Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

En güzeli fazla umutlanmayın, zamana bırakın. Siz aşıksınız o değil. O sizi tanımaya anlamaya çalışıyor bence. O yüzden olduğunuz gibi davranın, ne kırgın ne mutlu. İş ortamı nasıl ise öyle devam edin. Adamı ürkütmeyin ki sizi tanımak için çabalasın.

Bence sen bi abi falan kullanmissim önce mi kullandin ondanbyoksa o kardeş deyince mi mislleme yaptin ben bu işi olumlu görüyorum ama sen o yokmuş gibi davran çünkü kaçan kovalanır emin ol bi hafta çok.mutluymuşun gibi yap onun varlığı tin gibi sıradan biri gibi slm ver geç hemen dalacak olaya

Birde canım ne demek hiyerarsiden dolayı ben abi o kardeş diyor yok öyle bence sen artik ona mesela .. bey diyebilirsin ben okuldaki hizmetlilerden tut müdüre kadar osman bey emre bey kemal bey derim yani aradaki bey lafı samimiyeti azlatmiyor aksine saygı ortamı olusturuyor zaten samimi olduğun la gülerek konusursun belli olur bey var bey var neden abi kardeş onu anlamdim

Tamam öyle yaparım.. ama adımı söyledi mesajda

Tamam öyle yaparım.. ama adımı söyledi mesajda
söylesin. aslı değil de ayşe mi diyecek? :)
biraz rahatlayın, zamana yaymak zorundasınız. aşık olan sizsiniz, o aşık değil ki sizin gibi heyecanlansın, acele etsin, değil mi? :)
üzülmeyin, su akar yolunu bulur.
hem genel geçer kuraldır, kaçan kovalanır. siz kovaladıkça o kaçar. o yüzden kendi haline bırakın ki sizin sevilecek kadın olduğunuzu farketsin.

Bence siz demeyin, direk sen de :)

Senin paylastigin sarkiyi okadar cok dinlemiski diline takilmis. Yani iyi birsey!
Ama bence birdaha ilk mesaji siz atmayin, yoksa kendinde birsey var zannedecek, ve mümkün oldukca o yokmus gibi davranin. Zaten o yokmus gibi davranirsaniz pesinden kosmaya baslar. Bu cins böyle kuzum

arada buraya da yazın. masum aşkınız için biz de heyecanla izliyoruz olanları ve merakla bekliyoruz :)

Eheehehe konuna bayıldım.Biraz benim önceki hallerim gibisin.
Fazla sabırsızsın ve romantik komedi tadında yaşamayi seviyorsun.Aynı karşılık gelmeyince hemen geri çekiliyorsun.Ama en ufak bir şeyide olumlu sinyal olarak alıyorsun.

Eminim zeki birisindir.Iyi bir derece ile girdiğine göre işine.Fakat şu flört işi bambaşka bir zeka gerektiriyor,duygusal zeka olabilir.Belki fazla analizcisindir ve bizim göremediğimiz şeyleri hissedip görüyorsundur.Buna lafım yok.Ben de abartırım gibi gelir arkadaşlarıma.Ama içimdeki bi seste beni yanıltmaz.Geri dur der kimi durumda.Sanirım senin de farkettigin üzere biraz geri çekilmelisin.

Ya hep ya hiçcisin ama öyle olmuyor her ilişki..Biraz ortada olsan?:)Çoşkunu biraz dizginleyebilirsen artarak gelir sana..Daha guzel bile olabilir:) Vazgeçme ama bir hareket yapma bence:)Beklemede kal..

Canım planım şu ben artık buna yüz vermiycem yani cool olcam :) bu bir ikincisi artık iş yani sadece iş var gözümde hepsini okumuşsunuzdur konumun o bana ışık yaktı yanımda şarkı söylemeler odamdan çıkarken ben bir selvi boyludan ayrıldım demeler beni eve bırakması ( ben 2 kere ısrar edip istememe rağmen ) ( geç olmuştu o gün ) sevgilisin olmamasını dile getirmesi bizde mal değiliz yani. O zaman sussaydı.
Yok sen 3 beyaxı tuz şeker filan çok kullanıyorsun demesi gülmesi esprileri göz göze gelmemiz yemek yerken

Okudum okudum.Boşver ya çoşkulu olmak en güzeli:)) Ama ona yansıtma hepsini.
İçinden nasil geliyorsa öyle davran zaten.Bak taktik yapayım ilgilenmeyeyim diye kendini sıkınca olur olmadık yerde taşıyor adama msj atmişsın iyi akşamlar dedim duymadiniz diye mesela:))

Valla buradakilere sordum hani "abisiz" mesaj attım o da ismimle yanıt verdi :) denemek için yani :)

İnanamıyorum ya inanamıyoruuuuum
Saatlerdir whatsaba girmeyen Adam ben facede profil değiştim hemen 1 dakika sonra whatsapta çevrimiçi oldu.
Aradan 2 saat geçti hala aynı saat girmemiş whatsaba facede bir yerde yer bildirimi yaptım arkadaşla filan hemen 1 dakika sonra yine çevrim içi oldu.
Ya bu ne demek oluyor abartmak istemiyorum ama böyle tesadüf olamaz yani
Ve whatsaba 5 saatte giren birisi yani sık kullanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…