Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Lafınızı tersten anlamıyorum siz bana sert yapıyorsunuz Hanfendi.
Ayrıca güzelliğin önemli olmadığını bende biliyorum. Ne bu sinir ya ?

Ne diye sinirleneyim. Yorumumda bir sertlik görmedim. Sadece acikca görüslerimi belirtim. Güzeligi ne kadar önesediginiz konularinizdan belli oluyor bu da benim sahsi fikrimdir. Begenirseniz, begenmezsiniz size kalmis.

O zaman sıçtım ben napıcam ya offff işte akıl fikir verin (

valla bize böyleysen ona da öylesindir canım, bence belli ediyosundur mimiklerinden, hareketlerinden falan anlamıştır senin ondan hoşlandığını. bence sen baya baya aşık gibisin. zaten platoniğin her hareketine anlam yükleme durumun da var tam aşık davranışı. ama bence ümidi kes. kırılma ama hoşlansa çoktan bir şeyler yapardı senin için. faceden silmişsin, senden hoşlansa mutlaka kontrol ettiği için fark ederdi ve sana tavırlı olurdu.

ya zaten terazi burcu biraz üçkağıtçıdır. sana laf olsun diye bile iş atıyor olabilir. bayılır onlar etrafında kız olmasına. sevgili olmasa da kendisinden hoşlanan kızların olması egosuna iyi geliceği için kız tutar çevresinde. yani emin ol orda bir sürü kız olsa, arasını onlarla iyi tutar küçük küçük flört ederdi onlarla da.

yani inş yanılırız, aksi olur tabii ama durum bu gibi şimdilik:/

Ne diye sinirleneyim. Yorumumda bir sertlik görmedim. Sadece acikca görüslerimi belirtim. Güzeligi ne kadar önesediginiz konularinizdan belli oluyor bu da benim sahsi fikrimdir. Begenirseniz, begenmezsiniz size kalmis.
Tamam kardeşim sağolun yani ne söyleyebilirim..
Zamanınızı çalmiyim ben yorum yapmayın sizde..

Yok canım haklısının artık uzağım zaten sağol yorumun için..

Asli niye sildin feysten be yavrum cok cocukca kaliyor bu durumlar, fark ederse adama koz vermissin. Gerci son seyleri okuyamadim bisey mi yapti? Oncelikle bence artik buraya yazma, yani gel takiliriz yorumlasiriz baska topiklerde ama kendi konunu guncelleme. Cunku insan buraya yazdikca fark etmeden iyice baglaniyor, kopamiyor. Yazma ki dusuncelerinden de ciksin yavasca. Yoksa uzuleceksin galiba. Bir de ayni is yeri cok zor. Ben gecen yil Kk ya yazdikca fark etmeden iyice baglaniyordum. Bu yil fark ettim artik ne ozelden ne fal topiginde cok bahsetmiyorum adamlarla ilgili. Cunku cidden yazdikca kafamda daha cok baglaniyordum. Bir de soyle bir durum var dusunsel olarak baglandikca o is olmuyor. Ama sen ne zaman birakiyorsun, uzaklasip dusunmemeye basliyorsun o adam hoop sana kendi ayaklariyla geliyor.

bence ndn bni sildin diye sorarda snde sevgilim silmiş dersen sevgilisi olduğu halde başkasına iş atan kız durumuna düşersin haberin olsun hiç olmadı dondur faceni. sorarsa dondurdum falan dersin.

Kesinlikle.. Zaten faceden çıkardım. Çok teşekkür ederim canım.. Kırıldım çok onla olmaz anladım..
Rica ederim canım.
Aslında silmeden umursamamayı başarabilsen daha iyiydi ama aklın sürekli orada kalıyor elin sürekli profiline gidiyorsa faceden silmen iyi olmuş boş ver. Bu konuda hiç bir şey açıklamak zorunda değilsin ayrıca sorarsa ki hiç sanmam, sevgili filan bahanesini de öne sürme sakın.

Şimdi olaya başka açılardan da bakalım;

*Bu adam iyi biri mi, kötü biri mi, hovarda mı, ne tür beklentileri ve tarzı olan biri, henüz çok iyi tanımıyorsun belli olmaz.

*Korkuyor olabilir. Bazen sevildiğini hissetmek insanı korkutup uzaklaştırabilir.

*Daha önce sorunlu ve çalkantılı ya da yaralayıcı derin izleri olan bir ilişkiden çıkmış olabilir. Yorgundur belki, durup soluklanma, toparlanma evresinde olabilir. Temkinlidir.

*İş yeri ortamı olduğu için çekinceleri olabilir.

*Beğenilmek ve bunu hissetmek hoşuna gitmiş egosunu parlatıyor olabilir.

*Her ne yaparsa yapsın senden pozitif anlamda ilgi devam ettikçe ve bunu belli ettikçe sen, seni çantada keklik olarak düşünebilir.

*Senin bilmediğin dışarıda görüştüğü kişi ya da kişiler olabilir(Teraziler bayağı flörtözdür).

*İlişkisi olmasa da gönlünden geçirdiği ilgi duyduğu bir başkası olabilir.

*Bulunduğunuz iş ortamında tek hatunmuşsun başkaları da olsa gözlemleme şansın olurdu zira sen sadece kendine öykünüyorsun bu durumda ama aslında o herkese öyledir. (öyle derken senin çıkardığın anlamalara, yakın sıcak olduğunu söylediğin tavırlara istinaden söyledim)

*Bu adamda senin ona karşı beslediğin hislerin karşılığı olmayabilir en azından hoşlanma bile.

* Sana uygun biri olmayabilir ve bununda farkındadır belki ya da değildir...

Lütfen gerektiğinde tut kendini ve toparlan. Oluruna bırak- bırakmaya çalış ilgilenme. Olacağı varsa o zaman olur, olacağını da bekleme canım...

Son düzenleme:
bence ndn bni sildin diye sorarda snde sevgilim silmiş dersen sevgilisi olduğu halde başkasına iş atan kız durumuna düşersin haberin olsun hiç olmadı dondur faceni. sorarsa dondurdum falan dersin.
Hepiniz tek tek haklısınız.
Sorarsa fark etmedim aaa öyle mi olmuş dicem bu bir.
İkincisi ben yüz bulmasam ondan "o hareketlere girmezdim "
Kendi kendine gelin güvey olma durumu yok yani.
Üçüncüsü "artık umrumda değil" ciddi anlamda söylüyorum.
Hepinize yardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim. İyiki varsınız..

Kızlar yazmıycaktım ama bişe oldu direk anlatıyorum siz değerlendirin. Whatsapta bunun numarasını silmek için girdiğimde "yazıyor" simgesi çıktı. Yazıyor duruyor yazıyor aynen böyle.
Bekledim bekledim bir anda çıktı sonra.
Ya ne oluyo ya ?
Bu ne tesadüf ne yazıcaktı ? Valla aynen böyle oldu..

Kacma kovalama taktigi yavas yavas ise yariyor mu ne
Kacmaya devam, elbet birgün yazdigini silmeden gönderecktir

Canımm tam vazgeçiyorum ya varya şaka gibi ya..
Güzel seyler vazgectiginde oluyor maalesef. Sen yinede vazgecmis gibi davran. Bazi erkekler ilgi göstermeyen kadinlardan hoslanirmis. Belki seninki onlardandir.
Eyvah kiz gidiyor, birsey yapmaliyim endişesine kapılsın iyice

Oyle olunca sana mi yazıyor oluyor yada herhangibir birine mi ?bunu net biliyormuyuz?Eğer sanaysa valla çok merak ettim?

Canımm tam vazgeçiyorum ya varya şaka gibi ya..

Canım daha önce de sana;" -Lütfen gerektiğinde tut kendini ve toparlan. Oluruna bırak- bırakmaya çalış ilgilenme. Olacağı varsa o zaman olur, olacağı beklentin de olmasın..." demiştim.

Güçlü, kararlı, ilgisiz, beklentisiz vakur duruşunu sakın bozma sakın! Ya o çözülecek, ya o çözülecek bu saatten sonra, yoksa da uğurlar ola...

Yorumuma şöyle bir bakınca yıllar önce okuyup hoşuma giden şu söz geldi aklıma, paylaşıyorum.

"Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin'sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir."

Oyle olunca sana mi yazıyor oluyor yada herhangibir birine mi ?bunu net biliyormuyuz?Eğer sanaysa valla çok merak ettim?
Evet canım mesela diğer kişilere çevrimiçi gözükürken sana yazan bir kişi yazıyor şeklinde görünüyor.
Dediklerinizin hepsini bir bir yapıyorum. Çok teşekkürler,ayrıca söze bayıldım
Güzel seyler vazgectiginde oluyor maalesef. Sen yinede vazgecmis gibi davran. Bazi erkekler ilgi göstermeyen kadinlardan hoslanirmis. Belki seninki onlardandir.
Eyvah kiz gidiyor, birsey yapmaliyim endişesine kapılsın iyice
Aynen canım valla çıkıyor dedikleriniz

Kız Aslı ne var ne yok yazmz oldun?içm şişti bdv deki dertlerden güzel haberlerin yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…