Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Ben dedim ki iyi akşamlar rahatsız ediyorum ama gülücük koydum yanına sonra abi dedim ( hani yanlış anlamasın diye ) bu videoyu izlememe gerek var mı dedim oda izle kardeş ama üstünde durma dedi.

E sen ona abi diyosan o da sana tabi kardes der. Belki o sana tepki olcmek için kardes diyodu,sen mesajda ona abi dedin diye bozuldu ve bu yuzden uzatmadi belki....

Anlamadim bu arkadasinmi yoksa ilk bulusmamiz

Ben kimseden gaz beklemiyorum ( bu yorum sana değil Can'ım )
Gelelim mevzuya bilmiyorum ama artık sinir oluyorum gerçekten.. Tmm kardeş nedir yeter yani.
Tamam desin. Bilmiyorum canım ne yapmaya çalışıyor..
den

Buradakileredemi göz dağı veriyosunuz gidiyorum deyip konu açıp daha fazla ayy kıyamammmm dememizimi beklediniz?
Konunun amacı ne olmuyosa zorlama dünyada adam kıtlıgımı var platonik aşık olup bonooo kordoşş deeyoo diye tepiniosunuz adama göre kardeşsiniz işte ümitte vermemiş normal takılmış yani.
KK sizin yoklugunuzu fazla takmaz 15 dk ya unuturuz
Not: by by

Benim aptallığım işte ama hafif görmesin diye dedim ya offfff

Bak nasil olsa konusuyosunuz.... Sana ilk kardes dediginde tepkini koy bakalim ne diyecek... Ama dedigim gibi,sadece o degil, hickimsenin boyle hitaplarda bulunmasi hosuna gitmiyormus gibi davran.

Bu ne ya "kardes kardes" , benim adim yok mu,ne sinir bozucu bir hitap,oldum olasi, abla,kardes,yenge laflarindan nefret ederim. Cok bayagi geliyor bana. İsmimle hitap edersen sevinirim... Whatsapp gibi mesajlasma olarak gonderiyosan gulen smiley koy ki sert olmasin, karsilikli konusuyosaniz gulumseyerek soyle...kizmis gibi olmasin.

Eger sen de bana abi diyosun derse,kardes kardes diye diye beni de kendine benzettin ama artik valla kaldiramoyorum bu baci gardas muhabbetini,isimlerimiz var bizim yahu... Diyerek sakayla karisik yapistir laflarini... Bence :)

Ya koşa koşa gitti sen sevdamısın şarkısını açtı bişe söylüyor asansörde. Daha dün o şarkıyı paylaşmıştım ya yemin ederim aynen böyle oldu..

Ben iyi akşamlar dedim duymadınız desem whatsaptan Nasıl olurki ya ?
Gülücük filan koysam ? Bişe deyin ya çok
Heyecanlandım
Çünkü asansörde gördü beni beklerken abi demedn söyleyim

Ben iyi akşamlar dedim duymadınız desem whatsaptan Nasıl olurki ya ?
Gülücük filan koysam ? Bişe deyin ya çok
Heyecanlandım
Çünkü asansörde gördü beni beklerken abi demedn söyleyim

Yaz. İyi aksamlar dedim duymadiniz,bari buradan duyurayim dedim :)

Diye yazabilirsin. Ne olacak ya. Bak sana bi tuyo vereyim yasin kac gerci bilmiyorum ama universitedeyken, esime ben acilmistim.

Ne cevap verecegin umrumda degil. Belki dalga gecersin belki ciddiye alirsin bilmiyirum ama ben senden cok hoslaniyorum sana asik oldum. Demistim.

Sonra basladik. Ayri sehirlerde tam 10. Yilimizda evlendik,hic kopmadik ayrilmadik :)

Mesajı atıyorum kızlar
ben : iyi akşamlar dedim size telefon vardı elinizde duymadınız neyse artık Gülücük koydum
O : Sana da iyi aksamlar o zaman Aslı dedi
Bende teşekkür ettim

Şuandan itibaren ümidi kestm kardeş demedi adımı söyledi ama sanki sert gibi..
Devamıda gelmedi zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar çıkarken iyi akşamlar dicekken telde konuşuyordu bende asansördeydim o arada ( benim dün paylaştığım şarkıyı açmış bir yandan söylüyor bir yandan elinde evrak vs. Yanımdan geçe geçe söyledi ) saf saf baktım arkasından n'oluyo diye..
Sonra ben mesaj attım buna ( abisiz )
Mesaj detayı :

ben : iyi akşamlar dedim size telefon vardı elinizde duymadınız neyse artık dedim Gülücük koydum
O : Sana da iyi aksamlar o zaman Aslı dedi
Bende teşekkür ettim

Şuandan itibaren ümidi kestm kardeş demedi adımı söyledi ama sanki sert gibi..
Devamıda gelmedi zaten..
Bu arada mesaj atmadan önce son girme zamanı 1.30 gece dün. Ben mesaj attım bugün 19.00 gibi hemen girdi ( tabi mesajı görmedi girmedi yani )
Sonra tekrar girdi ve yazdı.
Benimde yazmamı bekledi böyle mal gibi ekrana baktım çevrimiçiyken..
Durum bu.
Söylediği şarkı sen sevda mısın yoksa ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ç
Ne alaka Allah aşkına ya cevap vermiyim diyordum ama ne bu şimdi.. Zaten mal oldum. Umudum bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…