- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
oynamak değil de aşık olmadıkları sürece, ilgi çekmeyi ilgilenilmeyi severler. dengesiz tavır da sergilerler.Bende öyle düşünüyorum ama neden oynasın ki.. Yani
O biraz kabalık oluyor normal biriside verse insan bir teşekkür ederEmpati kurarak yorum yapıyorum; eğer bişey hissetseydi baklavayı bahane eder konuşmaya çalışırdı. Hiç bişey hissetmediğim biri bana baklava bırakmış, not yazmış; açıkçası yerim ama çokta umurumda olmaz. Neden teşekkür edeyim ki? Özel olduğunu hissettirmemi gerektirecek sebep yok ortada.
Dümeni çevirdim artık.. Kendi bilir yani :)oynamak değil de aşık olmadıkları sürece, ilgi çekmeyi ilgilenilmeyi severler. dengesiz tavır da sergilerler.
Bencede teşekkür etmek ilgileniyorum demek değil kibarlik aksi taktirde kabaliktir ki kırk yabancı ya bir şey ikram edilince teşekkür eder.Bana çok tuhaf geldi ..Aklıma ya görmediyse diye gelio ama ..görüP yediyse ve birsey demiyor sa kazmanın ta kendisidir ..Ayrıca dümen nere döndü merak ettim ortadan cikma
Siz ikiniz varya yemin ederim moral kaynağısınız yaAy burcunu merak ettimTerazi belirtileri yok pek .
Benim burcum akrep canım :)Ay burcunu merak ettimTerazi belirtileri yok pek .
Bir şey söyleyim mi bence o itiraf etmemi bekliyor.
İçimden bir his böyle diyo.
Zaten geri çektim de bu yazı stili ne yani ?konunu merak edip her gün bakıyorum. kendi kendine aşık olup sonra yine kendi kendine trip atıyosun bişeyden haberi yok. iyi akşamlar dediö duymadın diye mesaj attın, üstüne baklavayı bırakıp not yazdın, o sana hiç mesaj attımı sanki. anlamaması mümkün değil. şimdi yine trip atmayı bırakıp cumaya gidiyo diye sevinmişsin. artık duygularına hakim ol ve kendini gerçekten geri çek
sen diğer konundada bana niye sert yapıyosun dedin. kibar olduğumu düşünüyorum ama heralde yazıda ifade edemedim kendimi. seni kırmak gibi bi niyetim yok kusura bakmaZaten geri çektim de bu yazı stili ne yani ?
Biraz kibar lütfen.. Düşündüğün için sağol ama bir insanın duygularını Nasıl anlayabilirim ?
Deneme yanılma yaptım ve anladım. Bu kadar basit yani Hanfendi.
Neyse sorun yok sağol düşüncen içinsen diğer konundada bana niye sert yapıyosun dedin. kibar olduğumu düşünüyorum ama heralde yazıda ifade edemedim kendimi. seni kırmak gibi bi niyetim yok kusura bakmaduygularını anlıyorum
Aynen bende duygusu olmadığını düşünüyorum artık hemfikiriz yani :)Sadece şunu anlayamadım .
Kurumsal biyerde çalışıyorum hiyerarşi var Bey-Hanım kardeş nedir yahu ?
Açıkcası kardeş demez herhangibir duygusal hissi olsa.
Bilemem tabi ki yine de .
Normalde erken çıkmam Aslı dedi yanıma geldi sen çık kardeş dedi.
Yeminlen yıldım. ( hayır ben çıkacağım vakti biliyorum zaten )
Beni mi düşündü kendince ya da benden sorumlu olduğu için mi bilmiyorum.
Beni düşünmediği kesin bence ama.. Bende iyi akşamlar demeden çıktım.
Bir kişi daha var ona çık demedi ondanda sorunlu erkek.