- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Ölü taklidi yapOdama geldi adımı söyledi..
Kitaba bak filan dedi saçma bişey için geldi yani. Yine baktı gözlerime gülümsediAllahım ben onu çok seviyorum ya çok..
Ya napsam ben ne olur bişe diyin.. ???
Ya dalga geçme..Ölü taklidi yap
Benle neden oynasın ki sonuçta benim üstüm..Adam bal gibide ondan hoslandigin farkinda ve anlatiklariniza dayanarak söylemek istiyorum ki: Adam sizinle kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyor. Cok gel gitler yasiyorsunuz. Bir seviyor, bir vazgeciyorsunuz. Üstelik yanlis anlamayin ama biraz "yüzeysel" düsünüyorsunuz.
Benle neden oynasın ki sonuçta benim üstüm..
Kötü bir insan öyle yapar.. Yüzeysel değil vallahi ya ne olduysa onu anlatıyorum..
Tekrardan peşinimden neden geliyor o Zaman ya bu sefer adımı söyleyerek girdi..
Bir yakın bir değil burada benim ne gibi etkim olabilir ? Allah aşkına ya.. Ben ne ise onu anlatıyorum. Başka biriside olmasın o da olmasın.Ben sizin anlatiklarinizdan yolla cikarak yaptim o yorumu. Bir yakin bir umursamaz. Ozaman siz gercekten bazi seylere gereginden fazla anlam yüklüyorsunuz. Cözemedim. Yanyana oldugunuz sürece siz böyle gelgit yasarsiniz, yada baska biriyle tanisincaya kadar.
Güçlü ve kararlı durman lazım. Dubayı aldırdığı günü, akşam esenlemene cevap vermeyip sms'ine verdiğ yanıttaki kaba tavrını, baklavaya bir teşekkür dahi etmediğini vb. seni kırdığı ve umursamadığı anları hatırla + onla ilgili beklentini sıfırlamaya çalış. Şöyle baktı, kağıdı böyle uzattı, yüzü şöyleydi, morali böyleydi kendinle ilgili hiç bir çıkarımda bulunma onun hallerinden, ilgi ve algını başka şeylere yönelt derim arkadaşım...Odama geldi adımı söyledi..
Kitaba bak filan dedi saçma bişey için geldi yani. Yine baktı gözlerime gülümsediAllahım ben onu çok seviyorum ya çok..
Ya napsam ben ne olur bişe diyin.. ???
Kesinlikle.. Zaten faceden çıkardım. Çok teşekkür ederim canım.. Kırıldım çok onla olmaz anladım..Güçlü ve kararlı durman lazım. Dubayı aldırdığı günü, akşam esenlemene cevap vermeyip sms'ine verdiğ yanıttaki kaba tavrını, baklavaya bir teşekkür dahi etmediğini vb. seni kırdığı ve umursamadığı anları hatırla + onla ilgili beklentini sıfırlamaya çalış. Şöyle baktı, kağıdı böyle uzattı, yüzü şöyleydi, morali böyleydi kendinle ilgili hiç bir çıkarımda bulunma onun hallerinden, ilgi ve algını başka şeylere yönelt derim arkadaşım...
Çok tuhaf değil mi sence ? Çirkin çirkef lavbali birisi olsam tmm. (Abartmıyorum)bence senle dalga geçiyo bu, nasıl aşık ettim kendimne diyodur
sen çirkef laubali olmayabilirsin, ama o gönül eğlendirme peşinde gibi görünüyo. iş yerine yeni bi kız geldi onunla azcık dalgamı geçeyim diyo sanki. geçmişini öğrenebilme şansın varmı kızlarla arası nasılmışÇok tuhaf değil mi sence ? Çirkin çirkef lavbali birbkız olsam tmm. (Abartmıyorum)
O kaybetti ben değil. Kendine bi bakıcak önce.
Dalga geçtiği kuyuya kendisi düşmesin de ..
Bilmiyorum terazi burcu bildiğim sevgilisi yok diye bas bas üstüne basan birisi.sen çirkef laubali olmayabilirsin, ama o gönül eğlendirme peşinde gibi görünüyo. iş yerine yeni bi kız geldi onunla azcık dalgamı geçeyim diyo sanki. geçmişini öğrenebilme şansın varmı kızlarla arası nasılmış
Bir yakın bir değil burada benim ne gibi etkim olabilir ? Allah aşkına ya.. Ben ne ise onu anlatıyorum. Başka biriside olmasın o da olmasın.
Çok tuhaf değil mi sence ? Çirkin çirkef lavbali birisi olsam tmm. (Abartmıyorum)
O kaybetti ben değil. Kendine bi bakıcak önce.
Dalga geçtiği kuyuya kendisi düşmesin de ..
Lafınızı tersten anlamıyorum siz bana sert yapıyorsunuz Hanfendi.Her lafimi tersten anlamaniza gerek yok. Ben sizin bir etkiniz var demedim üstelik. Hakkinizda hayirlisi daha ne diyim ki
Yok fırsat vermiyorum canım dediğim gibi sildim ve vazgeçtim.bence de adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. sende fazlasıyla fırsat veriyorsun cnm
sen fırsat vermediğini söylüyorsun ama hareketlern bnun tam aksi yalnız cnm adam anlamş anlayacğnıYok fırsat vermiyorum canım dediğim gibi sildim ve vazgeçtim.