- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
TeraziKiz biz sana az az dusun diyoruz sen napiyorsunbak simdi hareketlere anlam yuklemeyi birakiyoruz. Sen kartlarini acik oynadin, istiyorsa bir seyler yapmali. O yuzden bakalim neler olacak. Bakip gulmesi guzel evet ama biz hemen kapilmiyoruz neden cunku karsimizda bir erkek var. Ne burcuydu bu adam ?
Yok 4 ye girdi canım eminim. ( birisi tatlıyı mı kaldırdı acaba diyelim ben çıktım o gelmedi temizlikçi abla mı aldı attı kibence bu adam ilgilenmiyor seninle...
teşekkür için konuşmak için bahanesi olurdu...,
tınlamıyor gibi geldi..
haa bide gece 4 te watsupa girmemiş bence 4 e kadar yazışmışta olabilir...
Terazi
Ben akrep Can'ım :) yani kendime güveniyorum dış görünüş filanoff o yüzden dengesiz bu kadar. pek güvenilir erkekler değildirler dikatli ol. acayip flörtöz olurlar bir kere. tabii tek buna bakmaz bu iş ama sen kendini çok kaptırma derim canım. sen ne burcusun?
Ben akrep Can'ım :) yani kendime güveniyorum dış görünüş filan
İşte onu kendime aşık etmem lazımbalım teraziler değişiktir sıkıldı mı arkasına bakmaz gider. senin güzel olman falan değiştirmez durumu. yani gerçekten tam anlamıyla aşık olması lazım evlilik falan için.sen kendine zaten güven de, ona çok güvenme:))) ama sana aşık olursa ne alaa, muhteşemm sevgilidirler
o sıkılıp gitme özelliği bendede varbalım teraziler değişiktir sıkıldı mı arkasına bakmaz gider. senin güzel olman falan değiştirmez durumu. yani gerçekten tam anlamıyla aşık olması lazım evlilik falan için.sen kendine zaten güven de, ona çok güvenme:))) ama sana aşık olursa ne alaa, muhteşemm sevgilidirler
Ya baklavayı yemedi ya da bilmiyorum ama odama geldi bak yazdım üstte etmedi canım..simdi bir tesekür bilemi etmedi?
Ya baklavayı yemedi ya da bilmiyorum ama odama geldi bak yazdım üstte etmedi canım..
Yedi mi yemedi mi onu bile bilmiyorum..evet o kismi okudum. Kusura bakma ama biraz kapa ve hödükmüs. Her ne olursa olsun insan nezaketen tesekür eder
Yedi mi yemedi mi onu bile bilmiyorum..
Yani sabah gördüm notu klavyenin oraya sıkıştırmıştım tabağıda üstü kapalı tatlı tam masasının önüne koymuştum sabah yoktu ya yedi ya da çöp bilmiyorum ama temizlikçi atmaz yani..
Temizlik ciye sorsana canim caktirmadan
Canım tam klavye tuşumun arasına soktum yani düşmesi imkansız ki tabak öndeydi masanın tam pc nin önü kesin kesin yemiştir. Ben çıktıktan sonra gelmiştir diye düşünüyorum..notu görmeme gibi bir sansi varmi?
Bende öyle düşünüyorum ama neden oynasın ki.. Yanicanım çok belli ediyorsun yapma normal davran umursama. adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor adeta seninle. uzaklaş biraz adamdan.ve bence abi yerine x bey diye hitap et dha iyi
terazi mii...Terazi