- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
He ya..Asli uzulme lutfen ama bu adami birak. Biliyorum biraktin da kafanda birak demek istiyorum.Mesaj attin, baklavaya not yazdin. Erkekler cin gibi anlamamasi mumkun degil. Anlamasina ragmen hala kardes diyorsa kafadan atip yeni denizlere yol almak lazim
He ya..faceden filan çıkarsam mı acaba sorarsada sevgilim kıskanç o çıkarmış derim :)
Trip değil hani üst ya benden bnde facede ekli olmasını doğru bulmadım. Prensiplere uymaz ya hani.Canım kendi kendine çok kuruyorsun sen.
Şöyle düşün bir işyeri ve o orada biyere gelmiş böyle birşey kariyerine zarar bile verebilir.
Kendi kendine triplere girmenin anlamı yok ki
Hislerin çıkar mı genelde..Hayırlısı canim senin fikrin tabiki öyle hissediyorsan öyledir sırf fiziksel özellikleri çekiyor diye birinden hoşlanmaz ilk etap için gerekli ama sonrası kaba saba biriyle olmaz yani erir bitirir seni .sana ilgisi olduğunu düşünerek yazıyorum bunu ben öyle hissediyorum erkek normalde odun bağlıyor zaten ilk zamanlar böyle olmasi seni cezbetmez ve mantıklı düşünerek aldığın bu kararın arkasında durmanı temenni ediyorum o kaybetti bosver
Bilmiyorum ya umrumda değil artık..Bilmiyorum canım öyle hissediyorum yanılıyor da olabilirim seni teselli etmek için söylemedim aşkta sağlam arkadaşlık olmalı bence bu adam dan bırak sevgiliyi arkadaşta zor olur yani tutar bir dali yok yani sen bir bayan sin bırak birseyler hissetmeyi ,yeni merhabalastigin hiç bir bayani arabadan indirip o seyi aldirtmamali bak bunlar insana ipucu veriyorbenim eşim bunları herhangibirine dahi olsa yapmaz ayıp olur Diye ha birde şu olabilir mi senin hislerini anladı uzaklaştırmak için ekstra çaba gösteriyor ....Valla artık bundan sonra kafanı onla meşgul etme kibar, yakışıklı ,ne istediğini bilen beyler i görmeye calis
Canım ayrıca benden hoşlansa neden o huniyi aldırsın yaptığı kabalıkla mı bağlıycak yani..Bilmiyorum canım öyle hissediyorum yanılıyor da olabilirim seni teselli etmek için söylemedim aşkta sağlam arkadaşlık olmalı bence bu adam dan bırak sevgiliyi arkadaşta zor olur yani tutar bir dali yok yani sen bir bayan sin bırak birseyler hissetmeyi ,yeni merhabalastigin hiç bir bayani arabadan indirip o seyi aldirtmamali bak bunlar insana ipucu veriyorbenim eşim bunları herhangibirine dahi olsa yapmaz ayıp olur Diye ha birde şu olabilir mi senin hislerini anladı uzaklaştırmak için ekstra çaba gösteriyor ....Valla artık bundan sonra kafanı onla meşgul etme kibar, yakışıklı ,ne istediğini bilen beyler i görmeye calis
Nası baktın bekız facebookda baktım da bulamadım adamı.Dayalı döşeli bir mesaj atcaktım valla
Ya canım güldürdün beni :) ama ben çok mutsuzum geçer inşallahkız facebookda baktım da bulamadım adamı.Dayalı döşeli bir mesaj atcaktım valla
Nası baktın beya herkese resim atmış ben de rica ettim atmadı. Ne adammış çatladım meraktan. Amma naza çekti
Kız herkese atmadım ya bi kaç tanıdık var çok ilgilendiler ondan yani :) ufff zaten mutsuzum ya..Nası baktın beya herkese resim atmış ben de rica ettim atmadı. Ne adammış çatladım meraktan. Amma naza çekti
Ne mutsuz olcan be boşver. Benim gibi olsan napcan. Beni de hep seviyom diye kandırmaya çalışıyo gerzeklerKız herkese atmadım ya bi kaç tanıdık var çok ilgilendiler ondan yani :) ufff zaten mutsuzum ya..
iki ismi varmış ya, o şekilde baktım. Ama soyadı olmayınca malesef bulamadımNası baktın beya herkese resim atmış ben de rica ettim atmadı. Ne adammış çatladım meraktan. Amma naza çekti
Gömün ya gömün bi kürekte benden gitsiniki ismi varmış ya, o şekilde baktım. Ama soyadı olmayınca malesef bulamadım
ay hiç merak etme. Aslının peşinde koştuğu kadar hoş bi adam değil. En fazla hareketleriyle falan sempatik, çekici biri olabilir. (bu arada kusura bakma Aslıcım adamı böyle gömüyorum ama)
Onda da sen haklısın adam karmaşık mi yoksa dümdüz mu anlamadım error errorCanım ayrıca benden hoşlansa neden o huniyi aldırsın yaptığı kabalıkla mı bağlıycak yani..
Sanki kırk yıllık eşiyim gibi davrandı.