Kesinlikle.. Zaten faceden çıkardım. Çok teşekkür ederim canım.. Kırıldım çok onla olmaz anladım..
Rica ederim canım.
Aslında silmeden umursamamayı başarabilsen daha iyiydi ama aklın sürekli orada kalıyor elin sürekli profiline gidiyorsa faceden silmen iyi olmuş boş ver. Bu konuda hiç bir şey açıklamak zorunda değilsin ayrıca sorarsa ki hiç sanmam, sevgili filan bahanesini de öne sürme sakın.
Şimdi olaya başka açılardan da bakalım;
*Bu adam iyi biri mi, kötü biri mi, hovarda mı, ne tür beklentileri ve tarzı olan biri, henüz çok iyi tanımıyorsun belli olmaz.
*Korkuyor olabilir. Bazen sevildiğini hissetmek insanı korkutup uzaklaştırabilir.
*Daha önce sorunlu ve çalkantılı ya da yaralayıcı derin izleri olan bir ilişkiden çıkmış olabilir. Yorgundur belki, durup soluklanma, toparlanma evresinde olabilir. Temkinlidir.
*İş yeri ortamı olduğu için çekinceleri olabilir.
*Beğenilmek ve bunu hissetmek hoşuna gitmiş egosunu parlatıyor olabilir.
*Her ne yaparsa yapsın senden pozitif anlamda ilgi devam ettikçe ve bunu belli ettikçe sen, seni çantada keklik olarak düşünebilir.
*Senin bilmediğin dışarıda görüştüğü kişi ya da kişiler olabilir(Teraziler bayağı flörtözdür).
*İlişkisi olmasa da gönlünden geçirdiği ilgi duyduğu bir başkası olabilir.
*Bulunduğunuz iş ortamında tek hatunmuşsun başkaları da olsa gözlemleme şansın olurdu zira sen sadece kendine öykünüyorsun bu durumda ama aslında o herkese öyledir. (öyle derken senin çıkardığın anlamalara, yakın sıcak olduğunu söylediğin tavırlara istinaden söyledim)
*Bu adamda senin ona karşı beslediğin hislerin karşılığı olmayabilir en azından hoşlanma bile.
* Sana uygun biri olmayabilir ve bununda farkındadır belki ya da değildir...
Lütfen gerektiğinde tut kendini ve toparlan. Oluruna bırak- bırakmaya çalış ilgilenme. Olacağı varsa o zaman olur, olacağını da bekleme canım...