- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Tamam öyle yaparım..En güzeli fazla umutlanmayın, zamana bırakın. Siz aşıksınız o değil. O sizi tanımaya anlamaya çalışıyor bence. O yüzden olduğunuz gibi davranın, ne kırgın ne mutlu. İş ortamı nasıl ise öyle devam edin. Adamı ürkütmeyin ki sizi tanımak için çabalasın.
söylesin. aslı değil de ayşe mi diyecek? :)Tamam öyle yaparım..ama adımı söyledi mesajda
Dünkü gelişmeleri biliyosundur canım yazdım buraya oku bi dün konu açtım yeniarada buraya da yazın. masum aşkınız için biz de heyecanla izliyoruz olanları ve merakla bekliyoruz :)
Canım planım şu ben artık buna yüz vermiycem yani cool olcam :) bu bir ikincisi artık iş yani sadece iş var gözümde hepsini okumuşsunuzdur konumun o bana ışık yaktı yanımda şarkı söylemeler odamdan çıkarken ben bir selvi boyludan ayrıldım demeler beni eve bırakması ( ben 2 kere ısrar edip istememe rağmen ) ( geç olmuştu o gün ) sevgilisin olmamasını dile getirmesi bizde mal değiliz yani. O zaman sussaydı.Eheehehe konuna bayıldım.Biraz benim önceki hallerim gibisin.
Fazla sabırsızsın ve romantik komedi tadında yaşamayi seviyorsun.Aynı karşılık gelmeyince hemen geri çekiliyorsun.Ama en ufak bir şeyide olumlu sinyal olarak alıyorsun.
Eminim zeki birisindir.Iyi bir derece ile girdiğine göre işine.Fakat şu flört işi bambaşka bir zeka gerektiriyor,duygusal zeka olabilir.Belki fazla analizcisindir ve bizim göremediğimiz şeyleri hissedip görüyorsundur.Buna lafım yok.Ben de abartırım gibi gelir arkadaşlarıma.Ama içimdeki bi seste beni yanıltmaz.Geri dur der kimi durumda.Sanirım senin de farkettigin üzere biraz geri çekilmelisin.
Ya hep ya hiçcisin ama öyle olmuyor her ilişki..Biraz ortada olsan?:)Çoşkunu biraz dizginleyebilirsen artarak gelir sana..Daha guzel bile olabilir:) Vazgeçme ama bir hareket yapma bence:)Beklemede kal..
Okudum okudum.Boşver ya çoşkulu olmak en güzeli:)) Ama ona yansıtma hepsini.Canım planım şu ben artık buna yüz vermiycem yani cool olcam :) bu bir ikincisi artık iş yani sadece iş var gözümde hepsini okumuşsunuzdur konumun o bana ışık yaktı yanımda şarkı söylemeler odamdan çıkarken ben bir selvi boyludan ayrıldım demeler beni eve bırakması ( ben 2 kere ısrar edip istememe rağmen ) ( geç olmuştu o gün ) sevgilisin olmamasını dile getirmesi bizde mal değiliz yani. O zaman sussaydı.
Yok sen 3 beyaxı tuz şeker filan çok kullanıyorsun demesi gülmesi esprileri göz göze gelmemiz yemek yerken
Valla buradakilere sordum hani "abisiz" mesaj attım o da ismimle yanıt verdi :) denemek için yani :)Okudum okudum.Boşver ya çoşkulu olmak en güzeli:)) Ama ona yansıtma hepsini.
İçinden nasil geliyorsa öyle davran zaten.Bak taktik yapayım ilgilenmeyeyim diye kendini sıkınca olur olmadık yerde taşıyor adama msj atmişsın iyi akşamlar dedim duymadiniz diye mesela:))
Neyi canım ?Off offf w.upa girmişmişöteki konunda yaşını sormuştum cevap vermedin
Valla bizde pek bişey bilmiyoruz canım kendi kendine gelin güvey olma vakası gibi ama konu sahibi anlamıyorKonudan bagimsiz bu ada'm meselesi nedir
neyi kacirdim
her yerdr bi ada'm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/duygularini-nasil-anliycam-asik-oldum.874626/Konudan bagimsiz bu ada'm meselesi nedir
neyi kacirdim
her yerdr bi ada'm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/duygularini-nasil-anliycam-asik-oldum.874626/Valla bizde pek bişey bilmiyoruz canım kendi kendine gelin güvey olma vakası gibi ama konu sahibi anlamıyorbak w.upa bile girmiş adam
Hayir anlatamadim...