Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

valla çok sevindim silmene egosu iner azcık budayı çektirmesi ne ya valla bu benim eskisinden de öküz çıktı biz kadınların günahı nede öküzlerle uğraşıyoruz yarabbim gençsin güzelsin bırak o koşsun peşinden kendini bişey sandığı yeter

Ahahahahahahah yeminle çok değişik bişe oldu ben yine süslendim bi havalar var bende neyse
Gördü beni neyse yanına gitmek zorunda kaldım ( benden sorumlu ya her bişeyi duyurmam gerekiyor benim kursum 4 ye bitiyor haberiniz olsun dedim ( bunun yüz ifadesini ben yanına gidince görmeniz lazım )
Acaip bozuktu suratı böyle bi değişti bozuk gibi tmm dedi çıktım gittim

Budayı çekerken o kadar masumdum ki başta anlamadım bişe
Sonra dank etti ben ne yapıyom la ? Diye

Beter olsun giden gitmiştir gittiğin gün bitmiştir bizim için tey tey

Seni istemeyebilir Aslı bu normal .Yani ya olur ya olmaz .Sen bir şeyler hissediyorsun diye karşındaki de hissedecek diye bir şey yok . Arkadaşlıkla ilgili dengeyi de kuramamış olabilir .Ama senin intikam almaya çalışmanı anlamıyorum . Bu doğru değil bence .

Kız ne intikamı intikam filan almıyorum. Sadece benden uzak artık olay bu şahsına yaptığım bişe yok..

Hal ve hareketleri kırılmış gibiydi sanki artık böyle Napalım.. O benim üstüm haddimi bilmem lazım demi ?
Bende gerekeni yapıyorum o halde.

Ya ben hiç iyi değilim..
Yanına çağırdı kokusu burnumda yan yana oturuyoruz pc den bişe gösteriyor normalde ekrana bakarak anlatır ama gözlerime böyle dönüyo bakıyo derinine..
Yemin ederim abartmıyorum. Gel otur dedi arada kardeş diyo ama o an az daha sarılıcaktım
Ben çok aşığım onu çok istiyorum..
Yemin ederim abartmıyorum böyle yan yanayız nefes kadar yakın gözlerime bir bakıyor ben utanıp kafamı eğiyorum yeniden bakıyo..
Napıcam ben ya :'( salya sümük ağlıycam o derece..
Kağıdı verirken elini böyle elime yanaştırdı yemin ederim..
Masaya koyup vermesi gerekirken. Onu çok istiyorum çok aşığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…