Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Terazi

bence bu adam ilgilenmiyor seninle...
teşekkür için konuşmak için bahanesi olurdu...,
tınlamıyor gibi geldi..
haa bide gece 4 te watsupa girmemiş bence 4 e kadar yazışmışta olabilir...

bence bu adam ilgilenmiyor seninle...
teşekkür için konuşmak için bahanesi olurdu...,
tınlamıyor gibi geldi..
haa bide gece 4 te watsupa girmemiş bence 4 e kadar yazışmışta olabilir...
Yok 4 ye girdi canım eminim. ( birisi tatlıyı mı kaldırdı acaba diyelim ben çıktım o gelmedi temizlikçi abla mı aldı attı ki )

Geldi odama ( ne hikmetse )
Elinde telefon çeviriyor geldi mi mail "kardeş" dedi bende geldi "abi" dedim gözlerine Bakarak.
Ya abartmıyorum ama inadına sinir mi etmek istiyor bilmiyorum. Çünkü o arada gözlerime bakıyo gülüyo böyle değişik bir bakış çözemedim..
Neyse gitti sonra.
Ya ben bi çeviri yapmıştım bana yap dedi ( normalde onun İngilizcesi benimkinden daha iyi )
Yaptığım şeyi birde benimkine bak Nasıl olmuş dedi ne alaka anlamadım.
Gelmiş diyoki benimkinde bir hata var mı bende yok sizinki daha iyi dedim.
Cümle yapılarına filan bak dedi işte. Bir hata varsa düzelt filan ddi. Napıyo bu ya

Ben akrep Can'ım :) yani kendime güveniyorum dış görünüş filan

balım teraziler değişiktir sıkıldı mı arkasına bakmaz gider. senin güzel olman falan değiştirmez durumu. yani gerçekten tam anlamıyla aşık olması lazım evlilik falan için.sen kendine zaten güven de, ona çok güvenme:))) ama sana aşık olursa ne alaa, muhteşemm sevgilidirler

İşte onu kendime aşık etmem lazım
Ama artık bir karar aldım önemsemiycem..

o sıkılıp gitme özelliği bendede var

evet o kismi okudum. Kusura bakma ama biraz kapa ve hödükmüs. Her ne olursa olsun insan nezaketen tesekür eder
Yedi mi yemedi mi onu bile bilmiyorum..
Yani sabah gördüm notu klavyenin oraya sıkıştırmıştım tabağıda üstü kapalı tatlı tam masasının önüne koymuştum sabah yoktu ya yedi ya da çöp bilmiyorum ama temizlikçi atmaz yani..

notu görmeme gibi bir sansi varmi?

canım çok belli ediyorsun yapma normal davran umursama. adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor adeta seninle. uzaklaş biraz adamdan.ve bence abi yerine x bey diye hitap et dha iyi

Temizlik ciye sorsana canim caktirmadan
notu görmeme gibi bir sansi varmi?
Canım tam klavye tuşumun arasına soktum yani düşmesi imkansız ki tabak öndeydi masanın tam pc nin önü kesin kesin yemiştir. Ben çıktıktan sonra gelmiştir diye düşünüyorum..
Hatta bugün yanıma geldi odaya kardeş dedi o çeviri benim yaptığıma baktın mı dedi bende baktık abi dedim yüzüne sert bakarak Nasıl eksik var mı dedi ( İngilizcesi benden kat kat üstün )
Anlamadım da güzel bişeyin eksiğini bulup Nasıl düzeltebilirim yani ?
Elindeki telefon çeviriyor bir yandan bakıyo gözlerime ( gülümseyerek )
Kesinlikle benle oynadığını düşünüyorum.
Ya da utanıyor çok saçma ama
Anlamadım yani..

Empati kurarak yorum yapıyorum; eğer bişey hissetseydi baklavayı bahane eder konuşmaya çalışırdı. Hiç bişey hissetmediğim biri bana baklava bırakmış, not yazmış; açıkçası yerim ama çokta umurumda olmaz. Neden teşekkür edeyim ki? Özel olduğunu hissettirmemi gerektirecek sebep yok ortada.

terazi mii...
benim sevgilim de terazi, hemen yem olmuyorlar
burç olarak uyumunuz zor. tabi yükselenlerinize göre de değişir.
ben konunun devamını okudum jest için erken yapma. çok vıcvıc olma çok da soguk olma. doğal davran. ayrıca sadece görüntüyle tav edemezsin. biraz kaça kaça davranırsan yani gizemli mi demek daha doğru olur bilmiyorum fazla soğuk olmadan daha iyi olur tabi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…