Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

valla çok sevindim silmene egosu iner azcık budayı çektirmesi ne ya valla bu benim eskisinden de öküz çıktı biz kadınların günahı nede öküzlerle uğraşıyoruz yarabbim gençsin güzelsin bırak o koşsun peşinden kendini bişey sandığı yeter :KK67::KK67:

Ahahahahahahah yeminle çok değişik bişe oldu ben yine süslendim bi havalar var bende neyse :KK53:
Gördü beni neyse yanına gitmek zorunda kaldım ( benden sorumlu ya her bişeyi duyurmam gerekiyor benim kursum 4 ye bitiyor haberiniz olsun dedim ( bunun yüz ifadesini ben yanına gidince görmeniz lazım :KK76: )
Acaip bozuktu suratı böyle bi değişti bozuk gibi tmm dedi çıktım gittim :KK53:

valla çok sevindim silmene egosu iner azcık budayı çektirmesi ne ya valla bu benim eskisinden de öküz çıktı biz kadınların günahı nede öküzlerle uğraşıyoruz yarabbim gençsin güzelsin bırak o koşsun peşinden kendini bişey sandığı yeter :KK67::KK67:
Budayı çekerken o kadar masumdum ki başta anlamadım bişe :KK53:
Sonra dank etti ben ne yapıyom la ? Diye :KK45:

Ahahahahahahah yeminle çok değişik bişe oldu ben yine süslendim bi havalar var bende neyse :KK53:
Gördü beni neyse yanına gitmek zorunda kaldım ( benden sorumlu ya her bişeyi duyurmam gerekiyor benim kursum 4 ye bitiyor haberiniz olsun dedim ( bunun yüz ifadesini ben yanına gidince görmeniz lazım :KK76: )
Acaip bozuktu suratı böyle bi değişti bozuk gibi tmm dedi çıktım gittim :KK53:
Beter olsun giden gitmiştir gittiğin gün bitmiştir bizim için tey tey :KK53::KK53:

Seni istemeyebilir Aslı bu normal .Yani ya olur ya olmaz .Sen bir şeyler hissediyorsun diye karşındaki de hissedecek diye bir şey yok . Arkadaşlıkla ilgili dengeyi de kuramamış olabilir .Ama senin intikam almaya çalışmanı anlamıyorum . Bu doğru değil bence .

Seni istemeyebilir Aslı bu normal .Yani ya olur ya olmaz .Sen bir şeyler hissediyorsun diye karşındaki de hissedecek diye bir şey yok . Arkadaşlıkla ilgili dengeyi de kuramamış olabilir .Ama senin intikam almaya çalışmanı anlamıyorum . Bu doğru değil bence .
Kız ne intikamı intikam filan almıyorum. Sadece benden uzak artık olay bu şahsına yaptığım bişe yok..

Hal ve hareketleri kırılmış gibiydi sanki artık böyle Napalım.. O benim üstüm haddimi bilmem lazım demi ?
Bende gerekeni yapıyorum o halde.

Ya ben hiç iyi değilim..
Yanına çağırdı kokusu burnumda :KK43: yan yana oturuyoruz pc den bişe gösteriyor normalde ekrana bakarak anlatır ama gözlerime böyle dönüyo bakıyo derinine..
Yemin ederim abartmıyorum. Gel otur dedi arada kardeş diyo ama o an az daha sarılıcaktım :KK43:
Ben çok aşığım onu çok istiyorum.. :KK43:
Yemin ederim abartmıyorum böyle yan yanayız nefes kadar yakın gözlerime bir bakıyor ben utanıp kafamı eğiyorum yeniden bakıyo..
Napıcam ben ya :'( salya sümük ağlıycam o derece..
Kağıdı verirken elini böyle elime yanaştırdı yemin ederim..
Masaya koyup vermesi gerekirken. Onu çok istiyorum çok aşığım :KK43:

X