olsun.Yalniz sakin hoslandigini falan cok belli etme musait bi taraflari kalkiyor sonra benim basima geldi.Birak olucagi varsa zaten olur bu heyecanin beni cok mutlu etti.Moralim cok bozuk konunu okuyunca bi tebessum ettim heyecanin cok seker:)
Ben sonuçsuz işe giremem ki..Ilk önce sen ona abi dedigin icin belki kardes demistir canim. Ya burdan gitmebirde ya platonik seviyorsn adamda bilmiyor sen gene süslen püslen git keyfini cikar ya bir sonuc bekleme hemen. Belki oda senden cekiniyordur. Bak platonik aşk karsi taraf bilmiyorsa güzeldir yani :)
Gerçek mi ? Ya valla anlattıklarımı abartmıyorum..ya boşversene sen adam bariz kur yapıyor..sende abi demeye devam et bak bakalım en son kim dama diyecek
Hatta 20 dk girmemişti whatsaba ben mesaj attım hemen girdi bi yazıyo gibi oldu durdu sonra yazmaya devam etti.Gerçek mi ? Ya valla anlattıklarımı abartmıyorum..
çabuk vazgeçiyonuz ha hemen ağlamalar filan öüfGerçek mi ? Ya valla anlattıklarımı abartmıyorum..
Korkuyorum rezil olurum diye.. Ben hayatımda hiç böyle davranmadım. Hep benim peşimde oldular..çabuk vazgeçiyonuz ha hemen ağlamalar filan öüfgünler çuvala mı girdi? acil evlenmeniz mi lazım nedir yani alasen flört ilişkinin en tatlı halidir oynayın damanızı keyfinize bakın 'bence'
Tmm.. Okudunuz mu konumu ? Hepsi gerçek..Adam bir kez kardeş ayağından başlamış, sonra geri dönüş yapamamıştır belkiBiraz daha bekleyin, siz kur yapmayın, o yapsın,
nereye ölüyorsun kiz ben bugun olmediysem sen hic olmezsin.Didin,ugras,cabala al sen yaparsin ben yapamadim ama sen yap ne olur.Hea bi de dikkat et ask acisi cekiyor falan olmasin.Şuan ölüyorum eski Aslı gitti..
bu arada mesafeyide koruyun tabi karşı taraf elini belli etmiyor sizde çok açık vermeyin canıım ama üzülmeyinde.. zaman..Korkuyorum rezil olurum diye.. Ben hayatımda hiç böyle davranmadım. Hep benim peşimde oldular..
Bana kardesim diyen adam icin ask acisi cekecek kadar cirkin degilim cok sukur :d
Sence ne olur bu iş
Tmm..aşk seçilmiyor ama...
çok güzelde olsanız yeni yeni taliplerinizde olsa illa o özel kişi olacak..
burada bahsi geçen AŞK özel bir durum.
konu sahibesi unutursunuz bence..
yavaştan alıp yüzüne bile bakmayın bir süre
belki tava gelir
Eski konularınızıda okudum.. Aslında adam beğenilmeyi ilgiyi seven biri gibi geldi :)) Burcunu biliyosanız özelliklerine göre davranın derim işe yararTmm.. Okudunuz mu konumu ? Hepsi gerçek..
Ben akrep o terazi ben odun muyum yani oda bana davransın.Eski konularınızıda okudum.. Aslında adam beğenilmeyi ilgiyi seven biri gibi geldi :)) Burcunu biliyosanız özelliklerine göre davranın derim işe yarar