- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Ahahahahahahah yok artıkAynen hiç bence. Git tvden birine aşık ol daha iyi:)
Budayı çekerken o kadar masumdum ki başta anlamadım bişevalla çok sevindim silmene egosu iner azcık budayı çektirmesi ne ya valla bu benim eskisinden de öküz çıktı biz kadınların günahı nede öküzlerle uğraşıyoruz yarabbim gençsin güzelsin bırak o koşsun peşinden kendini bişey sandığı yeter
canım ne yapalım biz öküz seviyoruz haha normal insanlar bize göre değil
hacı hacıyı mekke'de deli deliyi dakkada bulur demişler kuzum :))canım ne yapalım biz öküz seviyoruz haha normal insanlar bize göre değil
Beter olsun giden gitmiştir gittiğin gün bitmiştir bizim için tey teyAhahahahahahah yeminle çok değişik bişe oldu ben yine süslendim bi havalar var bende neyse
Gördü beni neyse yanına gitmek zorunda kaldım ( benden sorumlu ya her bişeyi duyurmam gerekiyor benim kursum 4 ye bitiyor haberiniz olsun dedim ( bunun yüz ifadesini ben yanına gidince görmeniz lazım)
Acaip bozuktu suratı böyle bi değişti bozuk gibi tmm dedi çıktım gittim
yok kız biz akıllı güzel hatunlarız ama erkekler öküz odun seç beğen al hangisini alsan seni deli ediyorlarBizde inek miyiz yaniayyy çok güldüm buna
Kız ne intikamı intikam filan almıyorum. Sadece benden uzak artık olay bu şahsına yaptığım bişe yok..Seni istemeyebilir Aslı bu normal .Yani ya olur ya olmaz .Sen bir şeyler hissediyorsun diye karşındaki de hissedecek diye bir şey yok . Arkadaşlıkla ilgili dengeyi de kuramamış olabilir .Ama senin intikam almaya çalışmanı anlamıyorum . Bu doğru değil bence .
Kız ne intikamı intikam filan almıyorum. Sadece benden uzak artık olay bu şahsına yaptığım bişe yok..
her hareketten anlam çıkartma cnm belki o an başka birşeye kızmıştırHal ve hareketleri kırılmış gibiydi sanki artık böyle Napalım.. O benim üstüm haddimi bilmem lazım demi ?
Bende gerekeni yapıyorum o halde.