Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Tamam da face girmemiş whatsapp a girmiş nerden bağlantı kurdun ki ?

Şimdi arkadaşlar benim aklıma bişe geldi
Arkadaşlarıma söylüycem bana Çiçek yolluycaklar üzerine afili bir not
Masama koycam orkide düşünüyorum
( kıskandırmak ) için yani :) sizce nasıl bir fikir

Whatsaptan numarasını sildim resim son görülme göremez bende böylece numarasını görmemiş olurum. Facede duruyor hala bir yobaz hareketini gördüğümde ordan da çıkarıcam.

Bence kiskandirmak icin daha cok erken. Ters etki yaratabilir. Mesela sizin Sevgiliniz oldugunu düsünür veya biriyle sevgili olma asamasinda oldugunuzu düsünürse duygulari varsada bastirir....

Hem Faceden veya baska yerden silmeyin. Ondan nefret ettiginizi düsünür. Akisina birakin. Biliyorum asik olunca daha degisik bakiyor insan herseye ama hic birsey yapmasaniz daha cok sey yapmis olursunuz :)

Tmm..

Allahım ben ne bahtsız birisiyim ya Hiç böyle yapmıyordu kesin birisini buldu.. Normalde 1 gün hiç girmezdi.. Çok kıskanıyorum onu..

Bana bişe söyleyin bir insan 5 dakikadan fazla whatsapta neden kalır ki içim yanıyor
İşten mi çıksam atamamı başka yere mi yaptırsam bişe deyin bana hiç böyle whatsapta kalmıyordu.. Neden.. 10 dakika oldu kızmayın bana sadece çok aşığım
Çekip gidesim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…