- 20 Ocak 2010
- 45.662
- 158.840
- 43
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Biliyorum konularını zaten ama aşk falan yok herkes söylüyor sana bunu tamam ümitlenmicem öyle yapmıcam böyle yazmicam diyprsun 2 dk sonra inananaaaaaammıyorumm w.upa girdiii oooo noooo yazıyorsunhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/duygularini-nasil-anliycam-asik-oldum.874626/
Al oku anlarsın bir de dalga geçme lütfen.
İnanamıyorum ya inanamıyoruuuuum
Saatlerdir whatsaba girmeyen Adam ben facede profil değiştim hemen 1 dakika sonra whatsapta çevrimiçi oldu.
Aradan 2 saat geçti hala aynı saat girmemiş whatsaba facede bir yerde yer bildirimi yaptım arkadaşla filan hemen 1 dakika sonra yine çevrim içi oldu.
Ya bu ne demek oluyor abartmak istemiyorum ama böyle tesadüf olamaz yani
Ve whatsaba 5 saatte giren birisi yani sık kullanmıyor
T 9 öyle yazıyor yani bunumu tartışcaz şimdi.. Allah aşkına ya..Hayir anlatamadim...
Adam degil de niye ada'm yaziliyor
cogu yerde goruyorum
Haklısın abarttım mesajınada çok güldüm ya o noooııBiliyorum konularını zaten ama aşk falan yok herkes söylüyor sana bunu tamam ümitlenmicem öyle yapmıcam böyle yazmicam diyprsun 2 dk sonra inananaaaaaammıyorumm w.upa girdiii oooo noooo yazıyorsun
Anında girip çıktı onun için dedim neyseTamam da face girmemiş whatsapp a girmiş nerden bağlantı kurdun ki ?
Vhalla ben sordum...sakin sakin :)T 9 öyle yazıyor yani bunumu tartışcaz şimdi.. Allah aşkına ya..
Kafayı yicem artıkVhalla ben sordum...sakin sakin :)
Tartismiyoruz :)
Bu adam sana yaramadi
Zaten yazmam canım bitti o iş.. :)canim bende whatsapp ve facebook arasindaki baglantiyi anlamadim. Bence whatsappe girip sana yazmadigi müddetce sende yazma...
Şimdi arkadaşlar benim aklıma bişe geldi
Arkadaşlarıma söylüycem bana Çiçek yolluycaklar üzerine afili bir not
Masama koycam orkide düşünüyorum
( kıskandırmak ) için yani :) sizce nasıl bir fikir
Tamam nıooiıoooo panikDaha çok erken değil mi :)
Bide o var evet ama bir anda kestim yani bunu anlıycak, ben onun hiç bişeyden habersiz olduğunu sanmıyorum. Bir yerler tavan onda.. :)Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali...
Şimdi arkadaşlar benim aklıma bişe geldi
Arkadaşlarıma söylüycem bana Çiçek yolluycaklar üzerine afili bir not
Masama koycam orkide düşünüyorum
( kıskandırmak ) için yani :) sizce nasıl bir fikir
Tmm..Bence kiskandirmak icin daha cok erken. Ters etki yaratabilir. Mesela sizin Sevgiliniz oldugunu düsünür veya biriyle sevgili olma asamasinda oldugunuzu düsünürse duygulari varsada bastirir....
Hem Faceden veya baska yerden silmeyin. Ondan nefret ettiginizi düsünür. Akisina birakin. Biliyorum asik olunca daha degisik bakiyor insan herseye ama hic birsey yapmasaniz daha cok sey yapmis olursunuz :)