Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

O biraz kabalık oluyor normal biriside verse insan bir teşekkür eder
o halde saçma bir sebeple odaya gelmeseydi yani gereği yok :)
Dümeni değiştirdim zaten..

Bencede teşekkür etmek ilgileniyorum demek değil kibarlik aksi taktirde kabaliktir ki kırk yabancı ya bir şey ikram edilince teşekkür eder.Bana çok tuhaf geldi ..Aklıma ya görmediyse diye gelio ama ..görüP yediyse ve birsey demiyor sa kazmanın ta kendisidir ..Ayrıca dümen nere döndü merak ettim ortadan cikma

Ay burcunu merak ettim Terazi belirtileri yok pek .
Siz ikiniz varya yemin ederim moral kaynağısınız ya
Sizi yerim yani o derece
Neyse konuya gelirsek burcu terazi tatlım 24 eylülde doğmuş.
Dümene gelirsek
Dümeni terse çevirdim. Artık ona su bile vermem. Hiç bişe ilgide yok ona artık. Ama suratımızda asmıycam cool yani Yani ya paklavayı yemedi aç birisi çaldı yuttu hepsini
Ya da yedi beğenmedi
Şaka şaka
Yani yemiştir de aynen bir teşekkür ikram etmişsin olayı yok. Hemde ona milyonlarca dilim koymuştum
Kendi bilir

Bugün aşırı aşırı güzel oldum yani girdiğim yerde dönüp baktı herkes o derece
Neyse karşılaştık bi gördü hal hareketler değişti toplantı için bekliyorduk sonra elinde kalemle çizmeye başladı filan..
Yani elde bir titreme abartmıyorum değişik hareketler ama hiç pas vermedim.

Allahım cumasını da kılıyor şükürler olsun.. Ya bağıra bağıra dediki abi cumaya geliyo musun ( normalde odasına gidip sorar ) bağırmaz yani..
İnanamıyorum ya. Allahım Şükürler olsun..

konunu merak edip her gün bakıyorum. kendi kendine aşık olup sonra yine kendi kendine trip atıyosun bişeyden haberi yok. iyi akşamlar dediö duymadın diye mesaj attın, üstüne baklavayı bırakıp not yazdın, o sana hiç mesaj attımı sanki. anlamaması mümkün değil. şimdi yine trip atmayı bırakıp cumaya gidiyo diye sevinmişsin. artık duygularına hakim ol ve kendini gerçekten geri çek

Zaten geri çektim de bu yazı stili ne yani ?
Biraz kibar lütfen.. Düşündüğün için sağol ama bir insanın duygularını Nasıl anlayabilirim ?
Deneme yanılma yaptım ve anladım. Bu kadar basit yani Hanfendi.

sen diğer konundada bana niye sert yapıyosun dedin. kibar olduğumu düşünüyorum ama heralde yazıda ifade edemedim kendimi. seni kırmak gibi bi niyetim yok kusura bakma duygularını anlıyorum

Normalde erken çıkmam Aslı dedi yanıma geldi sen çık kardeş dedi.
Yeminlen yıldım. ( hayır ben çıkacağım vakti biliyorum zaten )
Beni mi düşündü kendince ya da benden sorumlu olduğu için mi bilmiyorum.
Beni düşünmediği kesin bence ama.. Bende iyi akşamlar demeden çıktım.
Bir kişi daha var ona çık demedi ondanda sorunlu erkek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece şunu anlayamadım .
Kurumsal biyerde çalışıyorum hiyerarşi var Bey-Hanım kardeş nedir yahu ?
Açıkcası kardeş demez herhangibir duygusal hissi olsa.
Bilemem tabi ki yine de .

Asli uzulme lutfen ama bu adami birak. Biliyorum biraktin da kafanda birak demek istiyorum.Mesaj attin, baklavaya not yazdin. Erkekler cin gibi anlamamasi mumkun degil. Anlamasina ragmen hala kardes diyorsa kafadan atip yeni denizlere yol almak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…